Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

Întâlnire publică pe tema Fondului de garantare a pachetelor turistice din România

O întâlnire publică pe tema Fondului de garantare a pachetelor turistice din România va avea loc pe 18 decembrie a.c, la Sala Hărților a Palatului CFR, cu Asociația Profesioniștilor de Turism din România (APTR).
La această dezbatere va participa Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, Directorul General al Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM), Alexandru Petrescu și reprezentanții următoarelor agenții de turism:

Mihai GOSPODIN – BHR Tour & Travel (președinte APTR)

Alice Iuliana UDREA – Qualis Travel

Alex SWEIS – Movenpick Travel

Alma Elena ALEXANDROV – Alma Tours

Roxana ȘERBAN – Tripingers 

Cecilia George ENACHE – Viadora Travel

Mădălina HORSA – Best Holidays 

Adrian CĂPITANU – Euroteam Travel

Teodora BOGATU – Clasic Turism

Iulia BULACU – Cardinal Travel

Sabin TÂRȘOAGĂ – Tale Travel

Florentina ENĂSESCU – Secret Turism

Marcela TUDOR – Arcadia Travel

De asemenea, toți reprezentanții mass-media interesați de garantarea pachetelor de servicii turistice din România sunt invitați să ia parte la această ședință publică. GOODAGENCY

Proiect despre artă

Centenarul femeilor din arta românească este un proiect compus, constand in expozitie-cercetare, dezbatere, masa rotunda si publicatie, produs de PostModernism Museum, beneficiind de co-finantare din partea Ministerului Culturii si Identitatii Nationale si de parteneriate strategice cu Muzeul National Brukenthal, Muzeul Municipiului Bucuresti si Muzeul de Arta Brasov.


Dezbatere - vineri 3 noiembrie, ora 19.00, la Muzeul Municipiului Bucuresti - Palatul Sutu (Bd. Ion C. Bratianu nr. 2, Bucuresti). Invitati vorbitori: Alin Ciupala, Angelica Iacob, Cosmin Nasui, Victor Samartinean, Cristian Vasile

Expozitie - 8 noiembrie 2017 - 28 februarie 2018, la Muzeul de Arta Contemporana din cadrul Muzeului National Brukenthal (Str. Tribunei nr. 6, Sibiu). Curator: Cosmin Nasui, co-curator: Robert Ștrebeli, din partea Muzeului National Brukenthal

Masa rotunda - 26 noiembrie 2017, la Muzeul de Arta Contemporana din cadrul Muzeului National Brukenthal(Str. Tribunei nr. 6, Sibiu). Masa rotunda are loc cu ocazia lansarii Centenarului Romaniei la Muzeul National Brukenthal.

Lansare publicatie - la masa rotunda din 26 noiembrie 2017, Sibiu. Publicatia contine o serie de studii si documentari dedicate pe subiectul cercetarii „Centenarul femeilor din arta romaneasca”.
Proiectul expozițional va fi itinerat la Muzeul de Artă Brașov, începând cu luna martie 2018, unde se va organiza o secțiune dedicată artistelor brașovene sau reprezentate în colecția muzeului.

Abonamentele elevilor navetiști se decontează integral, începând din 23 noiembrie

Decontarea integrală a abonamentelor emise de operatorii de transport rutier pentru elevii care nu pot fi şcolarizaţi în localitatea de domiciliu se aplică începând cu 23 noiembrie 2016, data publicării în Monitorul Oficial și implicit a intrării în vigoare a noilor prevederi legislative, informează Ministerul educaţiei..

În acest sens, tarifele maxime pentru abonamentele acordate elevilor pot varia de la 10 lei (fără TVA) pentru distanța minimă de 3 kilometri la 174 de lei (fără TVA) pentru distanța maximă de 50 de kilometri. Abonamentul se emite și decontează pe distanţa dintre localitatea de domiciliu a elevului şi localitatea în care se află unitatea de învăţământ.

Decontarea abonamentelor pentru elevii care nu pot fi şcolarizaţi în localitatea de domiciliu se face pe baza următorului calendar: între 1 și 4 ale lunii curente, elevii depun abonamentele emise pentru luna precedentă, între 5 și 8 ale lunii curente, conducătorul unităţii de învăţământ transmite datele la inspectoratul şcolar judeţean, iar între 9 și 10 ale lunii curente, inspectoratul şcolar judeţene transmite datele către Ministerul Educaţiei Naţionale și Cercetării Științifice. Ulterior, Ministerul Educației virează fondurile necesare efectuării plăților.

Unitățile de învăţământ decontează doar abonamente lunare, nu bilete emise zilnic în contul unui abonament. Decontarea abonamentelor se face numai pentru perioada cursurilor. Abonamentele nu se decontează pentru perioada vacanţelor.

Inspectoratele școlare județene vor aduce la cunoștinta reprezentanților unităților de învățământ, a părinților și elevilor navetiști că abonamentele emise la un preț care depășeste tariful prevăzut de HG 863/2016 constituie contravenție a operatorilor de transport. Pentru aplicarea și respectarea prevederilor HG 863/2016, inspectoratele școlare județene vor colabora cu Agenția Teritorială a Autorității Rutiere Române, prefecturi și consilii județene.

Tarifele maxime pentru abonamentele de transport școlar sunt valabile până la 1 septembrie 2017. Ulterior, autoritățile competente în domeniu vor efectua o analiză amănunțită în vederea actualizării de Guvern a nivelului tarifelor în funcție de noile costuri ale companiilor de transport.GOODAGENCY

STUDIU: 100.000 de pacienți cu diabet au ajuns la spital, în ultimul an

Peste 100.000 de pacienți cu diabet au ajuns la spital, în ultimul an, ca urmare a complicațiilor cauzate de această boală, iar 37,5% dintre pacienții cu diabet au fost diagnosticați și cu complicații cardiace, relevă un studiu dat publicităţii  cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului de Centrul pentru Inovație în Medicină,la dezbaterea „Diabetul în România. Să știi înseamnă să controlezi”.

Studiului a fost realizat la nivel național de IMAS, cu sprijinul Novo Nordisk România.

De asemenea, studiul a arătat că 30% dintre cei intervievați au un contact imediat cu boala, având în familie un bolnav de diabet.GOODAGENCY

Primăriţa Firea se pregăteşte pentru deszăpezire

Primarul General, Gabriela Firea, a convocat marţi o sedinta pregatitoare privind Programul de masuri si actiuni pentru deszapezirea si combaterea poleiului in Municipiul Bucuresti pentru iarna 2016-2017.

La sedinta au fost convocati reprezentantii salubrizatorilor din toate sectoarele Capitalei, toti operatorii de servicii aflati in subordinea CGMB sau PMB - RADET, RATB, ApaNova, Administratia Spitalelor, Administratia Strazilor, Politia Locala si Directia Generala de Asistenta Sociala.GOODAGENCY


BNS, la ceas aniversar

Blocul Național Sindical va organiza în zilele de 1 şi 2 noiembrie cel de-al 10-lea Congres al confederației, aniversând totodată 25 de ani de activitate.

Liderii sindicalişti susţin că acest Congres aniversar reprezintă totodată o oportunitate pentru BNS de a marca un punct de cotitură în activitatea sa, un moment în care dorim să trecem la un nou concept de organizație, mult mai eficient, mai aproape de oameni și în ton cu evoluția tehnologică.

La acest eveniment sunt așteptate să participe aproximtiv 600 de persoane, delegați ai organizațiilor membre, alături de invitați, reprezentanți ai principalelor instituții publice din România, precum și ai unor instituții internaționale, dar şi colegi de mișcare sindicală din statele membre ale Uniunii Europene.GOODAGENCY

 

Primarul Gabriela Firea efectuează o vizită la Viena

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, efectuează în perioada 17-19 octombrie o vizită la Viena, la invitaţia dr. Michael Haupl, primarul oraşului austriac.

Programul vizitei include, pe lângă întâlnirea cu edilul-şef al Vienei, discuţii cu reprezentanţi ai municipalităţii  cu responsabilităţi în domeniul managementului resurselor umane,  construcţii, locuinţe şi regenerare urbană, turism, politici de mediu şi transport public, cultură şi sănătate.GOODAGENCY

19-23 septembrie: consultare publică privind propunerile de membri ai Consiliului de cercetare

Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică şi Inovare (ANCSI) a făcut publică luni, 19 septembrie, propunerea comitetului de selecţie privind componenţa Consiliului Naţional de Etică a Cercetării Ştiinţifice, Dezvoltării Tehnologice şi Inovării (CNECSDTI). După evaluarea celor 116 candidaturi depuse, au fost propuşi 19 specialişti provenind de la universităţi şi institute de cercetare din ţară şi străinătate.
Această formulă provizorie a CNECSDTI face obiectul unei consultări publice care se desfăşoară în această săptămână. Eventualele observaţii şi sugestii în legătură cu cele 19 propuneri de membri sunt aşteptate la adresa de email  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , până vineri, 23 septembrie, inclusiv.
Ministerul Educaţiei încurajează reprezentanţii comunităţii academice, dar nu numai, să transmită puncte de vedere şi sesizări argumentate în raport cu aceste nominalizări, astfel încât procesul complet de selecţie să genereze un consiliu performant, bazat pe meritocraţie, integritate profesională şi echilibru analitic.GOODAGENCY


Grevă de avertisment în domeniul aeronautic

Sindicatul Liber de Handling Aeronautic, afiliat la Blocul Național Sindical și Federația Națională a Sindicatelor Portuare Constanța organizează grevă de avertisment, vineri 20 mai 2016, între orele 13.00-15.00, informează un comunicat de presă al BNS remis GOODAGENCY.

Locul desfăşurării grevei este S.C. GLOBEGROUND ROMANIA S.R.L., la locurile de muncă ale salariaţilor.

Revendicările se grupează în jurul câtorva teme majore, teme pe care le considerăm prioritare, respectiv:

Ø  Dimensionarea corespunzătoare a personalului necesar pentru desfășurarea în activității în condiții optime (în ultimul an, din cauza condițiilor de muncă și a nivelului redus de salarizare peste 150 persoane și-au înaintat demisia),

Ø  Revenirea la programul de tură 12/24-12/48, respective corelarea acestuia cu  programul de  functionare al aeroportulului;

Dezbatere publică cu candidații la funcția de Rector al UMF „Carol Davila”

Prima dezbatere publică pentru candidaţii la funcţia de rector a Universităţii de Medicină Carol  Davila se va ţine pe 2 februarie , iar conf. Univ. Dr. Laurențiu Belușică, Șeful Secției de Chirurgie Generală din cadrul Spitalului de Urgență “Prof. Dr. Dimitrie Gerota”, candidat la funcția de Rector al U.M.F. “Carol Davila” va fi prezent la ea, anunţă un comunicat de presă remis GOODAGENCY.

Dezbaterea publică va fi organizată de Biroul Electoral al UMFCD, începând cu
ora 14.30, în Amfiteatrul Mare al Facultății de Medicină din Bulevardul Eroii Sanitari nr. 8. La această manifestare sunt invitați să participe membrii comunității academice, cadre didactice, cercetători și studenți.

Direcțiile de acțiune ale candidatului Conf. Univ. Dr. Laurențiu Belușică ca Rector, sunt orientate către: Cadrele didactice:

a)     în 4 ani, fiecare cadru didactic implicat în minimum un proiect de cercetare;

b)    susținerea și promovarea cadrelor didactice, mai ales a celor tinere;

c)     garantarea unei cariere academice în funcție de implicare și competență;

d)    introducerea gradațiilor de merit;

Noul primar general interimar , în vizită la vechiul sediu al PMB

Primarul general Interimar al Municipiului Bucuresti, Marin Ștefănel Dan ,va efectua duminică o vizită in teren pentru a verifica stadiul lucrărilor privind modernizarea și reabilitarea sediului Primăriei Capitalei din Bulevardul Regina  Elisabeta.GOODAGENCY

Ministrul Educaţiei, prezent la deschiderea anului şcolar 2015-2016

Ministrul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Mihai Sorin Cîmpeanu, participă luni la deschiderea festivă a cursurilor din noul an şcolar.

Cîmpeanu va fi prezent la
ceremonia de deschidere a anului şcolar 2015-2016 la Colegiul Economic „Ion Ghica” din Târgovişte şi la ceremonia de deschidere a anului şcolar 2015-2016 la Liceul Teoretic „Dante Alighieri” din Bucureşti .GOODAGENCY

PMB lansează dezbatere publică pentru parcaj subteran Intercontinental

Primăria Capitalei va lansa luni, 15 iunie, incepand cu ora 11.00, dezbaterea publică a proiectului de hotarare privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) – interventii urbanistice in zona centrala a Capitalei, detaliu 4.1 si 4.2 ce vizează realizarea de accese auto si pietonale suplimentare in Parcaj subteran Intercontinental.GOODAGENCY

Sâmbătă, 25 aprilie, al șaselea marș al bicicliștilor

Sâmbătă, 25 aprilie, va avea loc al șaselea marș al bicicliștilor ,, Oraș pentru Oameni,,, care va începe de la ora 14.30 din Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle.

Potrivit organizatorilor, motivele sunt aceleași, încă de la primul protest:neaplicarea măsurilor de siguranță rutieră,  încurajarea transportului motorizat în timp ce oraşul este cea mai poluată capitalăeuropeană,  lipsa unei viziuni a administrației oraşului pentru creşterea calității vieții, menținerea în funcții a persoanelor vinovate de pagubele de milioane de euro provocate de recepția ilegală a pistelor pentru biciclete, neaplicarea măsurilor de eficientizare a transportului public prin asigurarea de benzi dedicate.

Asociația OPTAR a solicitat Primariei Capitalei sa informeze cetățenii despre traseul marsului și motivele de protest. Pentru a asigura libera circulație a oamenilor, organizatorii au propus un set de masuri pentru ca transportul public si cel pietonal sa nu fie afectat.  Bucureștenii care conștientizează gravitatea poluării din București sunt rugați să renunțe sâmbătă la transportul motorizat individual și să aleagă transportul public, bicicleta sau mersul pe jos.

Organizaţia pentru Promovarea Transportului Alternativ în România (OPTAR) este o asociaţie care susţine dezvoltarea mobilităţii urbane prin oferirea de alternative viabile de deplasare pentru cetăţeni, indiferent cum aleg să se deplaseze: pe jos, cu bicicleta, cu transportul public sau cu autoturismul.GOODAGENCY

Se cauta tineri fotografi talentati

Se cauta tineri fotografi talentati, dornici de afirmare, care isi doresc sa investeasca in imaginea lor de viitori artisti.

jmEvents,
ONG cultural, investeste in realizarea unui festival de tinuta pentru publicul larg, dar si pentru artisti in general, creand cadrul perfect pentru promovare, evolutie, succes, dincolo de comercial si superficial.
EUROPAfest 2015, un extraordinar vehicol de comunicare culturala, care se bucura de vizibilitate sporita, da sansa tinerilor fotografi sa treaca din spatiul limitat al fotografierii momentelor speciale din cotidian in spatiul public si sa-si asocieze numele cu un eveniment de prestigiu international, aflat de 10 ani sub Inaltul Patronaj al Casei Regale. GOODAGENCY

Studenţii la Medicină Dentară se reunesc în Congres

Liga Studenților la Medicină Dentară București organizează în perioada 26-29 martie 2015 - Congresul Internațional pentru Studenți si Tineri Medici ,,StuDENT 2015”, manifestare ce se va desfăşura la Casa de Cultură a Studenţilor.

Ajuns la cea
de-a XIV-a ediție, evenimentul va reuni peste 400 de studenți de la Medicină Dentară din toate Centrele Universitare din țară fiind sprijinit de Facultatea de Medicină Dentară din cadrul U.M.F. “Carol Davila” din Bucureşti. GOODAGENCY

Ce a decis Comisia parlamentară de control asupra SRI

Comisia parlamentară de control asupra SRI a convocat luni conducerea SRI la audieri pe mai multe subiecte, informează un comunicat de presă remis GOODAGENCY.

  • Potrivit sursei citate, se află evaluarea stării de securitate naţională a României la inceputul anului 2015, perspectiva SRI asupra dinamicii riscurilor la adresa securităţii naţionale, analiza situaţiei generate de demisia domnului George Maior, impactul modificărilor legislative din ultima perioadă asupra activităţii Serviciului, analiza situaţiei generate de alegaţiile la adresa SRI şi a conducerii interimare a instituţiei

Concluziile comisiei le cititi aici:

Audierea conducerii SRI s-a desfăşurat cu maximă rigoare şi a avut o durată record în raport cu audierile anterioare. Toţi membrii comisiei, de la partidele puterii şi cele ale opoziţiei, au adresat întrebări, toate întrebările pe care le-au considerat personal, profesional sau legal necesare, au fost abordate in amănunt, cu fermitate şi minuţiozitate, absolut toate aspectele specifice ale activităţii SRI precum şi cele expuse recent în spaţiul public.

Actualul director al instituţiei a prezentat situaţia generală a stării de securitate, a riscurilor şi ameninţărilor la adresa României, a activităţii instituţiei în actualul context intern şi internaţional. Totodată a răspuns personal tuturor întrebărilor şi solicitărilor care il vizau. Ulterior, comisia a permis directorului instituţiei să se retragă şi a invitat la audiere reprezentantul SRI care a dispus declanşarea verificării interne şi care a coordonat-o. Acesta a prezentat aspecte care au reieşit în urma verificării interne SRI şi a răspuns la întrebările adresate de toţi membrii comisiei. Am solicitat câteva informaţii suplimentare care vor fi transmise ulterior membrilor comisiei, în legătură cu redactarea raportului final al audierilor.

VIZITE ELECTORAL: Iohannis în Galaţi şi Brăila

Candidatul Alianței Creștin-Liberale la Președinția României, Klaus Iohannis, va efectua vineri, 7 noiembrie a.c., o vizită în județele Galați și Brăila alături de copreședintele ACL Vasile Blaga și de liderii Alianței Creștin-Liberale Cătălin Predoiu, Ludovic Orban, Mihai Răzvan Ungunreanu, Teodor Atanasiu, Victor Paul Dobre, Doruleț Răsmeriță, Cătălin Boboc și Alexandru Nazare.GOODAGENCY

 

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 19/01/2018
CHF 3.9727
EUR 4.6614
GBP 5.2814
USD 3.7984

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

  "Voi începe, de săptămâna viitoare, împreună cu Institutul pentru Investigarea Crimelor Comunismului, analiza fiecărui dosar şi, dacă vom constata şi în mod sigur vom constata că există oameni care au tras şi au omorât, îi vom elimina indiferent cine este şi cum se numeşte. Şi dovada este fostul general Oană (n.r. Marin), pentru că imaginea Revoluţiei şi a revoluţionarilor din cauza acestor oameni, din cauza acestor cazuri, în 21 de ani, a avut foarte mult de suferit", a afirmat George Costin, Secretarul de stat la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor (SSPR).

Online

Avem 1776 vizitatori online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.