Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

Blogăriţele de succes - femeile gonflabile din zilele noastre

Stau şi privesc cum lumea online se dezvoltă cu nişte figuri de tot râsul, dar pe care adolescenţii noştri au ajuns să le facă idoli.

Nu pot să nu sancţionez o atitudine de acest gen, adică să fii o urâtă şi o ratată ,dar care după nişte operaţii estetice şi nişte poveşti inventate , să ajungi model de urmat pentru tinerele fete.

Nimeni nu mai stă să studieze o carte, să se gândească la o meserie, pentru că văd  aceste papiţioaice, care  iau ochii tuturor şi spun că ele fac bani uşor ,doar din bloguri.

Cum poţi să mai convingi un tânăr să mai devină medic, inginer sau pur şi simplu un bun meseriaş – zugrav, mecanic, sudor, când văd că unii care nu învaţă mai nimic, fac nişte facultăţi uşoare , câştigă imagine , faimă şi mai grav, locuri de muncă bine plătite pe la firme de renume.

Exemple de fete care au început nevinovat şi cu multă muncă, spun ele, dar care acum nu mai pot de faimă şi au asitente angajate şi .....primesc ....dragă...premii nenumărate sunt: Alina Ceuşan- o fată de 25 de ani - operată la nas, gura şi eu ştiu mai pe unde ca să apară în diverse reclame, Bianca Drăguşan –deja renumită ca o femeie de nimic, dar care , stupoare , a devenit şi o mare doamnă a timpului, Laura Muşuroaia- care nici ea nu a rezistat tentaţiei de a se cosmetiza şi lista e lungă, foarte lungă... deoarece emisiunile tv promovează din păcate aceste aşa zise tinere de succes , pentru că ..ghici... fac audienţă.
Normal că fac audienţă, dacă TV asta  oferă.

RECOMANDARE Aceste gonflabile ale zilelor noastre să nu mai fie susţinutenimeni şi ....TV alături de restul presei SĂ promoveze modele decente şi inteligente, adică pe  tinerele studente de la facultăţile de medicină care se chinuie să îşi ia examenele pentru că profesorii nu mai predau cu seriozitate la ore şi dau materia pe CD , tinerele la Drept sau ASE, care aleargă între cursuri şi serviciu.

Iar, voi tineri fără minte , încercaţi să nu mai daţi click pe orice roz sau buze umflate că nu asta e viaţa care vă asigură o bătrâneţe fără griji.

Veţi avea nevoie de medici buni, profesori buni pentru copiii voştri , zugravi buni, pe scurt .....de profesionişti în adevăratul sens al cuvântului, nu doar de clovni postaci pe internet.

Nici Alina Ceuşan, nici altă faţă de păpuşă într-un corp care nu le corespunde, nu spune adevărul pentru acest succes de carton şi că este de fapt fuga de a învăţa şi a aprofunda un domeniu de activitate.

Este nevoie şi de relaxare , de oameni care să ofere acest lucru, dar nu în aşa mare cantitate, că altfel ne transformăm într-o lume de maimuţoi. 
Nu mai ştim cine a fost un Newton, Einstein, Paulescu , Gh.Marinescu s.a. GOODAGENCY

Comentarii 

 
0 #3 James 07-10-2017 06:19
You are a really persuasive writer. I can see this in your writeup. You've a way of writing compelling info that sparks significantly interest.
Citat
 
 
0 #2 rolex replica 25-09-2017 03:56
we can see that the replica watches dial has changed from Rolex Cosmograph to Rolex Oyster Cosmograph (commonly known as ROC). ROC surface to cancel the red DAYTONA words, which is replica watches the period of 6265 features. Watch with steel material, diameter of 37 mm, the valuation of 30000-50000 US dollars, the transaction price of 40,000 US dollars.
Citat
 
 
0 #1 Larry 23-08-2017 18:30
Your way of telling the whole thing in this piece of writing is genuinely
pleasant, all be capable of simply know it, Thanks how
to stop a foot pain [juliblecker.jimdo.com] lot.
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 19/06/2018
CHF 4.0578
EUR 4.6663
GBP 5.3256
USD 4.0420

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

Am considerat că Academia Română, care are menirea de a păstra şi cultiva limba şi literatura română, este instituţia care trebuie să aibă grijă de manuscrisele Cioran cumpărate de mine, a spus George Brăiloiu

Online

Avem 2230 vizitatori online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.