Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

Activitatea de taximetrie in Bucuresti este o bătaie de joc la adresa publicului şi autorităţilor

Taximetria din Bucureşti este o activitate bănoasă pentru proprietarii firmelor şi o adevărată bătaie de joc pentru clienţi şi autorităţi. Firmele nu respectă nicio regulă în interesul clienţilor , iar dacă eşti atent nu îşi achită nicio datorie  către bugetele locale .

Cu maşini extrem de vechi şi nesigure, cu şoferi impertinenţi , firmele nu lucrează în interesul publicului.

Nu au un sistem normal de abonament săptămanal sau lunar de angajare dacă doreşti aacest lucru la un moment dat, nu au tarife transparente, nu refuză  vreun bacşiş.

Din contră, nu asigură nimi  când ai nevoie mai multă.

Toţi ştim că nu avem la dispoziţie niciun tgaxi la vreme rea sau ore mici în noapte şi zi.

De ce_Pentru că taximetriştii sunt nişte boieri. Muncesc când vor ei, cum vor ei.

Ei refuză curse scurte, refuză clienţi fie că sunt minori sau dubioşi, fără să verifice un eventual pericol.

Practic, taxiurile nu ajută în mod real publicul.Ele doar umplu străzile şi încurcă traficul , blochează trecerile de pietoni, intersecţiile, în aşteptarea de clienţi.Dar ce să vezi, când toată lumea e în mişcare.

Taxiuri  nu apar când e mai mare nevoie.

Licenţele multe date pentrru Bucureşti, circa 10.000 la număr , nu ştim unde sunt şi de ce sunt dacă acest serviciu care se proclamă public este în realitate inexistent.

Compania meridian şi-a permis să dea jos un elev la primele ore ale dimineţii, când era în întârziere la şcoală, pe motiv că e minor, deşi părintele îi făcuse comandă.

Dispeceratul nu a întrebat nimic , nu a lămurit situaţia pentru a se asigura că elevul era sub supraveghere şi trebuia să ajungă la liceu şi a ales să îşi bată  joc.

Şoferii de taxi nu preiau comenzile prin dispecerat, nu ascultă de nimeni şi firmele nu au nicio responsabilitate, adică nu fac nimic.

Introducerea unei licitaţii şi achitarea unor taxe către bugetul local de către cine doreşte să facă taximetrie sunt măsuri ce trebuie impuse cât mai urgent pentru a se practica şi in România o activitate civilizată şi sigură.GOODAGENCY

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 14/12/2018
CHF 4.1341
EUR 4.6540
GBP 5.1867
USD 4.1197

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

,,Transmiterea datelor la BEC se face de către STS, o structură garantată a statului şi aveau nevoie ca să mai adauge două milioane, trei milioane de voturi în transmisie, că altă explicaţie nu am, de asta vroiau să-l schimbe pe directorul STS. (...) Altă explicaţie nu am de ce această înscenare, când preşedintele interimar putea să spună foarte simplu «domnul Opriş, încetaţi funcţionarea telefonului operativ la preşedintele suspendat»,,, a susţinut Traian Băsescu la un post de televiziune.

Online

Avem 1681 vizitatori şi 1 membru online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.