Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

REFERENDUMUL la români - o bătaie de joc.O ruşine pentru un popor creştin care se respectă.

În aceste zile, românii sunt aşteptaţi să voteze la referendumul dedicat definirii clare a familiei, dar ce să vezi, nu merg la urne.De ce _

Noi credem că nu merg din mândria de a fi  jmecher.

Adică, generaţia de 20-40 ani se crede buricul societăţii şi pentru că are ceva putere în picioare consideră că nu are timp să aloce unor probleme ale societăţii, că zic ei ,  nu îi afectează.

Noi atragem atenţia că va veni vremea când o altă generaţie mai mică decât cea de acum, care se va dezvola cu nişte valori tot mai departe de cele tradiţionale sănătoase  vor conduce societatea într o direcţie derapantă.

De aceea, ar fi trebuit dacă eram un popor serios şi cu valori, să validăm prin prezenţă acest referendum şi să nu lăsăm nişte tineri care au intrat în nişte partide aşa că e la modă să spună că nu e necesar referendumul.

Adică, e rău să clarificăm articolul din constituţie  ,,căsătoria dintre soţi,, cu ALTUL      ,,căsătoria dintre un bărbat şi o femeie,,....

E clar ce logică de slugă are poporul asta şi e clar că generaţia democraţiei este mult inferioară intelectual celei formate în comunism.

Generaţia de 20 -40 ani e una superficială şi care e uşor de manipulat .Nu are abilităţi de a înţelege şi vedea evoluţia lucrurilor.În schimb, se bagă în seamă .

Referendum cu prezenţă de până în 30 % pe o temă despre FAMILIE este o ruşine pentru un popor creştin care se respectă. GOODAGENCY

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 14/12/2018
CHF 4.1341
EUR 4.6540
GBP 5.1867
USD 4.1197

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

"Alianţa PSD - PNL duce la dispariţia de pe eşichierul politic a unei formaţiuni politice, PNL, ceea ce mai degrabă ne ajută, decât ne încurcă în bătălia electorală, cu atât mai mult cu cât vorbim de o predare necondiţionată a acestui partid", a afirmat Roberta Anastase.

Online

Avem 1651 vizitatori şi 1 membru online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.