Terapia Raindrop - o soluţie pentru vindecarea scoliozei şi a cifozei

Terapia Raindrop este pentru români o tehnică necunoscută, dar cu succese notabile în lume pentru capacităţile sale de vindecare a corpului cu propriile resurse.

Terapia este una fără efecte adverse şi nocivă pentru organism care utilizează uleiuri cu proprietăţi antivirale, antimicrobiene şi antiinflamatoare cu scopul de a susţine şi menţine curbura şi postura normală a coloanei vertebrale.

Specialistul Marinela Stoenescu, un practicant cu o experineţă de mai mulţi ani în exercitarea acestei terapii, a dorit să ne divulge o parte din tainele acestei terapii miraculoase.

Studiile şi cercetările medicale apărute în Jurnalul de Medicină nr 4/1998 din New England au dovedit ştiintific faptul ca exista o legatura intre deformarea coloanei vertebrale si anumite microorganisme existente in corp.

De atunci şi până în prezent, medicii au demonstrat  că unele tipuri de anomalii în aliniamentul coloanei se datorează unor viruşi şi bacterii care se află incapsulaţi, în stare latentă, de-a lungul şi sub muşchii paravertebrali. Acesti germeni patogeni determină inflamarea şi deformarea coloanei vertebrale.Foarte multe studii medicale legate de abilitatea uleiurilor esenţiale de a penetra pielea şi de a ajunge în ţesuturi pentru a produce efecte terapeutice au fost de asemenea făcute. În Terapia Raindrop se folosesc doar uleiuri esenţiale pure, nediluate, aplicate intr-un procedeu secvenţial de ungere prin tehnici speciale de masaj şi Vita Flex. Această terapie este prin ea însăşi o terapie completă care lucrează atât la nivelul corpului fizic cât şi la nivel emoţional, ne-a mărturisit Marinela Stoenescu.

Domnia sa a precizat că terapia poate fi personalizată pentru a răspunde cât mai bine la diferitele probleme de sănătate ale pacientului, cauzate şi de infecţii pulmonare, probleme metabolice, de imunitate sau stres.

GOODAGENCY: -Ce se întâmplă dacă folosim uleiurile esenţiale direct pe piele?

Marinela Stoenescu: -Uleiurile esenţiale terapeutice, în general, se pot aplica direct pe piele, fără reacţii neplăcute.Desigur, ele trebuie aplicate de un specialist.

GOODAGENCY:- Terapia Raindrop stimulează şi detoxifierea organismului ?


 

Marilena Stoenescu :- Uneori pot apărea ca efecte după terapie usoare dureri de cap, o durere corporală, drenarea sinusurilor, tuse sau o erupţie pe piele. Prin urmare ,este esenţial ca înainte şi după aplicarea terapiei să bem multă apă.

GOODAGENCY: - Câte şedinţe sunt necesare pentru vindecare?

Marinela Stoenescu: - Terapia Raindrop poate determina vindecare permanentă , dar efectele vor varia în funcţie de nevoile persoanei în momentul aplicării sesiunii terapeutice. Nu pot fi rezolvate toate problemele într-o singură sesiune de terapie. Starea de boală este rezultatul multor ani de acumulare de toxine, traume fizice şi emotionale. Fiecare sesiune terapeutică poate corecta potenţial ceva, dar pentru a ajunge la starea de sănătate dorită trebuie efectuate o serie de sesiuni, la care se adaugă schimbări în ceea ce priveşte stilul de viaţă. - dieta, hidratare, miscare, odihna, recreere. Cu cât boala este tratată mai din timp, cu atât complicaţiile sunt mai usoare şi recuperarea mai rapidă.

GOODAGENCY: Este posibil ca efectele Terapiei Raindrop să nu se observe imediat după sesiune?

Marinela Stoenescu:- Unii pacienţi au experienţa unor reacţii imediate, dar implinirea beneficiilor la nivel mental, fizic si emotional are loc dupa câteva ore şi zile, după aplicare .De aceea, este posibil ca  acestea să nu se evidenţieze imediat. În timp,  pot să apară vindecări neaşteptate pentru probleme cronice la care pacientul nu s-ar fi gândit.Tehnica Raindrop oferă cele mai bune rezultate, când se aplică doar ea însăşi.

GOODAGENCY: - Care sunt beneficiile în urma terapiei ?

Marinela Stoenescu: - Un numar mare de terapeuţi maseuri, chiropractori şi pacienţii lor au lăudat pe parcursul a mai multor ani această tehnica eficientă de vindecare dezvoltata de dr. Gary Young. De asemenea, si pacientii mei au resimţit o reducere a durerilor de spate prin realinierea coloanei vertebrale şi relaxarea ţesuturilor musculare , stoparea gripei sau a răcelii, bucurie, mai multă energie,  îndepărtarea stresului şi a stării de anxietate, curăţarea ţesuturilor, reducerea disconfortului din articulaţii, susţinerea sistemului imunitar, îmbunătăţirea capacităţii de concentrare, echilibrarea balanţei energetice. Emoţiile negative diapar şi ele prin masajul Raindrop .

CE SPUN PACINEŢII

Specialistul Marinela Stoenescu a avut mulţi pacienţi care au beneficiat de efectele Terapiei Raidrop cu  rezultate evidente, mentinute în timp, în corectarea şi ameliorarea scoliozei şi cifozei.

Cu unii dintre ei am avut ocazia să discutăm, de exemplu, cu Andreea, o fetiţă de numai 13 ani, care este unul dintre pacinţii doamnei Stoenescu şi care a fost diagnosticată de medici cu scolioză de 20 grade Cobb, de la vârsta de 11 ani şi căreia doctorii i-au spus că va ajunge la operaţie. Familia acesteia, dorind să evite operaţia fetitei a decurs la numeroase terapii, dar fără rezultat.Unele exerciţii chiar i-au înrăutăţit starea.

Într -un mic interviu, Andreea  ne-a declarat: M-am simţit minunat după prima şedinţă Raindrop .Coloana mea parcă voia să se îndrepte singură , iar spatele meu stătea drept, fără ca eu să îl fortez. În  seara de după terapie am fost uimită cât de bine arăta spatele meu , parcă prinsese conturul unui spate sănătos care tindea spre recuperare. În timpul terapiilor doamna terapeut mi-a dat numeroase sfaturi şi exerciţii fizice care m-au ajutat enorm în diminuarea gradului de scolioză.

După mai puţin de 10 şedinţe postura mea era corectată vizibil, diferenţa dintre umeri nu mai exista, aceştia fiind aliniati perfect, iar la o radiografie am aflat că rotaţia şi gradul Cobb erau mai mici cu 10 grade. Consider că această tereapie face minumi şi toţi bolnavii de coloană trebuie să recurgă la această terapie pentru a avea un spate sănătos.

Pe de altă parte, doamna Elena în vârstă de 46 ani a venit la Terapia Raindrop pentru dezintoxicare şi eliminarea stresului. Aceasta ne-a mărturisit că starea organismului său a fost mult îmbunătăţită şi a scăpat de durerile pe care le avea la nivelul capului, picioarelor si ficatului chiar dupa a treia ;edinţă de terapie.

Potrivit statisticilor oficiale, 2-3 copii din 1.000 suferă de probleme ale coloanei vertebrale. Cauzele frecvente sunt poziţiile deficitare la orele de curs în băncile neadaptate înălţimii elevilor sau strâmbe. 

Coloana vertebrală are patru curbe fiziologice: lordoza cervicală (concavă), cifoza toracică (convexă), lordoza lombară şi cifoza sacrală. Curburile nefireşti poartă denumirea de scolioză. Scolioza este mai mult un termen folosit pentru a descrie curburi anormale decât o boală concretă. Vertebrele sănătoase ar trebui să fie aranjate în linie dreaptă, lucru vizibil cu ochiul liber atunci când se priveşte spatele, dar în caz de scolioză coloana vertebrală este strâmbă. De obicei, se disting patru grade de curbare a coloanei vertebrale:I  -între 0 şi 10 grade,II – între 10 şi 30 de grade,III – între 30 şi 50 de grade,
IV – peste 50 de grade. Cand deformarea coloanei vertebrale este cuprinsa intre 0 si 30 de grade, scolioza se trateaza prin kinetoterapie. Intre 30 si 50 de grade se recomanda kinetoterapie si purtarea unui corset, iar cand deviatia coloanei depaseste 50 de grade se impune interventia chirurgicala.

Metoda FED , una fără efect

O altă procedură terapeutică pentru scolioză adusă în România de o firmă privată din Spania se cheamă FED – fixare, elongare si derotare, care s-a dovedit ineficientă, chiar periculoasă pentru unii pacienţi, ne-a mărturisit o altă pacientă.

,,Terapia Raindrop chiar dă rezultate, cu metoda FED ni se cere să mergem zilnic sau de vreo 2 -3 ori pe săptămână la acest aparat, lucru total ineficient. Plăteşti o căruţă de bani , şedinţa este 150 lei, şi degeaba. Copilul nu se vindecă pentru că aparatul nu face minuni, cum s-ar crede.El elasticizează coloana copiilor şi apoi când are o mişcare greşită se strâmbă şi mai rău. Cred mult în terapia aceasta cu uleiuri,,, ne-a spus mama unui copil cu scolioză de gradul I.GOODAGENCY

Comentarii 

 
0 #6 Anonymous 22-07-2018 12:58
Much obliged for each other useful site. The spot else might just i understand that sort of data written in such a perfect means? I have an endeavor that i'm a few seconds ago working on, and i have been watchful for such data. www.whatsappsociety.com
Citat
 
 
0 #4 Charmain 22-06-2017 00:13
Hi i am kavin, its my first occasion to commenting anyplace, when i read this article i thought i could also make comment due to this
sensible paragraph.

Here is my website foot pain identifier
Citat
 
 
0 #3 Gilberto 15-05-2017 23:57
Hi my friend! I wish to say that this article is awesome,
nice written and include almost all vital infos. I would like to look extra posts like this.


my webpage; utilize feet problems (shrillcity7342.snack.ws)
Citat
 
 
0 #2 Ioana 07-04-2017 21:53
Bună, unde se face această terapie?
Citat
 
 
0 #1 Bei Valeria 03-09-2016 21:50
Buna ziua , as dori sa aflu unde se face aceasta terapie . Cu multumiri . Valeria
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează