Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

Bani în avans pentru căldură şi apa caldă

PMB plateste și în acest an, în avans, gazele naturale, pentru a garanta furnizarea continuă de apă caldă si căldură in București, la propunerea primarului Gabriel Firea.

Prima conventie de justificare a avansurilor, incheiata intre  Municipiul Bucuresti, RADET Bucuresti, Electrocentrale Bucuresti S.A. si Societatea Nationala de Gaze Naturale ”Romgaz” S.A. Medias, prevede repartizarea in avans a sumei totale estimate de 466.858.974,53 lei de la bugetul local al Municipiului Bucuresti, respectiv 198.646.950,22 lei pentru trimestrul IV al anului 2017 si 268.212.024,31 lei pentru trimestrul I al anului 2018.

A doua conventie, incheiata intre Municipiul Bucuresti, RADET Bucuresti si ENGIE Romania S.A. prevede plata in avans a sumei totala de 44.945.064 lei, respectiv 20.427.384 lei pentru trimestrul IV al anului 2017 si 25.517.680 lei pentru trimestrul I al anului 2018, reprezentand estimarea contravaloarii gazelor naturale necesare furnizarii de energie termica in perioada octombrie 2018- martie 2018.

A treia conventie, incheiata intre Municicpiul Bucuresti, RADET Bucuresti, producatorul de energie termica VEST- ENERGO S.A. si furnizorul de gaze naturale ENGIE Romania S.A prevede repartizarea in avans a sumei de 18.634.672,20 lei.

A patra conventie, incheiata intre Municipiul Bucuresti, RADET Bucuresti, producatorul de energie termica „CET Grivita” si furnizorul de gaze naturale ENGIE Romania S.A. prevede alocarea in avans a sumei totale de 13.348.329 lei, respectiv suma de 6.741.539 lei pentru trimestrul IV al anului 2017 si 6.606.790 lei pentru trimestrul I al anului 2018.GOODAGENCY

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 14/12/2018
CHF 4.1341
EUR 4.6540
GBP 5.1867
USD 4.1197

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

Pe parcursul lunilor ianuarie şi februarie vom avea o analiză în fiecare organizaţie judeţeană.
În 23 februarie se va întruni Consiliul Naţional de Coordonare care va stabili data unei Convenţii Extraordinare în luna mai, la  care să participe 5000 de membri pentru a reprezenta punctul de vedere şi voinţa partidului. Am decis să facem propuneri către ARD ca să facă parte din grupurile noastre parlamentare.Vizavi de Guvern şi actuala Putere, decizia PDL este una cât se poate de normală: nu vom vota niciun Guvern din care nu facem parte, vom participa la discuţii pe teme de interes naţional, aşa cum am spus-o ,, a afirmat Blaga.

Online

Avem 3325 vizitatori şi 1 membru online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.