Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

MAHALAUA de la ,,Bravo ai stil,,, susţinută de Ilinca Vandici, prezentatoarea fără gust îmbrăcată

Emisiunea Bravo ai stil se derulează de toată  jena la un post de televiziune de mult timp şi observăm că este un afront la adresa publicului inteligent din România.
Pornind de la un juriu de papiţoi – cu excepţia lui Maurice Munteanu - şi ajungând la nişte concurente imbecile  cu vârste de la 18 la peste 40 care se întrec în frumuseţi vestimentare , dar ŞI ÎN CERTURI de mahala, emisiunea ne disperă.

Se află la a doua ediţie sau a treia cu concurente vechi , tocmai pentru că nu atrage prin nou.

Noroc că există o fată cu stil acolo SILVIA care este sarea şi piperul emisiunii, e o fată cu stil detaşat şi cu ceva materie cenuşie , dar din nefericire tocmai ea e persecutată.
Nu primeşte stele că are ,,gura mare,,.
Ca la români!! Esti bun dar nu te vrem pentru că ai personalitate şi spui lucrurilor pe nume.Lasă mizeria sub preş, lasă mizeria să dăinuie...

Vandici provoacă la ceartă şi la dispute în direct toate  concurentele, întrebându-le aspecte din culise, viaţa personală, care nu au nicio relevanţă pentru STIL şi ducând emisiunea într-un penibil greu de suportat.

Raluca Bădulescu, o modistă de tot râsul, fără pic de stil, pornind de la vocea groasă de fumătoare şi terminând cu unghile false de vrăjitoare, perucile din dotare şi accesoriile grosolane de prost gust, face educaţie vestimentară fătucilor .

Marea ALBA,  Iulia Albu , care se dă marea cunoscătoare de design nu are cuvintele la ea decât să se dea în spectacol cu replici acide dar fără noimă, iar Cătălin Botezatu s-a dovedit şi el un mediocru alunecos .

Maurice Munteanu este şi el în juriu dar este de departe profesionistul sadea, care ştie să comenteze, să explice şi să facă aprecieri de bun simţ şi de bun gust fetelor.

Păcat că stă într-o adunătură de nimicuri.

In plus, emisiunea lasă prostia să zburde în spledoara sa.Ia spune Otilia de ce te ai supărat pe Silvia...şi uite aşa bipuri şi replici infantile

Pe bune, face Vandici pe doamna educatoare...dar ea e depăşită de situaţie mereu, pentru că nu are expertiză. Mai mult, ţinutele sale sunt demodate şi chiar urâte, deşi e lăudată de juraţi, probabil, din politeţe.

Gusturile nu se discută este o vorbă, de aceea , nu înţelegem rolul acestei emisiuni de mahalagioaice.

Ce e bun__
Silvia e concurenta fenomen care merită toată aprecierea, însă, cu o floare, pardon două flori,să nu uităm de Maurice, nu se face primăvară.
Hai, gata, cu stilul de Mahala alla Ilinca Vandici. GOODAGENCY

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 01/01/1970

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

Pe parcursul lunilor ianuarie şi februarie vom avea o analiză în fiecare organizaţie judeţeană.
În 23 februarie se va întruni Consiliul Naţional de Coordonare care va stabili data unei Convenţii Extraordinare în luna mai, la  care să participe 5000 de membri pentru a reprezenta punctul de vedere şi voinţa partidului. Am decis să facem propuneri către ARD ca să facă parte din grupurile noastre parlamentare.Vizavi de Guvern şi actuala Putere, decizia PDL este una cât se poate de normală: nu vom vota niciun Guvern din care nu facem parte, vom participa la discuţii pe teme de interes naţional, aşa cum am spus-o ,, a afirmat Blaga.

Online

Avem 636 vizitatori online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.