Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista Cutezatorii



Mica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

Trecerile la nivel cu calea ferată, nedorite de bucureşteni

Traficul din Bucureşti este unul aglomerat, fie vară fie iarnă. Şoferii nu mai stiu ce rute să folosească să scape de cozile de la semafor, încălcând legea şi mergând pe unde văd o linie liberă.Autorităţile nu fac nimic.

Planul de fluidizare a traficului este uitat prin seratrele Primăriei Capitalei şi nimeni  nu se implică pentru soluţii.

În plus, nimeni nu spune nimic că Bucureştiul mai are încă treceri la nivel cu calea ferată, deşi pasajele subterane sau supraterane ar trebui să fie soluţia în acele zone, spun unii. 

Vedeți Șoseaua Dudești-Pantelimon,Șoseaua Gării Cățelu,Strada Baicului,Strada Izei,Strada Chitila Triaj,Strada Petricani,Șoseaua Andronache - sunt zone unde există trecerile la nivel cu calea ferată  în capitală şi pentru care bucureştenii din zonă le vor desfiinţarea.
Ne apropiem cu paşi repezi de campanie electorală şi alegeri şi poate edilii vor lua in calcul aceste nemulţumiri ale oamenilor.GOODAGENCY


De la cititori: Despre jurnalism cu prof.Mihai Coman, decan al Facultăţii de Jurnalism

Prof univ. Mihai Coman, decan al Facultatii de jurnalism, a trimis la redactie un material despre care nu putem scrie prea mult.Are greseli gramaticale 
,,aceiasi lege,, cand corect este ,,aceeasi lege,, şi multe nemultumiri.

Cititi si vedeti voi ce inseamna aceasta facultate.

,,Nu am obiceiul să răspund celor care atacă Facultatea de Jurnalism și Stiințele Comunicării și cu atât mai puțin acelora care, în loc să vină să îmi spună ce probleme avem (cred că sunt unul din puținii decani care stau în birou cu ușa deschisă – la propriu – și fără secretară, tocmai pentru a fi la dispoziția oricui dorește să discutăm), preferă să arunce cu noroi.
Nu e nici prima și probabil nici ultima oară cînd studenții sau alte persoane ne acuză, uneori cu dreptate, alteori prin prezentarea trunchiată și tendențioasă a unor aspecte.
De 28 de ani facultatea există și lista cu numele absolvenților de succes, care exercită în mod profesional jurnalismul, relațiile publice, publicitatea și activitățile conexe, ar umple zeci si zeci de pagini. Dar, la fel de adevărat, pentru unii (dinauntru si dinafara facultății) strugurii sunt acrii...

Dacă reacționez acum este pentru că mai multe instituții mass media au preluat si distribuit reacția acestei studente (nu ”absolvente” cum greșit s-a scris), încălcând normele de bază ale profesiei – verificarea informației din mai multe surse, investigarea contextului, asigurarea echilibrului prin includerea opiniei ”celeilate părți” etc.

Iar dacă, vor spune, nu aveau aceste obligații profesionale, pentru că pur și simplu ”au redat” o postare, atunci înseamnă că nu mai sunt instituții de presă, nu mai practică jurnalismul cu valorile și responsabilitățile sale și că ar trebui să anunțe public că sunt doar niște platforme pe care se plasează mesaje fără nicio garanție a adevărului, corectitudinii, acurateței etc.

Așa încât îmi permit un  ipotetic exercițiu de probitate jurnalistică: ce informații ar trebui verificate înainte de a fi făcute publice?

Iată câteva exemple:
”Astăzi am avut absolvirea. Mă număr printre specimenele care nu au participat la acest eveniment. Motivul: nu sunt mândră de asta, nu găsesc nici un moment de bucurie în faptul că am terminat Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.” – dacă această afirmație ar fi verificată s-ar descoperi că autoarea ei nu a terminat și nu a absolvit facultatea din motivele clasice care împiedică absolvirea unei facultăți.

Oricine poate intra la facultate, chiar dacă nu ştie să scrie corect gramatical” – e greu oare să se verifice pe site-ul facultății și/sau universității situațiile statistice ale admiterilor? Cei intre 700-1000 de candidați care se bat în fiecare an de mai bine de două decenii pe cele (din nefericire) doar 120-140 locuri bugetate (pentru toate specializările) nu înseamnă nimic? Nici faptul că de 28 de ani nu se intră în FJSC decât după un examen greu de admitere? De asemenea se poate discuta cu colegii ei, pentru a se verifica dacă toți sunt agramați...

De la cititori: Ministerul Romanilor de Pretutindeni respinge nejustificat proiecte

Confederatia C.A.P.I.M.E.D. Romania nu a avut nicio sansa de a castiga
finantarea unui proiect care sa ajute cu adevarat romanii aflati in
situatii cumplite in Italia, se arată într-un comunicat de presă remis GOODAGENCY.

,,Ministerul Romanilor de Pretutindeni a respins proiectele C.A.P.I.M.E.D., ca neeligibile, fara sa ne raspunda la intrebarea de ce sunt neeligibile, apoi a folosit ideile, pentru a-si lansa proiecte proprii. La trei ani de la depunerea primului proiect si sase luni dupa depunerea celui de-al doilea, ambele pentru sprijinirea concreta a romanilor care ajung in sclavie in Italia, Ministerul Romanilor de Pretutindeni a respins categoric toate incercarile
confederatiei de a face cu adevarat ceva pentru semenii nostri,, susţin cei de la confederaţie.GOODAGENCY

De la cititori:Linii de tramvai nemodernizate în Bucureşti. Primăriţa Firea nu ştie de ele

Bulevardul Basarabia este sub orice critică în privința infrastructurii, iar linia de tramvai este veche şi uitată ,se pare, de Primăria Capitalei pentru a fi modernizată.

Bucureştenii şi cititorii GOODAGENCY sunt nemulţumiţi că municipalitatea pentru Strada Barbu Văcărescu au fost luate măsuri pentru oprirea circulației tramvaielor ca urmare a gradului avansat de uzură a căii de rulare în vederea modernizării liniei, dar pentru Bulevardul Basarabia nu au fost luate aceleași măsuri având în vedere acelaşi  grad avansat de uzură a căii de rulare.

De asemenea, oamenii vor ca municipalitatea să ştie şi de tronsonul dintre Șoseaua Mihai Bravu și Bulevardul 1 Decembrie 1918, tronsonul dintre Bulevardul 1 Decembrie 1918 și Șoseaua Dudești, total neconforme cu imaginea europeană.

O altă mare problemă a capitalei este în acest context şi necesitatea lărgirii şi securizării peroanelor staţiilor de tramvai .

Exemplele sunt multiple, staţiile Patinoar,Arena Națională,Bulevardul Nicolae Grigorescu,Baia De Aramă,Lucrețiu Pătrășcanu / Șoseaua Morarilor și Bulevardul 1 Decembrie 1918 , unde se impun peroane lățite și lungite , dotate cu bănci și copertine , cu balustrade de protecție.

GOODAGENCY cere consilierilor municipali şi primarului general Gabriela Firea să ia în seamă aceste aspecte, dacă se pretind europeni.GOODAGENCY

De la cititori:Staţiile RATB adevărate pericole pentru călători.Bikerii să fie mai atenţi

Staţiile RATB sunt adevărate pericole pentru călători, ele fiind total lipsite de siguranţă. Nu prezintă garduri de protecţie ale peroanelor , nici bănci, nici acoperişuri.
Să nu mai luăm în calcul şi mizeria ce tronează în anumite staţii ale RATB.. 
Primăria Capitalei ar trebui să vadă aceste probleme şi să ia cât mai repede măsuri de remediere.
Astfel, cititorii ne-au semnalat probleme la stațiile de tramvai de pe Bulevardul Basarabia,Calea Giulești,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Călărași,Bulevardul Bucureștii Noi,Calea Șerban Vodă,Bulevardul Gheorghe Șincai,Bulevardul Nerva Traian,
Bulevardul Mărăști,Bulevardul Chișinău etc.

,,Cât mai e până scăpăm de stațiile de tramvai cu peroane nesecurizate și fără peroane din capitală??
La cât de "repede" merg lucrările de modernizare a liniilor de tramvai și de extindere a rețelei de transport subteran mai scăpăm la capitală de stațiile de tramvai cu peroane nesecurizate și fără peroane la anul și la mulți ani.Vedeți Bulevardul Dacia,Strada Alecu Russo,Strada Tunari,Strada Barbu Văcărescu,Strada Alexandru Șerbănescu,Bulevardul Aerogării,M5. Să nu mai zic că atunci când s-a lucrat la tronsonul 1 Mai Lac Străulești al magistralei 4 în urma refacerii suprafeței carosabilului pe tronsonul dintre Bulevardul Ion Mihalache și Șoseaua Chitilei al Căii Griviței și pe tronsonul dintre Șoseaua Chitilei și Bulevardul Gloriei al Bulevardului Bucureștii Noi nu s-a construit linie de tramvai modernizată cu peroane lățite și lungite dotate cu bănci și cu copertine și cu balustrade de protecție,transportul cu tramvaiul desfășurându-se în continuare pe tronsoanele menționate în condiții periculoase.Să nu mai zic de linia 41,, ne spune cititorul.

El consideră că linia 41 deși se pretinde a fi linie metrou ușor pe Bulevardul Mărăști sunt tot aceleași peroane nesecurizate în stațiile Cașin și Agronomie.

,,Linie făcută de mântuială.În altă ordine de idei.Din 2016 se zvonește reabilitarea Podului Constanța,proiect în cadrul căruia se intenționează instituirea unui sens giratoriu la intersecția Șoselei Chitilei cu Calea Griviței.Când va începe reabilitarea podului menționat?????Și în ce privește metroul având în vedere că transportul subteran e parte a transportului public local normal ar fi să fie în administrarea Primăriei Capitalei.Nu în administrarea Ministerului Transporturilor a cărui menire e dezvoltarea infrastructurii naționale(căi ferate,autostrăzi).Cât mai e până trece metroul în administrarea Primăriei Capitalei??Să nu mai zic că nu mai putem în calitate de pietoni circula pe trotuare și pe treceri de pietoni și pe aleile parcurilor în condiții de siguranță din cauza bicicliștilor,,.

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 01/01/1970

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

Pe parcursul lunilor ianuarie şi februarie vom avea o analiză în fiecare organizaţie judeţeană.
În 23 februarie se va întruni Consiliul Naţional de Coordonare care va stabili data unei Convenţii Extraordinare în luna mai, la  care să participe 5000 de membri pentru a reprezenta punctul de vedere şi voinţa partidului. Am decis să facem propuneri către ARD ca să facă parte din grupurile noastre parlamentare.Vizavi de Guvern şi actuala Putere, decizia PDL este una cât se poate de normală: nu vom vota niciun Guvern din care nu facem parte, vom participa la discuţii pe teme de interes naţional, aşa cum am spus-o ,, a afirmat Blaga.

Online

Avem 643 vizitatori online

Login



ANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.