Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

Poliţiştii rutieri reamintesc limitele de viteză

Poliţiştii rutieri doresc să reamintească că limitele de viteză trebuie respectate pentru a se evita accidentele grave de circulaţie.
Ei precizează că actualele limite de viteză din Codul rutier sunt :

- în localităţi: 50 km/h (poate fi şi o limita superioară, însă nu mai mare de 80

km/h, sau una inferioară, dar nu mai mică de 30 km/ora);

- în afară localităţilor: 130 km/h pe autostrăzi; 100 km/h pe drumurile

expres sau pe cele naţionale europene şi  90 km/h pe celelalte categorii de
drumuri.

GOODAGENCY

Academicienii, dispuşi să ofere consultanţă ştiinţifică politicienilor

Academicieni din peste 40 de ţări din Europa s-au  reunit luni la lucrările workshop-ului desfăşurat în cadrul proiectului SAPEA - Consultanță științifică pentru politicieni cu ajutorul Academiilor Europene, organizat de Academia de Științe Tehnice din România, la Bucureşti , prilej cu care şi-au manifestat disponibilitatea de a întări colaborarea cu oamenii politici.

Specialiştii în diverse domenii au subliniat la conferinţă ideea unei bune colaborări cu liderii politicieni, chiar dacă au admis că aceştia nu apelează prea des la consultarea lor. 

Anton Anton, deputat şi membru al Academiei de Ştiinţe Tehnice din România, a arătat că academiile europene trebuie să colaboreze mai mult între ele şi să ofere sprijin politicului, însă, în momentul de faţă ele nu se implică foarte mult.

Cetăţenii Sectorului 1 pot depune de luni cererile pentru acordarea ajutorului de căldură

Cetăţenii din Sectorul 1 pot depune, începând de luni, 16 octombrie, cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire pentru sezonul rece 2017-2018. Primăria Sectorului 1 a demarat deja distribuirea formularelor/declarațiilor pe proprie răspundere pentru acordarea acestui sprijin financiar.

Ajutoarele pentru încălzirea locuinţei cu energie termică, gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri se acordă pe bază de cerere însoţită de actele doveditoare privind componenţa familiei şi veniturile acesteia. La completarea cererii, titularul are obligaţia de a menţiona corect componenţa familiei, veniturile membrilor acesteia, precum şi bunurile mobile şi imobile deţinute.

Pentru acordarea ajutorului cu energie termică, limita venitului mediu net lunar pe membru de familie este de 786 de lei, în cazul familiilor, şi 1.082 de lei, în cazul persoanei singure.

În cazul în care locuința este încălzită cu gaze naturale, energie electrică, precum şi cu lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri, limita venitului net pe membru de familie este de 615 de lei atât în cazul familiilor, cât şi în cazul persoanei singure.

Ajutoarele pentru încălzirea locuinţei cu energie electrică se acordă doar în situația în care acesta este principalul sistem de încălzire utilizat.

Pentru ajutoarele de încălzire cu energie termică, gaze, energie electrică şi pentru cele cu lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri, formularele vor putea fi ridicate de la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1 (DGASPC).

Cererile/declaraţiile pe proprie răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei se depun la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1, Bulevardul Mareșal Averescu nr. 17 în vederea stabilirii dreptului financiar, după următorul program:

  • De luni până joi, între orele 08:00 - 16:30;
  • Vineri, între orele 08:00 – 14:00.

Pentru mai multe informaţii privind acordarea ajutoarelor pentru căldură puteţi contacta Biroul Relaţii Interetnice din subordinea D.G.A.S.P.C Sector 1 la numărul de telefon: 021/223.41.97 int. 148.GOODAGENCY

Militarii romani au câștigat aurul la jocurile Invinctus

Echipa României a câștigat aurul la jocurile Invictus.
Ministerul Apărării anunţă cu satisfacţie că echipa României se întoarce acasă cu medalia de aur in finala de tir cu arcul, compound, la Invictus Games Toronto 2017.

Este o performanță uriașă.Felicitări Ionuț Butoi, Dorin Petruț și Nicușor Pegulescu!

GOODAGENCY

Difuzorii de presă au închis luni 300 de puncte de difuzare a presei

Difuzorii de presă au închis luni 300 de puncte de difuzare a presei din București, după decizia primarului sectorului 4 Daniel Băluță de a înlătura chioșcurile de ziare de pe domeniul public.

Edilul ar fi refuzat să înnoiască avizele de funcționare.

 

Desființarea chioșcurilor de presă înseamnă 1.500 de oameni lăsați fără locuri de muncă și bucureștenii privați de un drept prevăzut în Constituției:DREPTUL LA INFORMAȚIE.

În replică, primarul susţine că a ridicat chioşcurile de pe traiectul unor lucrări.GOODAGENCY

 

Muzeul Judetean de Istorie Brasov strange obiecte cu valoare muzeala din vremea lui Stalin

Muzeul Judetean de Istorie Brasov strange obiecte cu valoare muzeala din foste cartiere muncitoresti, prin apelul la persoanele care au trait in oras in perioada 1950-1960 si la persoanele care au mostenit amintiri de la cetatenii Orasului Stalin.

Muzeul invita brasovenii sa doneze sau sa puna la dispozitie pentru arhivare fotografii, obiecte sau artefacte care aduc aminte de perioada cand Brasovul s-a numit Orasul Stalin.

Muzeul Judetean de Istorie Brasov desfasoara proiectul „Brasov: Orasul Stalin pe intelesul tuturor” prin care propune explorarea spatiului urban in trei cartiere foste muncitoresti din oras: Steagul Rosu (acum denumit Astra), Tractorul si Triaj, prin participarea seniorilor la constituirea arhivei digitale de documente si a colectiei de piese de patrimoniu specifice istoriei recente si implicarea a peste 100 de
copii in ateliere de educatie nonformala.GOODAGENCY

Penibilul funcţiei de primar general

Penibilul funcţiei  de primar general a fost la apogeu ieri când Gabi Firea a a anunţat furtună în Bucureşti şi a impus încheierea scolilor la ora 17.00.

A introdus panică în populaţie şi nu a făcut nimic ca să nu moară un om.

Deci, nu a preîntâmpinat niciun dezatsru.

Era firesc ...degeaba faceti voi politicienilor isteţi vâlvă de doi lei pentru că la un dezastru autorităţile tot nu pot face minuni. Trebuie să se anunţe în mod firesc avertizările meteo dacă ele există şi să se mobilizeze serviciile de urgenţă, pentru că altfel, intraţi în PENIBIL.Bine, asta e starea voastră naturală...

UN bărbat de vreo 42 de ani a murit lovit de un copac, undeva în sectorul 4 al capitalei. De ce_ Firea mai esti cu firea ...._GOODAGENCY

Expoziţie la Galeriile Artmark

O expoziție dedicată operei lui Theodor Pallady va fi deschisă până în data de 26 septembrie la Galeriile Artmark (Str. C. A. Rosetti, 5).
Expoziția precede Licitația Colecției Ninette Schapira & Gheorghe Răut.


Printre lucrările importante se numără o serie de picturi (Lectură (Yvonne Cousin în atelierul din Place Dauphine), 18.000 – 25.000 de euro; Natură statică cu flori și struguri, 12.000 – 18.000 de euro; La oglindă, 7.000 – 10.000 de euro), dar și desene, acuarele și gravuri (În fotoliu, 600 – 900 de euro; Pe gânduri, 400 – 600 de euro; Nud în oglindă, 500 – 700 de euro etc.).GOODAGENCY

RADET anunţă valori mai mici la temperatura apei calde

RADET anunţă că în data de 14 septembrie 2017, în intervalul orar 10.00-15.00, se vor efectua probe hidraulice, în incinta CTE SUD, în urma cărora temperatura apei calde de consum livrată consumatorilor arondaţi sectoarelor 2 şi 3 ar putea fi mai scăzută.

Tot joi, în intervalul orar 10.00-14.00, se vor efectua manevre de oprire a CTE VEST, care urmează să intre în revizie planificată. Consumatorii arondaţi acestei centrale vor fi preluaţi de către CTE GROZĂVEŞTI. Este posibil ca în acest interval de timp să fie înregistrate valori mai scăzute ale temperaturii apei calde furnizate clienţilor din sectoarele 1, 5 şi 6.

Acţiunea este necesară pentru pregătirea centralelor de termoficare în noul sezon de încălzire 2017-2018.GOODAGENCY

 

A început şcoala 2017-2018

Elevii şi copiii de grădiniţă din învăţământul preuniversitar au început luni cursurile anului şcolar 2017-2018, care însumează 167 de zile lucrătoare (35 de săptămâni).

Structura noului an şcolar cuprinde semestrul I (11 septembrie 2017 - 2 februarie 2018) şi semestrul al II-lea (12 februarie 2018 - 15 iunie 2018).

Elevii de clasa a V-a vor învăţa în prima parte a semestrului I după un Compendiul introductiv pentru gimnaziu până la finalizarea manualelor necesare acestei clase.

*** Vacanţe 2017 - 2018

Vacanţele elevilor din toate ciclurile de învăţământ sunt programate astfel: vacanţa de iarnă (23 decembrie 2017 - 14 ianuarie 2018), vacanţă intersemestrială (3 - 11 februarie 2018), vacanţa de primăvară (31 martie - 10 aprilie 2018) şi vacanţa de vară (16 iunie - 9 septembrie 2018).

Suplimentar, clasele din învăţământul primar şi grupele din învăţământul preşcolar beneficiază de vacanţă în săptămâna 28 octombrie - 5 noiembrie 2017.

Pentru clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar se încheie în data de 25 mai 2018, iar pentru clasa a VIII-a, în data de 8 iunie 2018.

Potrivit MEN, nu vor avea loc cursuri în zilele libere prevăzute de lege şi de contractul colectiv de muncă aplicabil în învăţământ.

Şcoala altfel

Programul naţional 'Şcoala altfel' are o durată de 5 zile consecutive lucrătoare în timpul anului şcolar şi poate fi derulat în perioada 2 octombrie 2017 - 31 mai 2018 pe baza unei planificări, la decizia şcolilor. Desfăşurarea programului 'Şcoala altfel' nu coincide cu perioada alocată susţinerii tezelor semestriale.

Cursurile şcolare pentru clasa a VIII-a se vor finaliza vineri, 8 iunie 2018.

Bacalaureat 2018

Prima sesiune a examenului naţional de bacalaureat va începe în luna februarie, cu probele de evaluare a competenţelor, urmând ca în iunie să se desfăşoare probele scrise.

Astfel, în 12 şi 13 februarie va avea loc proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A), care va fi urmată de evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, în 14-15 februarie. În zilele de 16, 19 şi 20 februarie este programată evaluarea competenţelor digitale (proba D), iar în 21 şi 22 februarie se va desfăşura evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C).

Prima probă scrisă - Limba şi literatura română - Ea) - va avea loc luni, 25 iunie. Proba la Limba şi literatura maternă - Eb) este programată marţi, 26 iunie, iar proba Ec) - proba obligatorie a profilului, miercuri, 27 iunie. Ultima probă scrisă - la alegere a profilului şi specializării - proba Ed) - se va desfăşura vineri, 28 iunie.

Înscrierile pentru susţinerea examenului în prima sesiune se fac în săptămâna 29 ianuarie - 2 februarie 2018. Cursurile pentru clasele a XII-a şi a XIII-a se încheie vineri, 25 mai.GOODAGENCY

 

Patru medalii pentru olimpicii români la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe ale Pământului 2017

Lotul olimpic al României a obținut cel mai bun rezultat în istoria participării la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe ale Pământului (International Earth Science Olympiad - IESO): două medalii de aur, o medalie de argint și o medalie de bronz.

Medaliile de aur au fost cucerite de Andrei Sandu(clasa a X-a/Colegiul Naţional din Iași) și Ștefan-Răzvan Bălăucă (clasa a XI-a/Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Botoșani). Irina Mălina Strugaru (clasa a XI-a/Colegiul Naţional din Iași) a obținut o medalie de argint, iar George-Valentin Datcu (clasa a X-a/Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Ploiești) a fost medaliat cu bronz.

Argint pentru România la yachting

Românii fac performanță la yachting și în afara granițelor țării, dovadă fiind  medalia de argint obțimită de echipajul format din Mugur Roșca și Mihai Făgărășan la concursul 470 Masters Cup, clasa Grand Masters, care a avut loc în perioada 20-25 august a.c., în orașul grecesc Alexandroupolis.

Echipajul românesc a fost întrecut de olandezii Benny Kouwenhoven și Jan Kouwenhoven dubli foști campioni mondiali la 470, dar a surclasat echipajele din Germania, Italia și Noua Zeelandă. Mugur Roșca și Mihai Făgărașan concurează și la competițiile românești la clasa 470, dar și la concursile offshore (bărci mari).

Competiția de la Alexandroupolis a reunit echipaje din mai multe țări, atât europene dar și de pe alte continente, și a avut patru clase de concurs: Apprentice Masters, Masters, Grandmasters și Grand-grandmasters.GOODAGENCY


Ce trebuie să ştim despre arme

Deţinerea unei arme implică multă responsabilitate, iar decizia de a cumpăra un pistol şi de a deveni un deţinător legal trebuie să vină după o analiză serioasă şi cunoaşterea prevederilor legale.

Poliţia Română ne.-a comunicat că există cinci categorii de arme.

Cele din categoria A -sunt interzise persoanelor fizice și juridice de drept privat, putând fi achiziționate, deținute și folosite exclusiv de către instituțiile publice cu atribuții în domeniul apărării, siguranței naționale și ordinii publice.

Principalele arme și muniții din categoria A sunt: instrumente și lansatoare militare;

-        armele de foc automate; armele de foc camuflate sub forma unui alt obiect;

PREA MULT: Sindicaliştii din penitenciare îl cer pe Becali din nou la puşcărie

Solicităm revocarea liberării condiționate a lui Gigi Becali pentru amenințări la adresa directorului Penitenciarului Jilava, este titlul unui comunicat de presă al Federaţiei sindicale din Penitenciare.

,,Am solicitat conducerii Administrației Naționale a Penitenciarelor măsuri ferme în legatură cu amenințările pe care fostul detinut Gheorghe Becali, aflat în perioada de supraveghere după liberarea condiționată, a recunoscut public că le-a adresat directorului Penitenciarului Jilava.Ex-deținutul Gheorghe Becali a intervenit în direct într-o emisiune de televiziunedin data de 19 august 2017 (ora 17.43) unde a afirmat cât se poate de explicit că i-a transmis o serie de mesaje de amenințare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv că acesta nu a aprobat o nouă învoire pentru vărul său, încă deținut, Victor Becali.,, scriu sindicalişti într.-un comunicat remis GOODAGENCY.

Ei consideră că se impune sesizarea instanței de executare a pedepsei privative de libertate în legătura cu revocarea liberării condiționate, dar și a organelor de urmărire penală pentru infracțiunea de ultraj în formă calificată, fostul detinut Gheorghe Becali fiind cunoscut pentru comandarea unor actiuni de tip mafiot (sechestrare de persoane).

GOODAGENCY nu este un susţinător sau simpatizant al lui Becali, un om de altfel destul de limitat, dar nici această cerinţă nu ni se pare una demnă de respect pentru sindicalişti.

Este PREA MULT ....să ceri deodată o revocare a libertăţii pentru nişte vorbe într-o emisiune.ESTE DE RASUL CURCILOR.
Emisiunea cu pricina a lămurit că a fost vorba despre o discuţie ce a avut loc prin SMS ca între doi cunoscuţi şi nici de cum nu era din poziţii de forţă sau în contradictoriu a celor doi.
De unde până unde a apărut această supărare gravă din partea directorului de Penitenciar_ dacă nu-i  convenea ceva nu trebuia să întreţină o discuţie .GOODAGENCY

Maşinile parcate neregulamentar se vor ridica şi din Sectorul 3

Consiliul Local al Sectorului 3 a adoptat  hotărârea privind reglementarea activității de ridicare, transport, depozitare și eliberare a vehiculelor/remorcilor/rulotelor staționate neregulamentar pe partea carosabilă care ocupă abuziv sau blochează accesul în parcajele publice de reședință .

Astfel, s-a aprobat regulamentul prin care sunt stabilite activitățile privind ridicarea, transportul, depozitarea și eliberarea vehiculelor/remorcilor/rulotelor. Operațiunile privind serviciul de ridicări auto vor fi făcute de personal specializat din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Sector 3.

Acest regulament are drept scop asigurarea fluenței circulației în condiții de siguranță rutieră, descongestionarea drumurilor publice aflate în administrarea Consiliului Local al Sectorului 3, protejarea drepturilor persoanelor cu dizabilități și asigurarea parcării vehiculelor în condiții de siguranță.

Ridicăm mașini în cazul unor abateri grave, cu precădere atunci când găsim mașini parcate pe spațiul verde. Vom ridica mașinile lăsate atât pe trecerile de pietoni din sector, cât și pe cele din zona școlilor, pentru că este în neregulă să permiți așa ceva. În concluzie, vom ridica mașini în cazuri grave, în rest vom amenda conform legii. De asemenea, vom avea un program de salubrizare a sectorului, pe care șoferii au obligația să îl respecte astfel încât fiecare parcare să fie curățată eficient, așa cum este și în țările civilizate. Iar atunci când nu se respectă programul și rămâne o mașină pe zona ce trebuie salubrizată, conform indicatorului 'Oprire interzisă’, bineînțeles că va fi ridicată și vom face curățenie acolo”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Programul de ridicare, transport, depozitare și eliberare a vehiculelor/remorcilor va fi de 24 de ore din 24, șapte zile pe săptămână.

Perioada maximă de depozitare a vehiculelor/ remorcilor/rulotelor ridicate în condițile Regulamentului este de un an.

În situațiile în care proprietarul sau deținătorul legal al vehiculului /remorcii/rulotei depozitat(e) nu se prezintă în acest termen pentru ridicare, agenții din cadrul DGPL Sector 3, împuterniciți de primar, vor trece la aplicarea procedurilor din Legea 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public al statului sau al unităților administrativ-teritoriale, modificată prin Legea nr. 309/2006.GOODAGENCY

Vara Culturala în Parcul Drumul Taberei

Primăria Sectorului 6 organizează în perioada 14 iulie 2017 – 13 august 2017 evenimentul„VARA CULTURALĂ”, în Parcul Drumul Taberei (peluza de lângă scenă).
În perioada menţionată, la peluza de lângă scenă va fi amenajată o zonă de lectură, unde vor fi amplasate piese de mobilier uşor, de exterior: fotolii-puf, balansoare, hamace, canapele din lemn şi burete şi o mini-bibliotecă.
Va exista un program artistic şi se vor desfăşura activităţi interesante, destinate tuturor categoriilor de public: zone de lectură, relaxare pe iarbă şi muzică ambientală, ateliere de creaţie, ateliere de reciclare creativă, sesiuni de muzică live şi proiecţii de film.GOODAGENCY

Debutează înscrierile la cursurile gratuite pentru copiii din Sectorul 6

Peste 1.400 de locuri sunt disponibile la diferite cursuri şi ateliere de educaţie non formală, organizate de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, în beneficiul copiilor din comunitate.
Luni, 3 iulie 2017, vor debuta înscrierile la cursurile gratuite organizate în incinta Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală ,,Conacul Golescu Grant”, situat în aleea  Ţibleş, nr. 64, Sector 6.ü Dans – pentru copii cu vârste cuprinsă între 4-18 ani, 405 locuri;
ü Şah – pentru copii cu vârste cuprinse între 6-18 ani, 128 locuri;
ü Karate – pentru copii cu vârste cuprinse între 7-18 ani, 175 locuri;
ü Arte plastice - pentru copii cu vârste cuprinse între 6-18 ani, 168 locuri;
ü Canto - pentru copii cu vârste cuprinse între 6-18 ani, 40 locuri;
ü Franceză - pentru copii cu vârste cuprinse între 8-12 ani, 45 locuri;
ü Chitară - pentru copii cu vârste cuprinse între 8-18 ani, 40 locuri;
ü Engleză prin joc - pentru copii cu vârste cuprinse între 4-8 ani, 108 locuri;

Aproape 77 % din candidaţi au obţinut peste 5 la EN 2017

Ministerul Educaţiei Naţionale anunţă că 108.252 de candidaţi (76,9%) au obţinut medii peste 5, rezultate superioare cu aproximativ două procente celor de anul trecut (75%) la examenul de Evaluare naţională 2017.

Dintre aceștia, 467 de candidați au încheiat examenul cu media generală maximă (10), număr aproape dublu față de 2016 (241).
Înj plus, 32.460 de candidați (32,1%%) au obţinut medii sub 5. Pe tranşe de medii, cele mai multe - 13.061 - sunt cuprinse în intervalul 9 - 9,49.

Rata de participare a fost de 97,1%.

La proba de Limba şi literatură română, 121.227 de candidaţi au primit note peste 5 (85,9%, rată superioară cu peste 3% celei din anul trecut). Dintre aceștia, 1.719 candidaţi au fost notați cu 10. La Matematică, 92.799 de candidaţi au avut note peste 5 (65,9%), dintre care 4.350 de candidați au primit nota 10.

Distribuţia pe judeţe a mediilor peste 5 în partea superioară (85%+) arată astfel: Brăila (92,4%), Cluj (90%), Municipiul Bucureşti (89,3%), Prahova (87,6%) şi Galaţi (85,5%). Rate scăzute de medii peste 5 se înregistrează în judeţele Giurgiu (61,2%), Teleorman (63,5%), Mehedinţi (68%) şi Caraş Severin (69,6%).

Contestaţiile pot fi depuse în cursul acestei zile, pe tronsonul orar 16:00 - 20:00, iar rezultatele finale vor fi afişateîn data de 30 iunie.GOODAGENCY

Spălătorii sociale în Bucureşti

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Directia Generala de Asistenta Sociala (DGASMB) deschide pentru persoane defavorizate, incepand cu data de 21 iunie 2017, inca doua spalatorii sociale, care ofera servicii gratuite de spalare si uscare a hainelor.

Serviciile oferite sunt gratuite, detergentul si balsamul de rufe fiind asigurate de catre Spalatoriile Sociale, fiecare beneficiar avand posibilitatea de a spala pana la 5 kg haine pe saptamana.

Cele doua spalatorii sociale, situate in str. Armenis, nr.2, sector 3 si Bulevardul Drumul Taberei, nr.24, sector 6, sunt destinate cetatenilor municipiului Bucuresti care au venituri modeste si sunt expusi riscului de saracie.


Inregistrarea se face in baza unui act de identitate (fotocopie) si prin completarea unei declaratii pe propria raspundere prin care persoanele doritoare justifica apartenenta la unul din grupurile  vulnerabile (persoane sarace angajate, tineri someri, persoane varstnice, adulti cu dizabilitati, persoane fara adapost, persoane de etnie rroma etc.) care se depun la sediile spalatoriilor sociale.

Programul Spalatoriilor Sociale este de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00-16:00.


In prezent, in Bucuresti, prin DGASMB, mai functioneaza alte doua spalatorii sociale, situate in Calea Grivitei nr. 216, sector 1 (Spalatoria Grivita) si in Aleea Turnu Magurele nr. 17A, sector 4, in cadrul carora au fost inregistrati, pana in prezent, aproximativ 12.000 de beneficiari. Reteaua de spalatorii va fi extinsa in acesta vara cu alte doua unitati, dintre care una adresata exclusiv persoanelor adulte fara adapost.GOODAGENCYSCOALA DE VARA la Global Learning

Vacanţa de vară a sosit şi mulţi dintre copii au posibilitatea să îşi aprofundeze cunoştinţele de limbi străine, accesând cursuri în cadrul şcolilor de vară.

Una dintre variantele existente pe piaţă este Şcoala de vară de la Global Learning,unde  cursurile intensive de engleză pentru copii și adolescenți sunt împărțite în module de doua săptămâni.

Se poate alege unul, două sau chiar toate cele patru module, în funcție de cum dorești.
Copiii din clasele II-IV vor învăța engleza prin intermediul filmelor, al poveștilor si al jocurilor, cursurile având la baza teme interesante, precum Istoria Marii Britanii, de la Celți pana astăzi.

O alta activitate foarte îndrăgita va fi aceea de a juca o piesa de teatru. Împărțim rolurile si facem repetițiile.
Modulele de curs Global Learning sunt ideale pentru a învăța si exersa limba engleza întra-o maniera distractiva pentru cei mici si interesanta pentru cei mari.Ei vor participa cu bucurie la fiecare ora si vor crea proiecte si prezentări despre personajele preferate.
Scoala de vara Global Learning va face ca vacanta sa fie o distracție cu folos.

Cum este organizat acest curs?

Cursul de engleza intensiv pentru copii se desfășoară in perioada Iunie – August 2017 in serii a cate 2 săptămâni. Fiecare săptămână cuprinde 5 ședințe a trei ore fiecare. Prețul unui modul este de 600 de lei. Înscrierea se face prin e-mail la: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza si telefon: 0723642817.GOODAGENCY

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 20/10/2017
CHF 3.9646
EUR 4.5975
GBP 5.1203
USD 3.8945

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

  "Voi începe, de săptămâna viitoare, împreună cu Institutul pentru Investigarea Crimelor Comunismului, analiza fiecărui dosar şi, dacă vom constata şi în mod sigur vom constata că există oameni care au tras şi au omorât, îi vom elimina indiferent cine este şi cum se numeşte. Şi dovada este fostul general Oană (n.r. Marin), pentru că imaginea Revoluţiei şi a revoluţionarilor din cauza acestor oameni, din cauza acestor cazuri, în 21 de ani, a avut foarte mult de suferit", a afirmat George Costin, Secretarul de stat la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor (SSPR).

Online

Avem 1871 vizitatori şi 1 membru online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.