Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti
GoodAgency Cititori De la cititori:Staţiile RATB adevărate pericole pentru călători.Bikerii să fie mai atenţi

De la cititori:Staţiile RATB adevărate pericole pentru călători.Bikerii să fie mai atenţi

Staţiile RATB sunt adevărate pericole pentru călători, ele fiind total lipsite de siguranţă. Nu prezintă garduri de protecţie ale peroanelor , nici bănci, nici acoperişuri.
Să nu mai luăm în calcul şi mizeria ce tronează în anumite staţii ale RATB.. 
Primăria Capitalei ar trebui să vadă aceste probleme şi să ia cât mai repede măsuri de remediere.
Astfel, cititorii ne-au semnalat probleme la stațiile de tramvai de pe Bulevardul Basarabia,Calea Giulești,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Călărași,Bulevardul Bucureștii Noi,Calea Șerban Vodă,Bulevardul Gheorghe Șincai,Bulevardul Nerva Traian,
Bulevardul Mărăști,Bulevardul Chișinău etc.

,,Cât mai e până scăpăm de stațiile de tramvai cu peroane nesecurizate și fără peroane din capitală??
La cât de "repede" merg lucrările de modernizare a liniilor de tramvai și de extindere a rețelei de transport subteran mai scăpăm la capitală de stațiile de tramvai cu peroane nesecurizate și fără peroane la anul și la mulți ani.Vedeți Bulevardul Dacia,Strada Alecu Russo,Strada Tunari,Strada Barbu Văcărescu,Strada Alexandru Șerbănescu,Bulevardul Aerogării,M5. Să nu mai zic că atunci când s-a lucrat la tronsonul 1 Mai Lac Străulești al magistralei 4 în urma refacerii suprafeței carosabilului pe tronsonul dintre Bulevardul Ion Mihalache și Șoseaua Chitilei al Căii Griviței și pe tronsonul dintre Șoseaua Chitilei și Bulevardul Gloriei al Bulevardului Bucureștii Noi nu s-a construit linie de tramvai modernizată cu peroane lățite și lungite dotate cu bănci și cu copertine și cu balustrade de protecție,transportul cu tramvaiul desfășurându-se în continuare pe tronsoanele menționate în condiții periculoase.Să nu mai zic de linia 41,, ne spune cititorul.

El consideră că linia 41 deși se pretinde a fi linie metrou ușor pe Bulevardul Mărăști sunt tot aceleași peroane nesecurizate în stațiile Cașin și Agronomie.

,,Linie făcută de mântuială.În altă ordine de idei.Din 2016 se zvonește reabilitarea Podului Constanța,proiect în cadrul căruia se intenționează instituirea unui sens giratoriu la intersecția Șoselei Chitilei cu Calea Griviței.Când va începe reabilitarea podului menționat?????Și în ce privește metroul având în vedere că transportul subteran e parte a transportului public local normal ar fi să fie în administrarea Primăriei Capitalei.Nu în administrarea Ministerului Transporturilor a cărui menire e dezvoltarea infrastructurii naționale(căi ferate,autostrăzi).Cât mai e până trece metroul în administrarea Primăriei Capitalei??Să nu mai zic că nu mai putem în calitate de pietoni circula pe trotuare și pe treceri de pietoni și pe aleile parcurilor în condiții de siguranță din cauza bicicliștilor,,.


PROBLEMA BICICLISTILOR

Adevărat că autorităţile stimulează mersul cu bicicleta , dar asta nu le dă dreptul bikerilor să meargă unde vor, cum vor si cand vor 

Susţinem şi aici opinia cititorului nostru:
,,Călăresc bicicletele pe trotuare și pe treceri de pietoni și pe aleile parcurilor periclitând traficul pietonal pe spațiile menționate.Vedeți trotuarele și trecerile de pietoni aferente Pieței Unirii,trotuarele și trecerile de pietoni aferente Pieței Romane,trotuarele și trecerile de pietoni aferente Pieței Victoriei,trotuarele și trecerile de pietoni aferente Pieței Aviatorilor,trotuarele și trecerile de pietoni aferente Pieței Charles De Gaulle,trotuarele și trecerile de pietoni aferente Pieței Arcului De Triumf,trotuarele și trecerile de pietoni aferente Pieței Presei Libere,aleile Parcului Herăstrău.Să nu mai zic că mai sunt și bicicliști ce rulează cu bicicletele pe carosabil pe contrasens și bicicliști ce rulează cu bicicletele pe carosabil regulamentar până ajung în dreptul semaforului rutier ce indică roșu și când ajung în dreptul semaforului rutier ce indică roșu trec mai departe pe culoarea roșie a semaforului rutier în loc să aibă bunul simț să oprească la culoarea roșie a semaforului rutier.Bicicliștii din capitală nu respectă legislația rutieră.Există degeaba agenți de circulație în Piața Victoriei și în Piața Aviatorilor și în Piața Charles De Gaulle.Sub ochii domniilor lor bicicliștii continuă să deranjeze pietonii pe trotuare și pe treceri de pietoni într-o veselie.Trotuarele și trecerile de pietoni și aleile parcurilor sunt pentru pietoni.Nu pentru biciclete care sunt mijloace rutiere.Să ruleze cu bicicletele pe carosabil alături de conducătorii auto respectând aceleași reguli de circulație alături de ei.Nu pe trotuare și pe treceri de pietoni și pe aleile parcurilor care sunt spații strict-pietonale.Cât privește Bulevardul Aviatorilor există alei aferente parcărilor.,,GOODAGENCY

 

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 19/11/2018
CHF 4.0980
EUR 4.6650
GBP 5.2540
USD 4.0855

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

"Alianţa PSD - PNL duce la dispariţia de pe eşichierul politic a unei formaţiuni politice, PNL, ceea ce mai degrabă ne ajută, decât ne încurcă în bătălia electorală, cu atât mai mult cu cât vorbim de o predare necondiţionată a acestui partid", a afirmat Roberta Anastase.

Online

Avem 1131 vizitatori şi 4 membri online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.