Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti
GoodAgency Cititori De la cititori:Linii de tramvai nemodernizate în Bucureşti. Primăriţa Firea nu ştie de ele

De la cititori:Linii de tramvai nemodernizate în Bucureşti. Primăriţa Firea nu ştie de ele

Bulevardul Basarabia este sub orice critică în privința infrastructurii, iar linia de tramvai este veche şi uitată ,se pare, de Primăria Capitalei pentru a fi modernizată.

Bucureştenii şi cititorii GOODAGENCY sunt nemulţumiţi că municipalitatea pentru Strada Barbu Văcărescu au fost luate măsuri pentru oprirea circulației tramvaielor ca urmare a gradului avansat de uzură a căii de rulare în vederea modernizării liniei, dar pentru Bulevardul Basarabia nu au fost luate aceleași măsuri având în vedere acelaşi  grad avansat de uzură a căii de rulare.

De asemenea, oamenii vor ca municipalitatea să ştie şi de tronsonul dintre Șoseaua Mihai Bravu și Bulevardul 1 Decembrie 1918, tronsonul dintre Bulevardul 1 Decembrie 1918 și Șoseaua Dudești, total neconforme cu imaginea europeană.

O altă mare problemă a capitalei este în acest context şi necesitatea lărgirii şi securizării peroanelor staţiilor de tramvai .

Exemplele sunt multiple, staţiile Patinoar,Arena Națională,Bulevardul Nicolae Grigorescu,Baia De Aramă,Lucrețiu Pătrășcanu / Șoseaua Morarilor și Bulevardul 1 Decembrie 1918 , unde se impun peroane lățite și lungite , dotate cu bănci și copertine , cu balustrade de protecție.

GOODAGENCY cere consilierilor municipali şi primarului general Gabriela Firea să ia în seamă aceste aspecte, dacă se pretind europeni.GOODAGENCY

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 19/06/2018
CHF 4.0578
EUR 4.6663
GBP 5.3256
USD 4.0420

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

"Este o atitudine criminală dacă autorităţile statului lasă să se mai producă asemenea tragedii. Consumatorii substanţelor etnobotanicelor la un moment dat nu se mai pot controla mental şi sunt tentaţi să comită diverse acte sinucigaşe", a declarat primarul Neculai Onţanu.

Online

Avem 2263 vizitatori online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.