Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

Funcţionari răi sau incompetenţi....De ce să nu cumulezi pensia de invaliditate cu alte drepturi

De comportament abuziv continuăm să acuzăm unele instituții ale statului în raport cu o persoană , cu atât mai mult cât aceasta suferă de o boală gravă şi este pusă în imposibilitate absolută de a presta o muncă normală.

Nu înţelegem de unde vine acest refuz de a se putea cumula pensia de invaliditate cu venituri de natură profesională, dacă bolnavul poate să le obţină.Adică, statul se luptă cu nişte oameni bolnavi care caută să nu cerşească .

Astfel, Ioana Florescu a fost încadrată începând cu anul 2011 în gradul II de handicap. Această încadrare presupune conferirea unor drepturi și beneficii speciale persoanelor cărora se adresează, adaptate nevoilor pe care le suscită. Din păcate, după cinci ani în care această încadrare s-a păstrat, Comisia de evaluare din cadrul DGASPC Suceava a decis reîncadrarea Ioanei Florescu în gradul III de handicap, cu consecința reducerii şi chiar a abolirii unor drepturi și beneficii speciale.

Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) anunţă că o va apăra pe Ioana Florescu, bolnavă de scleroză multiplă, căreia statul i-a încălcat dreptul la o pensie de invaliditate.

Ioana Florescu suferă de ani buni de scleroză multiplă – o afecțiune din păcate ireversibilă, aceasta beneficiind conform Legii nr. 263/2010 privind Sistemul public de pensii de o pensie de invaliditate gradul II, în valoare de 520 de lei şi de o pensie de handicap gradul III, în valoare de 39 de lei, conform Legii nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

În ceea ce priveşte pensia de invaliditate, potrivit Legii nr. 263/2010, cumulul pensiei de invaliditate gradul II – caracterizată prin pierderea totală a capacității de muncă, cu păstrarea capacității de autoîngrijire – cu venituri de natură profesională nu este permis și conduce la suspendarea plății pensiei pe perioada cumulului și la recuperarea drepturilor încasate necuvenit.

În luna iunie 2017, ANAF a înregistrat realizarea de venituri din drepturi de autor de către Ioana Florescu, iar pe baza comunicărilor ANAF din luna următoare, Casa Județeană de Pensii Suceava a suspendat plata pensiei pe luna iunie 2017, înregistrând totodată un debit în valoare de 520 lei, debit care urmează a fi recuperat eșalonat de la pensionară.

FACIAS va propune o inițiativa legislativă de modificare a Legii nr. 263/2010 privind sistemul public de pensii si va cere eliminarea interdicției privind cumulul pensiei de invaliditate cu venituri de natură profesională și, în urma documentării cu privire la unele lacune legislative din acest domeniu, va face propuneri de lege ferenda de natură să conducă la adaptarea cadrului legal la nevoile reale pe care le suscită persoanele cu astfel de dizabilități.GOODAGENCY

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 20/02/2018
CHF 4.0408
EUR 4.6623
GBP 5.2861
USD 3.7780

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

"Alianţa PSD - PNL duce la dispariţia de pe eşichierul politic a unei formaţiuni politice, PNL, ceea ce mai degrabă ne ajută, decât ne încurcă în bătălia electorală, cu atât mai mult cu cât vorbim de o predare necondiţionată a acestui partid", a afirmat Roberta Anastase.

Online

Avem 4665 vizitatori şi 1 membru online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.