Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

RUSINE: Magistraţii - superoameni...Mai utili decât medicii, militarii....NU, evident

Magistraţii sunt cei care au statut special şi superior în societatea noastră pe motiv că păzesc ei statul de drept şi libertatea de expresie. Aşa... si_
Pentru asta trebuie să  aibă pensii speciale nesimţite şi salarii mai mari decât medicii şi militarii_ 

Înţelegem că remuneraţia unui angajat se face după rolul pe care acesta  îl are în societate şi după mintea pe care o pune la bătaie în activitatea sa.

Adică, un magistrat e mai important ca un medic care salvează vieţi şi care învaţă 6 ani de Facultate şi alţi cinci în rezidenţiat_  cât nu visează un jurist, care să zicem ajunge după numai patru ani de studii în Facultatea de Drept să devină magistrat prin ceva examene, dar şi aranjamente, spun gurile rele.

Vorbeşte cineva despre verdictele şi condamnările greşite date de unii judecători_Vorbeşte cineva despre răspunderea magistraţilor_ NU!.

Este aşa greu să facă aceşti absolvenţi de Drept cu numai 4 ani de studii, nu 6 ca medicii, să facă o lege în acest sens_

Păi da, că  nu sunt în stare, pot să cred că nu vor ,dar şi că nu au viziune , nu îi duce prea mult mintea , de fapt.  Tocesc tot felul de lucruri pe care de altfel putem crede că nu le şi înţeleg, aceşti jurişti potenţiali magistraţi.

AM GLUMIT, normal.Le convine acest statut moştenit, altceva ce le mai trebuie, lasă proştii de români să le plătească sute de milioane pensii şi salarii ... 

Ar trebui să aibă şi ei o evaluare a muncii lor_

Iar, despre militari , să nu mai vorbim.Ei au dreptul să primească mai mult pentru că au alt program şi îşi aleg cu bărbăţie acest lucru la ordin şi la dispoziţia noastră.
Nu de 10 de ori mai mult, totuşi...
Că ar  trebui scăzută vârsta de pensionare pentru noi toţi ar fi un aspect ,nu să ne uităm că ies ei la 47 ani.

Adevărat , nu ar trebui tot ce poartă  uniformă să aibă acelaşi drept.Adică, cei din MAI ar fi aşa solicitaţi în teren _ .GOODAGENCY.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 21/09/2017
CHF 3.9685
EUR 4.5987
GBP 5.2095
USD 3.8593

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

"Am repetat de mai multe ori: România şi-a îndeplinit şi îşi va îndeplini toate angajamentele tehnice legate de aderarea la Spaţiul Schengen. Orice altă conexiune cu alte aspecte de natură politică nu sunt altceva decât încălcări ale Tratatului de aderare şi eu cred că, fiind în UE, toţi trebuie să respectăm legislaţia UE, tratatul UE şi în consecinţă sper că până la urmă înţelepciunea, maturitatea şi respectarea regulilor jocului vor predomina în Consiliul UE şi România va câştiga", a spus Emil Boc.

Online

Avem 3593 vizitatori şi 1 membru online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.