Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

Inspectorul general Florian Lixandru, surd la problemele elevilor şi profesorilor

Inspectorul general al Capitalei, Florian Lixandru, este surd şi dezinteresat să rezolve problemele elevilor şi profesorilor de la Colegiul Sf.Sava, deşi i-au fost aduse la cunoştinţă anumite nereguli comise de actuala directoare a liceului de prestigiu .

Elena Crocnan, profesor de biologie şi directoare la Sava de mai mulţi ani,  este cunoscută ca o persoană dificilă şi chiar asocială, care se poartă urât cu elevii, părinţii, dar şi alţi colaboratori ai şcolii. Directoarea ţipă la elevi dacă i se adresează cu diverse probleme şi refuză să le rezolve problemele impuse de anumite situaţii.  Spre exemplu, dorinţa transferului de la o clasă la alta în condiţiile legii este împiedicată de Elena Crocnan şi devine o adevărată problemă pentru că directoarea refuză să semneze cererile copiilor.

Crocnan, un nume dificil şi de pronunţat,  a desfiinţat mai multe săli de laborator din liceu şi a înfiinţat clase în nişte spaţii improprii pe la demisolul clădirii , cu aer irespirabil . Profesorii nici nu îndrăznesc să reclame ceva că ştiu dinainte răspunsul- un ţipet strident şi un refuz categoric. Pe de altă parte, bursele de merit ale elevilor de la Sava se plătesc la valoarea de 130 lei in condiţiile în care Primăria sectorului 1 a majorat de un an bursele la 300 de lei.

În aceste situaţii, inspectorul general al Capitalei Lixandru Florian nu ia atitudine şi nu caută să fie un bun mediator în asemenea conflicte.Cu atât mai mult, cu cât Crocnan este foarte sensibilă numai  la directivele care vin din partea unor oameni de bine ai ISMB.GOODAGENCY

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 21/11/2017
CHF 3.9960
EUR 4.6551
GBP 5.2461
USD 3.9650

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

"Păcat că PSD, cu un fost procuror în frunte, nu reuşeşte să se dezbare de practicile care l-au consacrat de-a lungul timpului. Ne-amintim de ei cu Bivolaru la Parchet, de protestele din timpul anchetelor şi percheziţiilor la Adrian Năstase acasă. Ar trebui să vină vremea să înveţe şi ei că totuşi justiţia se respectă. (...) Mă întreb dacă domnul procuror Ponta primea ordine de la Năstase, când avea activitate de procuror, pentru că altfel nu-mi explic de ce este aşa de sigur că se fac presiuni politice sau se dau ordine din partea politicului asupra procurorilor", a declarat Elena Udrea.

Online

Avem 3118 vizitatori şi 1 membru online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.