Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti
GoodAgency Economic Companiile PMB care fac parte din Holdingul Municipal, majorate cucapital social

Companiile PMB care fac parte din Holdingul Municipal, majorate cucapital social

18 companii ale Primăriei Capitalei care fac parte din Holdingul Municipal. vor beneficia de majorări financiare, la capitalul social de 271,6 milioane lei.

În urma majorării, Consiliul General ar urma să deţină peste 99,9% din capitalul social, restul revenind SC Service Ciclop SA. Astfel, Compania Municipală Dezvoltare Durabilă: majorare de 15 milioane lei (ajungând la 18,3 milioane lei). Conform notei de fundamentare, societatea îşi propune achiziţionarea unui spaţiu ori amenajarea şi utilarea unui sediu. Compania Municipală Consolidări: majorare de 17,2 milioane lei (ajungând la 36,7 milioane lei). În nota de fundamentare este invocată necesitatea achiziţionării unor mijloace fixe, în vederea desfăşurării activităţii (o hală mecanică, schele, macara, încărcătoare telescopice, autobasculante, dube, autoutilitare).


 

Compania Municipală Străzi Poduri şi Pasaje: majorare de 50 milioane lei (ajungând la 70,1 milioane lei). Suma urmează să fie folosită pentru dotarea cu utilaje noi, de mică şi mare mecanizare, necesare pentru lucrări de reparaţii ale sistemului rutier, poduri şi pasaje, cât şi pentru lucrări de reabilitare ale sistemului rutier, precum şi pentru dotarea cu programele informatice necesare.

Compania Municipală Parking: majorare de 20 milioane lei (ajungând la 24 milioane lei). Sumele sunt solicitate pentru modernizarea parcărilor (indicatoare, automate, sistem de camere video, cabine de pază), freze pentru zăpadă, achiziţia a cinci automobile. Compania Municipală Managementul Traficului: majorare de 3,8 milioane lei (ajungând la 14,9 milioane lei). Suma urmează să fie utilizată pentru dotarea companiei cu utilaje, un sistem integrat call center, maşină de marcat pistă de biciclete. Compania Parcuri şi Grădini: majorare de 10 milioane lei (ajungând la 30,1 milioane lei). Banii vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de furgonete, tractoare de tuns iarba, autoutilitare, tomografe pentru arbori, tractor şi remorcă. Compania Municipală Agrement: majorare de 1,1 milioane lei (ajungând la 1,4 milioane lei). În anexa notei de fundamentare sunt trecute: calculatoare, imprimante, o autoutilitară, licenţe pentru programe informatice, dar şi un studiu de prefezabilitate pentru "Proiect Acvariu". Compania Municipală Tehnologia Informaţiei: majorare de 3,5 milioane lei (ajungând la 4,6 milioane lei). Sumele sunt prevăzute pentru echipament hardware (server şi stocare) şi pentru pachete software, sistem integrat de call center, mobilier, autoutilitare şi autoturisme.

Compania Municipală Publicitate şi Afişaj: majorare de 9,6 milioane lei (ajungând la 10,2 milioane lei). Bani prevăzuţi pentru 600 de ecrane LED outdoor modular cu suport, două utilitare.

Compania Municipală Pază şi Securitate: majorare de 11,2 milioane lei (ajungând la 18,2 milioane lei). Sumele sunt prevăzute pentru: achiziţionarea unui sediu, a unei unităţi de dispecerat şi a unei maşini de transport valori. Compania Municipală Iluminat Public: majorare de 5,5 milioane lei (ajungând la 9,9 milioane lei). Sumele sunt prevăzute pentru: dotări, utilaje performante, cheltuieli cu spaţii de producţie.

Compania Municipală Imobiliară: majorare de 56,7 milioane lei (ajungând la 57,1 milioane lei). Sumele sunt prevăzute pentru: cumpărare şi valorificare de imobile şi trei autoutilitare. Compania Municipală Întreţinerea Arborilor şi Spaţiului Verde: majorare de 9,6 milioane lei (ajungând la 13,9 milioane lei). Compania Municipală Protecţie Civilă şi Voluntariat: majorare de 11,3 milioane lei (ajungând la 19,5 milioane lei). Sumele sunt prevăzute pentru: achiziţionarea unei clădiri pentru cursuri de instruire şi cazarea cursanţilor, un teren pentru centrul de instruire, o sală pentru pregătire fizică.

Compania Municipală Eco Igienizare: majorare de 6 milioane lei (ajungând la 10,7 milioane lei). Sumele sunt prevăzute pentru: autovehicule, autoutilitare şi alte utilaje necesare desfăşurării activităţii.

Societatea Trustul de Clădiri Metropolitane SA: majorare de 25,2 milioane lei (ajungând la 37,2 milioane lei). Sumele prevăzute pentru: un depozit pentru materiale, schele şi utilaje. SC Service Ciclop SA: majorare de 9,9 milioane lei (ajungând la 11,5 milioane lei). Sumele sunt prevăzute pentru: retehnologizarea şi modernizarea atelierelor, precum şi pentru modernizarea spaţiilor în care se desfăşoară activitatea de service.Compania Municipală Medicală: majorare de 6 milioane lei (ajungând la 6 milioane lei). Aceasta va primi de asemenea un împrumut temporar de 6 milioane lei, pe bază de convenţie, de la bugetul Capitalei. Împrumutul se va rambursa integral în termen de un an de la data acordării, în caz contrar aplicându-se majorări de întârziere.GOODAGENCY

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 14/12/2018
CHF 4.1341
EUR 4.6540
GBP 5.1867
USD 4.1197

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

Dacă Tăriceanu şi Geoană, în 2008, au pus România pe butuci prin demagogie şi populism, imaginaţi-vă ce s-ar întâmpla dacă România ar fi condusă de Ponta şi Antonescu. Cei doi ar duce România în faliment cu viteza cu care copilotul Ponta se răstoarnă la raliu, iar ieşirea din această situaţie se va face cu programul de lucru al lui Antonescu, de la 1 la 5 după amiaza, a spus preşedintele PDL, Emil Boc.

Online

Avem 2747 vizitatori şi 1 membru online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.