Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti
GoodAgency Economic Primăria sectorului 2 alocă bani pentru proiectele de cultură, sport, educaţie ale ONG urilor

Primăria sectorului 2 alocă bani pentru proiectele de cultură, sport, educaţie ale ONG urilor

Primăria Sectorului 2 a alocat suma de două milioane de lei pentru finanţarea proiectelor propuse de ONG-urile care doresc să realizeze proiecte viabile, necesare creşterii condiţiilor de trai ale locuitorilor sectorului 2.

ONG-urile interesate, pot să depună proiecte pentru obţinerea de finanţări nerambursabile alocate de la bugetul local al sectorului 2 pentru activităţi nonprofit din domeniile: cultură, sport, educaţie, mediu şi social în condiţiile Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

Suma totală de 2.000.000 lei alocată de la bugetul local al Primăriei Sectorului 2, este defalcată - 400.000 lei pentru cultură, prin revitalizarea vieţii culturale a sectorului 2, creşterea participării la actul cultural şi reducerea dezechilibrului existent între centru şi periferie; 400.000 lei pentru sport, prin încurajarea practicării activităţilor fizice şi sportive în mod continuu; 400.000 lei pentru educaţie, prin promovarea creativităţii şi a simţului artistic în rândul elevilor din unităţile de învăţământ din sectorul 2; 400.000 lei pentru mediu, prin conştientizarea cetăţenilor cu privire la problemele de mediu şi importanţa implicării active în păstrarea unui ambient prietenos; 400.000 lei pentru social, prin asigurarea de asistenţă pentru cetăţenii sectorului 2 aflaţi în situaţii de risc.

Propunerile de proiecte pot fi depuse până la data limită de 10.04.2018, ora 18.30, la Registratura Primăriei Sectorului 2 din strada Chiristigiilor nr. 11-13.GOODAGENCY

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 19/06/2018
CHF 4.0578
EUR 4.6663
GBP 5.3256
USD 4.0420

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

"Şi anul trecut, dacă vă aduceţi aminte, am renunţat să fiu într-o piaţă. Chiar era imediat după alegeri, am fost într-un restaurant, am ieşit pe trotuar, am spus La mulţi ani. Trebuie să vă spun un lucru: ca să te duci într-o piaţă trebuie să te invite un primar. De când la Bucureşti nu mai este primar PDL, n-am mai primit vreo invitaţie. Am mai încercat prin ţară, la Braşov într-un an, dar dacă nu te invită un primar, unde să te duci peste programul omului?", a declarat Traian Băsescu

Online

Avem 2259 vizitatori online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.