Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

Noi medalii de aur şi argint pentru cercetătorii de la ICPE CA

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA a obtinut noi medalii de aur şi argint la competiţiile de invenţii la care a participat în acest an.

Două medalii de aur si două de argint au fost câştigate la Salonul International de Inventii INNOVA 2017, ce s-a desfasurat in perioada 4-6 mai la Barcelona, dar şi la salonul internaţional de invenţii de la Geneva, ce a avut loc la sfârşitul lunii aprilie.

Cercetătoarea Florentina Bunea a obţinut două medalii de aur- la Barcelona şi Geneva- cu brevetul ,,Stand pentru studiul curgerilor rotaţionale în gradient advers de presiune,, care vizează realizarea unei instalaţii pentru testarea unor dispozitive ce se pun pe turbinele hidraulice din hidrocentrale cu scopul de a îmbunătăţi calitatea apei.

Proiectul a impresionat juriul că instalaţia testează mai multe dispozitive de aerare care înlocuieşte o parte din turbină şi nu duce la pierderi energetice, permit transferarea oxigenului din aer în apă.

Acest dispozitiv nu duce la pierderi de energie electrică şi introduce aer intr-o proporţie cunoscută.
Bunea ne-a mărturisit că pentru continuarea cercetării sale ar fi nevoie de un nou proiect de cercetare finanţat probabil din PN 2 sau PN 3. 

,,Sperăm să reuşim să continuăm cercetarea pentru că în acest domeniu  fiecare turbină hidraulică e unică pentru că centralele sunt unice. Nu există un prototip făcut la scară care să fie montat. În momentul în care avem o scrisoare de la o formă care doreşte să comande produsul nostru este nevoie de un studiu specific de caz,, a explicat Florentina Bunea.

Celelalte proiecte câştigătoare ale ICPE Ca sunt ,,Motor liniar magnetostrictiv,, , ,, Hidroagregat de conversie a energiei hidraulice extras din cursuri de apă curgătoare,, şi ,, Supercapacitor cu electrolit gel,,.GOODAGENCY

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 25/05/2018
CHF 3.9799
EUR 4.6288
GBP 5.2780
USD 3.9524

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

Dacă Tăriceanu şi Geoană, în 2008, au pus România pe butuci prin demagogie şi populism, imaginaţi-vă ce s-ar întâmpla dacă România ar fi condusă de Ponta şi Antonescu. Cei doi ar duce România în faliment cu viteza cu care copilotul Ponta se răstoarnă la raliu, iar ieşirea din această situaţie se va face cu programul de lucru al lui Antonescu, de la 1 la 5 după amiaza, a spus preşedintele PDL, Emil Boc.

Online

Avem 1686 vizitatori online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.