Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

NEBUNIE:Robert Negoiţă pune cetăţenii să se înfrunte în licitaţii pentru locurile de parcare

Edilul sectorului 3 şi social-democratul Robert Negoiţă pare să fi pierdut măsura şi bunul simţ când a propus şi a iniţiat un proiect de hotărâre de Consiliu local care prevede scoaterea la licitaţie a locurilor de parcare de reşedinţă.

Adică, pentru că nu are cum să ofere locuri de parcare suficiente, că nu este în stare să  încheie parteneriate public- private pentru aşa ceva, că nu are capacitatea de a amenaja aceste locuri, s-a gândit EL să vină cu soluţii..... în detrimentul oamenilor.

Da, când esti votat din greşeală de două ori deşi nu ai făcut nimic important în sectoerul 3 , ai impresia că eşti foarte bun primar.

Robert Negoiţă nu mai are limită, nu ascultă niciun sfat, sperie funcţionarii din primărie cu modificarea organigramei şi reducerea posturilor.A fost părăsit de cei mai buni profesionişti din Primărie , ne-au declarat surse apropiate primarului sectorului 3.

Noi am vrea să îi amintim acestui edil tânăr şi neliniştit că are de plătit nişte taxe locale pentru construcţiile sale din sectorul 4, amintim hotelul Rin şi alte spaţii.

Pe scurt, el este un imoral – a desfiinţat centre de plasament pentru copii şi bătrâni în sectorul 3, a dat afară oameni competenţi (chiar consilieri personali au plecat de lângă el din cauza modului defectuos de lucru) şi vine acum să ceară bani de la cei care deţin corect locuri de parcare de reşedinţă şi sunt buni platnici.

Ce vrea să arate_

Că nu e în stare să gestioneze o situaţie şi că pune şaua tot pe calul care trage ca să îi fie lui bine.

Dacă nu are bani la buget atunci să atragă fonduri europene, să facă parteneriate şi să mai dea la bugetul local şi el nişte bani din venitul propriu că destul mulge prin propriile firme lucrări de reabilitare blocuri şi alte reparaţii.GOODAGENCY

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 19/06/2018
CHF 4.0578
EUR 4.6663
GBP 5.3256
USD 4.0420

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

"Păcat că PSD, cu un fost procuror în frunte, nu reuşeşte să se dezbare de practicile care l-au consacrat de-a lungul timpului. Ne-amintim de ei cu Bivolaru la Parchet, de protestele din timpul anchetelor şi percheziţiilor la Adrian Năstase acasă. Ar trebui să vină vremea să înveţe şi ei că totuşi justiţia se respectă. (...) Mă întreb dacă domnul procuror Ponta primea ordine de la Năstase, când avea activitate de procuror, pentru că altfel nu-mi explic de ce este aşa de sigur că se fac presiuni politice sau se dau ordine din partea politicului asupra procurorilor", a declarat Elena Udrea.

Online

Avem 2255 vizitatori online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.