Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

RUSINE VEDETELOR TV- Ca PĂRINŢI nu oferă nimic societăţii, educaţia copiilor lor de joasă speţă

Vedete mari de TV, cum ar fi Andreea Esca Eram sau Mihai Dedu şi probabil alţii din acelaşi trust de presă sau altul, se pare că nu s-au chinuit prea mult cu educaţia copiilor lor.

Nu au căutat să facă din ei mari oameni de viitor, utili societăţii, deşi prin meseria pe care o au şi din care au câştigat faima şi confortul financiar cu care se mândresc în faţa noastră acum, ar trebui să ştie că lumea are nevoie de o infuzie de seriozitate şi muncă dedicată în domenii specializate, ci nu de vlogeri, modele, farduri, unghii gelate s.a.

Odraslele acestor vedete asta fac – adică nimic important societăţii- şi  nu vă închipuiţi că au stat  prea mult cu învăţatul.

Aleg să se rânjesască pe instagram cu unghiile gelate de vrăjitoare şi să ofere ipostaze diverse de la emisiunile tv aranjate de babaci şi să se laude cu amintiri de vacanţă, petreceri.

Marea mamă Esca nu se sinchiseste să facă din copiii săi mari specialisti, deşi are posibilitatea financiară  şi ...ar trebui intelectuală, dar... mai degrabă face niste copiatori .

Alexia Eram e o fată care la nici 18 ani  defila cu iubi la mare şi la munte, pozând indecent şi fără aspiraţii prea mari.Dar... are mii de like-uri pentru NIMIC.

La fel şi fiul lui Dedu nu se frământă să devină vreun IT- ist de succes SAU vreun meseriaş,   se mulţumeşte şi el să se lingă în public cu iubi –şi ea tot o iutubăriţă – meseria vieţii -actualilor tineri – fără a vrea MAI MULT.

Ce e dramatic în toate astea_ Totul-

1.au mii de vizualizări doar că au părinţii la tv

2.nu fac nimic consistent şi original pentru că ei copiază ce văd la alţii

3.SUNT NULITĂŢI deşi provin din familii cu pretenţii de intelectuali, vaaai...de modele bune de urmat.

PE SCURT-

Părinţii vedete de acest tip nu merită nicio apreciere din partea noastră pentru că  nu ne oferă oameni de bază de care să avem nevoie - medicii, inginerii, avocaţii, profesorii.

Şi SĂ NU NE MIRE faptul că a murit copilul de 2 ani la Sanador .

Dacă nu avem oameni specialişti şi cu dedicaţie, de unde interes.

În schimb, RESPECT pentru acei PĂRINŢI  AMBIŢIOŞI CARE AU ONOARE SI MANDRIA DE A Face ceva.

Ei îşi iau din salariul ala mic pentru educaţia copilului.Plătesc din puţinul lor pentru meditaţiile necesare ca propriul copil să devină specialistul de maine, ci nu copy paste-ul american- care face tutoriale de make up sau pozează ca vedeta închipuită .

Instagramul, o platformă de socializare la modă în rândul tinerilor, este plin cu  imagini si postări ale celor mai diverse persoane.Publice sau nu, persoanele astea îşi prezintă cu disperare toate activităţile ,pornind de la cele mai intime momente.

De aici am putut inţelege că nimeni nu se mai apleacă peste un lucru bine făcut, nimeni nu mai caută să atingă perfecţiunea –nici în comportament, nici în acţiune.

Dacă aş vedea o necunoscută că pozează când se pupă cu unul, undeva in lume , as zice asta e  needucată , dar când văd că fata lu Esca se contopeşte cu unul in văzul lumii fără jenă, crezand ca asta e un  lucru cool, mă dezgustă.

Când văd că fata lu esca are niste unghii gelate de vrăjitoare şi se ocupă de clipuri ieftine inspirate de la aemericani despre machiaje, iar ma dezgusta.

Lista Vedetelor şi alţor părinţi care nu îşi înţeleg bine rolul de părinte e mult mai lungă, dar cele două exemple au fost usor de găsit .GOODAGENCY

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 19/11/2018
CHF 4.0980
EUR 4.6650
GBP 5.2540
USD 4.0855

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

''Corpul de Control a constatat o serie de încălcări ale prevederilor legale(...) Aceste nereguli au prejudiciat grav imaginea MAI şi a Jandarmeriei care este o structură militară recunoscută pentru integritatea şi profesionalismul lucrătorilor săi. Cu aspectele penale constatate de Corpul de Control a fost sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie, iar în cursul zilei de astăzi am fost înştiinţaţi că s-a început urmărirea penală în cauză (...)Toate persoanele care (...) au fost eliberate din funcţie sunt comunicate ca persoane faţă de care s-a început urmărirea penală în cursul zilei de astăzi. Conform statutului cadrelor militare, cadrele care sunt cercetate şi judecate în stare de libertate vor fi puse la dispoziţia conducerii unităţilor'', a adăugat secretarul de stat Ion Dascălu.

Online

Avem 1095 vizitatori şi 4 membri online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.