Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

De la cititori: Ministerul Romanilor de Pretutindeni respinge nejustificat proiecte

Confederatia C.A.P.I.M.E.D. Romania nu a avut nicio sansa de a castiga
finantarea unui proiect care sa ajute cu adevarat romanii aflati in
situatii cumplite in Italia, se arată într-un comunicat de presă remis GOODAGENCY.

,,Ministerul Romanilor de Pretutindeni a respins proiectele C.A.P.I.M.E.D., ca neeligibile, fara sa ne raspunda la intrebarea de ce sunt neeligibile, apoi a folosit ideile, pentru a-si lansa proiecte proprii. La trei ani de la depunerea primului proiect si sase luni dupa depunerea celui de-al doilea, ambele pentru sprijinirea concreta a romanilor care ajung in sclavie in Italia, Ministerul Romanilor de Pretutindeni a respins categoric toate incercarile
confederatiei de a face cu adevarat ceva pentru semenii nostri,, susţin cei de la confederaţie.GOODAGENCY

De la cititori:Linii de tramvai nemodernizate în Bucureşti. Primăriţa Firea nu ştie de ele

Bulevardul Basarabia este sub orice critică în privința infrastructurii, iar linia de tramvai este veche şi uitată ,se pare, de Primăria Capitalei pentru a fi modernizată.

Bucureştenii şi cititorii GOODAGENCY sunt nemulţumiţi că municipalitatea pentru Strada Barbu Văcărescu au fost luate măsuri pentru oprirea circulației tramvaielor ca urmare a gradului avansat de uzură a căii de rulare în vederea modernizării liniei, dar pentru Bulevardul Basarabia nu au fost luate aceleași măsuri având în vedere acelaşi  grad avansat de uzură a căii de rulare.

De asemenea, oamenii vor ca municipalitatea să ştie şi de tronsonul dintre Șoseaua Mihai Bravu și Bulevardul 1 Decembrie 1918, tronsonul dintre Bulevardul 1 Decembrie 1918 și Șoseaua Dudești, total neconforme cu imaginea europeană.

O altă mare problemă a capitalei este în acest context şi necesitatea lărgirii şi securizării peroanelor staţiilor de tramvai .

Exemplele sunt multiple, staţiile Patinoar,Arena Națională,Bulevardul Nicolae Grigorescu,Baia De Aramă,Lucrețiu Pătrășcanu / Șoseaua Morarilor și Bulevardul 1 Decembrie 1918 , unde se impun peroane lățite și lungite , dotate cu bănci și copertine , cu balustrade de protecție.

GOODAGENCY cere consilierilor municipali şi primarului general Gabriela Firea să ia în seamă aceste aspecte, dacă se pretind europeni.GOODAGENCY

De la cititori:Staţiile RATB adevărate pericole pentru călători.Bikerii să fie mai atenţi

Staţiile RATB sunt adevărate pericole pentru călători, ele fiind total lipsite de siguranţă. Nu prezintă garduri de protecţie ale peroanelor , nici bănci, nici acoperişuri.
Să nu mai luăm în calcul şi mizeria ce tronează în anumite staţii ale RATB.. 
Primăria Capitalei ar trebui să vadă aceste probleme şi să ia cât mai repede măsuri de remediere.
Astfel, cititorii ne-au semnalat probleme la stațiile de tramvai de pe Bulevardul Basarabia,Calea Giulești,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Călărași,Bulevardul Bucureștii Noi,Calea Șerban Vodă,Bulevardul Gheorghe Șincai,Bulevardul Nerva Traian,
Bulevardul Mărăști,Bulevardul Chișinău etc.

,,Cât mai e până scăpăm de stațiile de tramvai cu peroane nesecurizate și fără peroane din capitală??
La cât de "repede" merg lucrările de modernizare a liniilor de tramvai și de extindere a rețelei de transport subteran mai scăpăm la capitală de stațiile de tramvai cu peroane nesecurizate și fără peroane la anul și la mulți ani.Vedeți Bulevardul Dacia,Strada Alecu Russo,Strada Tunari,Strada Barbu Văcărescu,Strada Alexandru Șerbănescu,Bulevardul Aerogării,M5. Să nu mai zic că atunci când s-a lucrat la tronsonul 1 Mai Lac Străulești al magistralei 4 în urma refacerii suprafeței carosabilului pe tronsonul dintre Bulevardul Ion Mihalache și Șoseaua Chitilei al Căii Griviței și pe tronsonul dintre Șoseaua Chitilei și Bulevardul Gloriei al Bulevardului Bucureștii Noi nu s-a construit linie de tramvai modernizată cu peroane lățite și lungite dotate cu bănci și cu copertine și cu balustrade de protecție,transportul cu tramvaiul desfășurându-se în continuare pe tronsoanele menționate în condiții periculoase.Să nu mai zic de linia 41,, ne spune cititorul.

El consideră că linia 41 deși se pretinde a fi linie metrou ușor pe Bulevardul Mărăști sunt tot aceleași peroane nesecurizate în stațiile Cașin și Agronomie.

,,Linie făcută de mântuială.În altă ordine de idei.Din 2016 se zvonește reabilitarea Podului Constanța,proiect în cadrul căruia se intenționează instituirea unui sens giratoriu la intersecția Șoselei Chitilei cu Calea Griviței.Când va începe reabilitarea podului menționat?????Și în ce privește metroul având în vedere că transportul subteran e parte a transportului public local normal ar fi să fie în administrarea Primăriei Capitalei.Nu în administrarea Ministerului Transporturilor a cărui menire e dezvoltarea infrastructurii naționale(căi ferate,autostrăzi).Cât mai e până trece metroul în administrarea Primăriei Capitalei??Să nu mai zic că nu mai putem în calitate de pietoni circula pe trotuare și pe treceri de pietoni și pe aleile parcurilor în condiții de siguranță din cauza bicicliștilor,,.

Ministerul Sănătății a luat măsuri pentru rezolvarea crizei medicamentelor pentru nevoi speciale

Pe 13 martie, Ministrul Sănătății, Florian Bodog,  a semnat două ordine de ministru care reglementează atât modalitatea de stabilire a prețului pe procedura de nevoi speciale, cât și un ordin privind definirea și verificarea implementării obligației de serviciu public.

Conform noilor reglementări, distribuitorii autorizați au obligația să garanteze permanent asigurarea unui stoc (egal cu rulajul mediu lunar), pentru fiecare medicament pentru care dețin autorizația de punere pe piață în România și au obligația să onoreze orice comandă justificată primită de la unitățile sanitare și farmaciile cu care se află în relații contractuale, în termenele de livrare.

Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului salută această măsură și atrage atenția reprezentanților statului că neglijența gravă a autorităților a pus în pericol viețile persoanelor pentru care aceste tratamente sunt vitale.

Amintim pe această cale că, până să fie luată această măsură, o serie de părinți au fost nevoiți, în urma acestei crize, să achiziționeze din străinătate, la prețuri exorbitante tratamentul necesar supraviețuirii copiilor lor.

În privința disfunctionalităților interne constatate, FACIAS apreciază ca fiind deosebit de importantă inițiativa Ministrului Sănătății Florian Bodog  care  a cerut direcțiilor de specialitate din cadrul Ministerului Sănătății și Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale să monitorizeze permanent situația rulajului medicamentelor pentru care s-au înregistrat probleme de aprovizionare.GOODAGENCY

 

De la cititori: Iubita lui Dragnea lipseşte de la examene cu tupeu, dar ia note de trecere

Iubita lui Liviu Dragnea se numeste Irina Alexandra Tanase si este studenta la Universitatea SNSPA Bucuresti, la Programul de master: Diplomatie si Negocieri, anul al 2-lea şi are o atitudine ignorantă faţă de actul de învăţământ, colegii săi acuzându-o că lipseşte cu tupeu de la examene dar obţine totuşi note de trecere.

Pe motiv ca are probleme familiale, ea lipseste frecvent de la cursuri si examene.
,,
Totusi, de cateva ori, fara sa fie prezenta la examene, aceasta primeste note de trecere 7,8,9, 10. Ultimul exemplu in acest sens, este examenul de Economie Mondiala, sem 1, an.2, de la Programul Diplomatie si Negocieri, din cadrul SNSPA. Domnisoara Tanase a primit nota 7. Colegii de grupa sunt revoltati, dar le e frica sa faca acest lucru public, de frica ca n-o sa mai termine facultatea ( masterul). Culmea tupeului este in la ora examenului, in timp ce noi asteptam in sala profesorul, ea vine, deschide usa, se uita in sala, iar apoi pleaca. Apoi obtine nota 7.,, se arată într-o scrisoare deschisă trisă GOODAGENCY de un grup de colegi ai acestei tinere.GOODAGENCY

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 23/05/2018
CHF 3.9869
EUR 4.6292
GBP 5.2748
USD 3.9502

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

  "Voi începe, de săptămâna viitoare, împreună cu Institutul pentru Investigarea Crimelor Comunismului, analiza fiecărui dosar şi, dacă vom constata şi în mod sigur vom constata că există oameni care au tras şi au omorât, îi vom elimina indiferent cine este şi cum se numeşte. Şi dovada este fostul general Oană (n.r. Marin), pentru că imaginea Revoluţiei şi a revoluţionarilor din cauza acestor oameni, din cauza acestor cazuri, în 21 de ani, a avut foarte mult de suferit", a afirmat George Costin, Secretarul de stat la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor (SSPR).

Online

Avem 2894 vizitatori şi 3 membri online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.