Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

GRINDEANU, un tradator al PSD şi marioneta Americii

Sorin Grindeanu, cu tot sex-appeliul tău,  poţi pleca acasă şi  lasă guvernul PSD liniştit să îşi facă treaba , să onoreze programul social-democratic de guvernare.

Premierul Grindeanu este clar că a fost vândut duşmanilor PSD şi cooptat de interesele multinaţionalelor pentru a face un joc antidemocratic in România.

Nu aprobăm nimănui să intervină în jocul politic românesc şi nu aprobăm exercitarea unor presiuni ca să nu se aplice programul PSD, câştigătorul alegerilor. Asta nu ar fi democratie.
Voi cei care vă roadeti unghiile de ciuda PSD invăţaţi să fiţi democraţi, aşa cum cereţi tuturor.

De ce_ Pentru că altfel ajungem în poziţia de a permite abuzuri din partea Opoziţiei asupra intereselor naţionale .
Dacă până acum PSD istii au exercitat abuzuri cu sprijinul instituţiilor de  forţă, acum balanţa pare să se încline spre Opoziţie -PNL şi USR-.

SUA e ţara tuturor posibilităţilor, e o ţară liberă, puternică, dar FOARTE MANIPULATOARE, ne indobitoceste pe toti pentru a iesi  în faţă.

Să le spunem adevărul că şi SUA are mult de revizuit.

Primul lucru ar fi ca Guvernul să se implice în ajutorarea populaţiei sărace şi neputincioase, pentru că asta e menirea unui guvern. Să  joace cinstit pe piaţă şi să lase pe cine e adevărat bun să câştige.

Un popor nu îşi alege un guvern ca să facă NIMIC şi să lase dezmăţul economic să guverneze după principiul ,,cu bani cumperi orice,,.

În România, trebuie să fie o democraţie curată şi constructivă. Românii nu trebuie să fie prostii lumii, iar politicienii români trebuie să înveţe să fie de caracter, să nu dea ţara pe nimic altora.

România a avut învăţământ de calitate, acum nu mai are, a avut fabrici bune, acum nu mai are, a avut case pentru tineri, acum nu mai are, a avut locuri de muncă  pentru oameni, acum nu mai are, a avut şi lipsuri pe care acum nu le mai are, dar ce folos_

Totuşi, sperăm că românii vor intelege să nu cedeze unor interese strict economice din afara statului şi să lupte pentru corectitudine şi un trai mai bun pentru ei. GOODAGENCY

Comentarii 

 
0 #1 Nike Shoes 20-06-2017 10:35
Great Article it its really informative and innovative keep us posted with new updates. its was really valuable. thanks a lot.cheap nike shoesvery good.
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 17/08/2017
CHF 4.0432
EUR 4.5816
GBP 5.0369
USD 3.9104

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

"Şi anul trecut, dacă vă aduceţi aminte, am renunţat să fiu într-o piaţă. Chiar era imediat după alegeri, am fost într-un restaurant, am ieşit pe trotuar, am spus La mulţi ani. Trebuie să vă spun un lucru: ca să te duci într-o piaţă trebuie să te invite un primar. De când la Bucureşti nu mai este primar PDL, n-am mai primit vreo invitaţie. Am mai încercat prin ţară, la Braşov într-un an, dar dacă nu te invită un primar, unde să te duci peste programul omului?", a declarat Traian Băsescu

Online

Avem 2242 vizitatori şi 2 membri online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.