Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

Ministerul Sănătății a luat măsuri pentru rezolvarea crizei medicamentelor pentru nevoi speciale

Pe 13 martie, Ministrul Sănătății, Florian Bodog,  a semnat două ordine de ministru care reglementează atât modalitatea de stabilire a prețului pe procedura de nevoi speciale, cât și un ordin privind definirea și verificarea implementării obligației de serviciu public.

Conform noilor reglementări, distribuitorii autorizați au obligația să garanteze permanent asigurarea unui stoc (egal cu rulajul mediu lunar), pentru fiecare medicament pentru care dețin autorizația de punere pe piață în România și au obligația să onoreze orice comandă justificată primită de la unitățile sanitare și farmaciile cu care se află în relații contractuale, în termenele de livrare.

Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului salută această măsură și atrage atenția reprezentanților statului că neglijența gravă a autorităților a pus în pericol viețile persoanelor pentru care aceste tratamente sunt vitale.

Amintim pe această cale că, până să fie luată această măsură, o serie de părinți au fost nevoiți, în urma acestei crize, să achiziționeze din străinătate, la prețuri exorbitante tratamentul necesar supraviețuirii copiilor lor.

În privința disfunctionalităților interne constatate, FACIAS apreciază ca fiind deosebit de importantă inițiativa Ministrului Sănătății Florian Bodog  care  a cerut direcțiilor de specialitate din cadrul Ministerului Sănătății și Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale să monitorizeze permanent situația rulajului medicamentelor pentru care s-au înregistrat probleme de aprovizionare.GOODAGENCY

 

De la cititori: Iubita lui Dragnea lipseşte de la examene cu tupeu, dar ia note de trecere

Iubita lui Liviu Dragnea se numeste Irina Alexandra Tanase si este studenta la Universitatea SNSPA Bucuresti, la Programul de master: Diplomatie si Negocieri, anul al 2-lea şi are o atitudine ignorantă faţă de actul de învăţământ, colegii săi acuzându-o că lipseşte cu tupeu de la examene dar obţine totuşi note de trecere.

Pe motiv ca are probleme familiale, ea lipseste frecvent de la cursuri si examene.
,,
Totusi, de cateva ori, fara sa fie prezenta la examene, aceasta primeste note de trecere 7,8,9, 10. Ultimul exemplu in acest sens, este examenul de Economie Mondiala, sem 1, an.2, de la Programul Diplomatie si Negocieri, din cadrul SNSPA. Domnisoara Tanase a primit nota 7. Colegii de grupa sunt revoltati, dar le e frica sa faca acest lucru public, de frica ca n-o sa mai termine facultatea ( masterul). Culmea tupeului este in la ora examenului, in timp ce noi asteptam in sala profesorul, ea vine, deschide usa, se uita in sala, iar apoi pleaca. Apoi obtine nota 7.,, se arată într-o scrisoare deschisă trisă GOODAGENCY de un grup de colegi ai acestei tinere.GOODAGENCY

De la cititori:Sfaturi importante pentru turistii care calatoresc in destinatii indepartate

GOODAGENCY publică un material de interes general primitla redacţie de la cititori avizaţi.

Pe fondul discutiilor din ultima vreme despre virusii si bolile exotice la care ne putem expune in vacante, am pregatit un material de presa impreuna cu Daniela Shah, co-proprietar Eturia care este si medic. 

Am strans 4 sfaturi importante pentru turistii care calatoresc in destinatii indepartate, pentru a se proteja de eventualele boli exotice, detaliate in comunicatul atasat.

Conform unor date din anul 2015, ale companiilor aeriene prezente in Romania, unul din 10 romani care pleaca in vacanta alege o destinatie exotica. Printre preferintele romanilor se afla insulele Thailandei, Cambodgia, Maldive, insulele din Oceanul Indian si zona Caraibelor, plus circuite prin America de Sud, America de Nord si Asia. In topul informatiilor pe care le cauta turistii romani care aleg o astfel de destinatie se afla si cele legate de bolile si virusurile exotice care ii pot afecta.


Daniela Shah, Eturia: ”Peste 90% dintre turiștii aflați la prima călătorie într-o destinație exotică se interesează de virusurile și bolile exotice”

De la cititori:Situatia dramatica a exercitiului financiar 2014-2020-pe POCU2014-202

Redacţia GOODAGENCY a primi o Scrisoare deschisă referitoare la situatia dramatica a exercitiului financiar 2014-2020- cu focalizare  pe POCU2014-2020 din partea Grupului experţilor POCU 2014-2020 în care se atrage atenţia asupra 
temerilor de divulgare a datelor personale ca experti in cele 2 apeluri POCU deschise pana acum.
Scrisoarea a fost redactata si "votata" pentru a fi asumata cu sprijinul a peste 100 experti in POSDRU/POCU si in alte tipuri de fonduri europene, care au profil pe grupul de facebook "POSDRU/POCU"-grup ce numara peste 12.000 de membri- mare parte experti in fonduri europene.

Multi experti ne transmit ca se tem sa "voteze" documentul de teama represaliilor, tinand cont ca trebuie sa isi incarce in MySMIS2014+ datele personale/CV-urile ca experti in cele 2 apeluri POCU deschise pana acum.

,,Nu vrem sa fie un demers politizat, credem ca fondurile europene nu ar trebui sa fie dependente de politic (decat in sensul de a transpune politici publice) prin urmare nu am dori sa foloseasca cineva acest demers in veun interes/scop electoral.
Conideram ca un astfel de demers, de constientizare si de demistificare se impune, in conditiile in care populatia este neinformata si trage concluzii pe baza unor psudo-informari, in care se zugraveste demagogic realitatea in culori frumoase, vehiculandu-se valori de miliarde euro. Realitatea e cea in care zeci de mii de experti din fostele Programe Operationale POSDRU, POSCCE , PODCA, POR, POST, POS Mediu, SEE etc someaza de peste 8-9 luni (si multi s-au reorientat deja spre alte organizatii, pierzandu-se astfel o resursa umana si expertiza valoroasa), in care sute de mii de persoane care ar fi putut fi ajutate prin fondurile europene "asteapta" 2017, 2018, in care puteau demara proiecte de miliarde de euro in 2016, cu impact pana la nivel individual si efect de multiplicare in economie...

Robert Negoiță , acuzat că devorează bugetul public al Sectorului 3

Curtea de Conturi a stabilit paguba creată de actualul primar  Robert Negoiță bugetului sectorului 3 printr-un abuz administrativ incredibil în valoare de 32,2 milioane lei, scrie Florin Vasile, candidat în competiția internă PNL la funcția de primar în acest spaţiu administrativ, într-un comunicat remis GOODAGENCY.

Vasile susţine că mandatul lui Robert Negoiță este marcat doar de abuzuri administrative și încălcări repetate ale legislației în materie de investiții și finanțe publice locale.

,,Menținunile făcute de Curtea de Conturi cu privire la legalitatea actelor care au stat la baza lucrărilor de pe artera Unirii – Alba Iulia nu fac decât să reflecte modalitatea discreționară a acestui primar de a cheltui banii publici,, spune el.. 

Care sunt cele mai grave constatări ale Curții de Conturi, în urma auditului realizat pe anul 2014 la Primăria sectorului 3

Efectuarea de Sectorul 3 a unor lucrări de investiții în valoare de 44.490 mii lei pentru modernizarea, reconfigurarea și amenajarea unor zone pietonale și spații verzi, pe un amplasament care nu se află în administrarea Sectorului 3, ci a Consiliului General al Municipiului București.

 • Efectuarea unor cheltuieli de capital în sumă de 32.205 mii lei pentru lucrările de modernizare a Bulevardului Unirii, din creditele destinate cheltuielilor curente.

 • Nerespectarea de Sectorul 3 a legislației privind achizițiile publice în ceea ce privește atribuirea lucrărilor de modernizare efectuate pe Bulevardul Unirii, prin fragmentarea valorii contractelor cu același cod CPV.

  Emiterea de Sectorul 3 a autorizațiilor de construire a lucrărilor de modernizare a Bulevardului Unirii pe baza unor documentații incomplete și cu încălcarea legislației privind autorizarea lucrărilor de construcții.”


  Vasile explică cum Primaria sectorului 3
  avea doar dreptul de a amenaja spațiile verzi, conform HCGMB nr. 113/1998 privind administrarea spațiilor verzi și aliniamentelor stradale aferente străzilor de pe teritoriul Primăriilor de sector, iar Negoita Robert nu a solicitat CGMB şi nu a primit dacă a solicitat transmiterea temporară a administrării arterei Unirii, aşa cum s-a întâmplat în cazul Străzii Eugeniu Carada şi Smârdan în anul 2009, conform HCGMB nr. 189/27052009 şi HCGMB nr. 357/03112009.

  Borduri, betoane, rigole, pavaje, totul ilegal pe artera Unirii - Alba Iulia, arteră aflată în responsabilitatea PMB și NU a sectorului 3. ,,
  Robert Negoiță nu a ținut cont de nicio lege și de nimeni. Cei responsabili trebuie să răspundă în fața justiției .În timp ce pensionarii și mii de familii din sectorul 3 plătesc credite pentru a cofinanța reabilitarea termică, Negoiță a cheltuit ilegal 32,2 milioane lei.,, mai scrie candidatul PNL în comunicatul de presă.GOODAGENCY

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 16/03/2018
CHF 3.9860
EUR 4.6646
GBP 5.2815
USD 3.7833

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

  "Voi începe, de săptămâna viitoare, împreună cu Institutul pentru Investigarea Crimelor Comunismului, analiza fiecărui dosar şi, dacă vom constata şi în mod sigur vom constata că există oameni care au tras şi au omorât, îi vom elimina indiferent cine este şi cum se numeşte. Şi dovada este fostul general Oană (n.r. Marin), pentru că imaginea Revoluţiei şi a revoluţionarilor din cauza acestor oameni, din cauza acestor cazuri, în 21 de ani, a avut foarte mult de suferit", a afirmat George Costin, Secretarul de stat la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor (SSPR).

Online

Avem 3537 vizitatori şi 2 membri online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.