Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

Protest pentru unirea R.Moldova cu România

 Platforma Civică ACŢIUNEA 2012 a organizat luni, 16 mai 2011, în faţa Hanului Manuc , un flash-mob cu tema ,,16 mai – Zi de doliu naţional”, amintind că pe data de 16 mai 1812, în urma semnării la Bucureşti a Tratatului de pace ruso-turc, Moldova din stânga Prutului (denumită ulterior Basarabia) a fost anexată la Imperiul Rus.

    

 
          Participanţii la flash-mob şi-au acoperit vederea cu banderole negre  şi au înconjurat clădirea unde s-a semnat Pacea de la București cu o pânză neagră, pentru a sublinia că actul anexării unei părţi a teritoriului românesc de către Imperiul Rus a fost unul fraudulos şi reprezintă o pagină dramatică din istoriei României.

Alexandru Goitu, basarabean din nordul Republicii Moldova a declarat . 

Voluntar în cadrul Acțiunea 2012, Matei Firică din București a spus: ,,Acţiunea de astăzi are obiectivul de a demonstra că românii nu au memorie scurtă, că istoria nu poate fi uitată, în ciuda îndoctrinării toxice la care Basarabia a fost supusă de către sovietici de-a lungul a două secole”. 

,,Am venit să marcăm 199 de ani de la raptul părţii de răsărit a Principatului Moldovei de către Imperiul Ţarist, care s-a produs în urma semnării unui tratat care încălca orice norme de drept internaţional. Am venit pentru că am convingerea că acest act poate fi reparat sau anulat, iar soluţia este unirea Republicii Moldova cu România” a completat Oana Beșleagă, masterandă în istorie la Universitatea din București, originară din Galați.


Platforma Civică ACŢIUNEA 2012 este o coaliţie de organizaţii non-guvernamentale şi grupuri de iniţiativă care susţin unirea Republicii Moldova cu România şi militează pentru realizarea obiectivului generaţiilor trecute, prezente şi viitoare de regăsire a românilor de pe cele două maluri ale Prutului în cadrul  aceluiaşi stat.

 Organizațiile componente ale Platformei civice ACȚIUNEA 2012:

Asociația Onoare și Patrie, Asociația Studenților Basarabeni Craiova, ATRAG (Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor) Iași, Asociația 21 Decembrie 1989,

Cercul elevilor basarabeni din Bacău (G.I.), Clubul Maramureşenilor din Dreapta Tisei, Consiliul Mondial Român, Consiliul Român American, Deșteptarea (G.I.), Dorobanții (G.I.),Fapta Nu Vorba (G.I.), Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş, Fundația Grigore Vieru, Fundația Națională pentru Românii de Pretututindeni, Grupul de Inițiativă al Românilor Basarabeni Suceava, Honor et Patria (G.I.), Institutul Frații Golescu pentru relații cu românii din străinătate, Liga Studenților Basarabeni din București, Liga Studenților Basarabeni din Ploiești, Spirit Românesc (G.I.).GOODAGENCY

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 20/04/2018
CHF 3.8902
EUR 4.6606
GBP 5.3294
USD 3.7886

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

Dacă Tăriceanu şi Geoană, în 2008, au pus România pe butuci prin demagogie şi populism, imaginaţi-vă ce s-ar întâmpla dacă România ar fi condusă de Ponta şi Antonescu. Cei doi ar duce România în faliment cu viteza cu care copilotul Ponta se răstoarnă la raliu, iar ieşirea din această situaţie se va face cu programul de lucru al lui Antonescu, de la 1 la 5 după amiaza, a spus preşedintele PDL, Emil Boc.

Online

Avem 4944 vizitatori şi 1 membru online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.