Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

Lumânările sunt la loc de cinste în casele europenilor: Germanii le preferă pentru cinele romantice

Germanii sunt cei mai romantici europeni, cel puţin aşa reiese din rezultatele unui studiu realizat în opt ţări care arată că 39% dintre germani preferă să pună pe masă lumânări atunci când au o întâlnire romantică sau o cină.
La foarte mică distanţă, atunci când vine vorba despre romantism, sunt turcii, care în proporţie de 35% s-au declarat fani ai lumânărilor, precum și suedezii, aceştia ocupând locul 3 în clasament, cu 31% dintre răspunsuri favorabile.

În ceea ce îi priveşte pe români, aceştia par să aibă o abordare ceva mai pragmatică, 58% dintre cei chestionaţi afirmând că preferă lumânările doar la ocazii festive, probabil nunţi sau botezuri, şi doar 25% ar apela la ele pentru a crea o atmosferă romantică în momentele petrecute cu partenerul sau partenera, relevă studiului remis GOODAGENCY de E.ON.

Lumina lumânărilor creează, de asemenea, o atmosferă mai plăcută în nopțile întunecate de iarnă, această opinie fiind împărtășită, impresionant, de 61% dintre germani. În Suedia, procentajul este şi mai mare, 63% dintre cei chestionaţi au recunoscut că le place să aprindă lumânări îndeosebi în timpul iernii. În România și Turcia, pe de altă parte, nopțile fie nu sunt atât de întunecate fie nu sunt atât de reci: în ambele țări, doar 18% dintre respondenți au declarat că aprind lumânări în serile de iarnă.

Festivalurile și sărbătorile sunt şi ele ocazii pe care germanii și suedezii doresc să le celebreze la lumina lumânărilor. Astfel, 57% dintre germani le văd ca fiind parte a sărbătorilor, în timp ce în 49% dintre gospodăriile suedeze sigur poţi vedea lumânări în astfel de ocazii. Liderul este Ungaria, unde 68% dintre oameni preferă să sărbătorească la lumina lumânărilor.

Să faci baie la lumina lumânărilor este un obicei cel mai des întâlnit în Marea Britanie, 22% dintre respondenţi bucurându-se de un astfel de răsfăţ. În Germania cifra este de 20%, în timp ce în Italia și Republica Cehă 16% dintre respondenți au mărturisit că fac asta în mod obişnuit. Totuși, dincolo de Canalul Mânecii, lumânările sunt cele mai evitate: 20% dintre britanici spun că nu știu ce să facă cu lumânările și nu le folosesc deloc.

Studiul "Living in Europe" a fost făcut cu aproximativ 8.000 de persoane în Germania, Marea Britanie, Italia, Republica Cehă, România, Suedia, Turcia și Ungaria.GOODAGENCY

 

Impozitele și taxele locale, prin ordin de plată bancar în sectorul 5

Persoanele fizice din Sectorul 5 își pot achita sumele datorate la bugetul local atât prin ordin de plată bancar, numerar în cadrul oricărei unități CEC sau Oficiu Poștal din Municipiul București, cu cardul în sediile DITL Sector 5 din Piața Mihail Sebastian nr.23, Strada Mihail Kogălniceanu nr. 8 și strada Națiunile Unite nr. 3-5 sau accesând platforma www.ghiseul.ro, prin serviciul Westaco disponibil în benzinăriile OMV și PETROM din toată țara, ori prin mandat poștal, la orice Oficiu Poștal din România.

De asemenea, persoanele juridice din Sectorul 5 își pot achita impozitele și taxele locale fie prin ordin de plată bancar, numerar la orice unitate CEC ori Oficiu Poștal din Municipiul București, cu cardul în sediile DITL Sector 5 mai sus menționate sau prin mandat poștal la orice Oficiu Poștal din România.

Pentru încasările în numerar, cetățenii Sectorului 5 au la dispoziție sediul central din Piața Mihail Sebastian nr. 23, care va funcționa după următorul program de lucru: luni, marți, joi, vineri, între orele 8:30-15:30 și miercuri, între orele 8:30-17:30.

Contribuabilii care vor alege modalitatea de plată prin POS vor avea la dispoziție sediile DITL Sector 5 situate în Piața Mihail Sebastian nr. 23, Str. Mihail Kogălniceanu nr. 8 și Str. Națiunile Unite nr. 3-5, unde plățile se pot face după următorul program de lucru: luni, marți, joi, vineri, între orele 8:30-16:30 și miercuri, între orele 8:30-18:30.

În cazul taxelor și impozitelor achitate integral până la data de 31 martie, contribuabilii beneficiază de o bonificație în cuantum de 10% a sumelor datorate către bugetul local aferente anului 2018. GOODAGENCY

La mulţi ani, 2018

GOODAGENCY urează cititorilor săi cele mai sincere gânduri de mai bine pentru noul an 2018 .
Să vă aducă 2018 multă sănătate , fericire şi visuri împlinite.La mulţi ani sănătoşi şi fericiţi.

Temele pentru acasă sunt considerate utile și necesare pentru unii şi inutile pentru alţii

Temele pentru acasă sunt considerate utile și necesare pentru îmbunătățirea învățării de cei mai mulți dintre respondenții studiului lansat de Ministerul Educaţiei .

STUPOARE, însă , ministerul ne anunţă că se constată o preponderență a temelor repetitive, monotone și dificile, care întăresc ceea ce s-a predat la clasă şi elevii și părinții își doresc teme diferențiate, provocatoare, pe care să le rezolve creativ și eventual în echipă. 

NU CRED că familiile vor să îşi bată capul cu temele copiilor pe care nu le găsesc explicate în caietul de clasă.

Pentru a ne şterge creierele, MEN mai spune că
75-80% dintre elevii şi părinții care au completat chestionarele consideră că temele sunt adesea prea obositoare și prea multe și că acestea consumă o mare parte din timpul liber.

PE BUNE_
ADică când învaţă elevii noştri dacă  temele pentru acasă nu îi fac să gândească sau ele nu există. GOODAGENCY

Concurs de poveşti în engleză, la Global Learning

Global Learning anunţă un concurs de povesti. Povestea castigatoare se va transforma in desen animat. Celelalte se vor citi la clubul de lectura.

Global Learning is thrilled to announce the new Fairy Tale Writing Competition, a contest with awards for children creations.

The Fairy Tale Writing Competition: write a story about winter and happiness and we are going to reward you. We'll have a special meeting of lecture club, a cartoon of your story will be specially created and many other beautiful activities!!! Submit your creations online at:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza till the end of December!!!

We're waiting for your creations!

Grădiniţă nouă în sectorul 6

Primăria Sectorului 6 și Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE) au semnat recent Contractul de Finanțare pentru construirea unei grădinițe noi – Grădinița Albina, ce va fi situată pe strada Rușețu nr. 17, Sector 6, în curtea Liceului Teoretic “Marin Preda”.
Pentru realizarea acestui obiectiv de investiții, a cărui valoare totală este de 14.408.117 de lei, MDRAPFE a alocat o finanțare de 10.565.100 de lei, diferența de 3.843.017 de lei fiind suportată de la bugetul local al Sectorului 6. 
Clădirea va avea parter și două etaje, dar și subsol, la care va fi amenajat un adăpost de apărare civilă cu două compartimente, destinat unui număr de 150 de persoane. Totodată, la noua unitate de învățământ vor fi create noi locuri de muncă pentru 81 de persoane.
Grădinița va beneficia de spații tehnice, centrală termică proprie, lift, vestiare, spălătorie, izolator, bucătărie, săli de joacă și de dormit, birou pentru educatori, săli multifuncționale destinate activităților comune ale grupelor de copii, grupuri sanitare pentru copii și personal, inclusiv grupuri sanitare pentru copii cu dizabilități.
În plus, ca element de noutate, va exista și o sală de așteptare pentru părinți care vin cu cărucioare și un grup sanitar pentru vizitatori. Imobilul va fi prevăzut, de asemenea, cu o scară exterioară de evacuare în caz de incendiu, din structură metalică. Durata estimată de execuție a imobilului este de 18 luni.GOODAGENCY

Microbuze adaptate nevoilor pentru copiii cu dizabilităţi din sectorul 4

Primăria sectorului 4 a recepţionat două microbuze adaptate pentru copiii cu dizabilităţi în scaun rulant. Autovehiculele au câte opt locuri fiecare, special configurate pentru transportul copiilor cu dizabilităţi şi au fost donate Centrului de Zi şi Recuperare Copil cu Dizabilităţi 'Harap Alb' din sectorul 4 de către Agenţia de Cooperare şi Coordonare Turcă (TIKA Romania), în cadrul unui program de susţinere şi îmbunătăţire a serviciilor sociale.

Microbuzele sunt dotate cu rampe automate de acces pentru copiii cu dizabilitate motrică şi echipate corespunzător cu centuri de siguranţă şi accesorii specifice, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Copiii cu dizabilităţi neuro-motorii şi greu deplasabili vor putea fi transportaţi cu uşurinţă de acasă la centru şi invers, pentru a avea acces nelimitat la activităţile de recuperare de care au neapărată nevoie şi de care pot beneficia în cadrul Centrului de Zi şi Recuperare Copil cu Dizabilităţi 'Harap Alb.GOODAGENCY

 

Testare gratuită HIV, între 17 şi 24 noiembrie

ARAS – Asociatia Romana Anti-SIDA ofera gratuit testare HIV rapida, in perioada 17-24 noiembrie a.c., dar şi consiliere si informare HIV/hepatite in centrele sale din Bucuresti.


Informatii despre adrese, program campanie si programari: www.arasnet.rowww.facebook.com/ARASRomania si TelVerde SIDA Helpline: 0800 800 033.

 

Saptamana Europeana a Testarii HIV/hepatite include si in acest an peste 600 de organizatii din Europa si isi propune sa ofere cat mai multor persoane ocazia de a face un test pentru HIV si hepatite, test insotit de consiliere si, daca este cazul, referiri catre alte servicii specializate.

 

S-a dovedit de-a lungul timpului ca diagnosticarea timpurie a infectiei cu HIV/hepatite inseamna o reactie mai buna la tratament si o viata mai lunga. De asemenea, inceperea imediata a tratamentului reduce rata de transmitere a infectiei la alte persoane, reprezentand astfel o metoda de prevenire.GOODAGENCY

Se aprind luminițele de Crăciun în Sectorul 4

Primăria sectorului 4 anunţă că, sâmbătă, 18 noiembrie, se vor aprinde luminile de sărbătoare în Parcul Lumea Copiilor , care se va transforma în “Orășelul lui Moș Crăciun”.


Feeria sărbătorilor de iarnă va cuprinde Sectorul 4 încă de sâmbătă seara, când luminițele care împodobesc principalele artere și bulevarde se vor aprinde pentru prima oară, în așteptarea Crăciunului.GOODAGENCY

MEN anunţă şcolarizarea pentru învăţământul dual şi cel profesional în anul școlar 2018-2019

Operatorii economici interesați pot solicita şcolarizarea în învăţământul dual şi în învăţământul profesional pentru anul școlar 2018-2019, până vineri, 17 noiembrie 2017, inclusiv.

În acest sens, solicitările pentru învăţământul dual pot fi transmise Centrului Naţional de Dezvoltare a Învăţământului Profesional şi Tehnic (CNDIPT) pe adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Ulterior, CNDIPT va înainta inspectoratelor școlare judeţene/Inspectoratului Școlar al Municipiului Bucureşti solicitările primite şi se vor face analize pentru identificarea soluţiilor de a răspunde acestor cereri.

Solicitările pentru învăţământul profesional pot fi transmise direct inspectoratelor școlare judeţene/Inspectoratului Școlar al Municipiului Bucureşti.Propunerile privind numărul de locuri în învățământul dual şi în învăţământul profesional vor fi definitivate la nivelul ISJ/ISMB, până în data de 29 noiembrie. Mai multe detalii despre organizarea şi funcţionarea învăţământului dual şi profesional sunt disponibile pe platforma de consiliere şi orientare profesională a Centrului Naţional de Dezvoltare a Învăţământului Profesional şi Tehnic: http://www.alegetidrumul.ro.GOODAGENCY

Liceeni, reuniţi la o masă rotundă pe tema cercetării

Elevi cu rezultate bune la concursuri şi olimpiade s-au reunit la a doua editie a mesei rotunde JOC SI CERCETARE STIINTIFICA, organizată de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica în parteneriat cu Liceul International de Informatica Bucuresti, Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, Colegiul National Bilingv George Cosbuc ,cu sprijinul Ministerului Cercetarii si Inovari.

Masa rotunda a ca oiectiv principal evidentierea rolului pe care il are jocul in cercetarea stiintifica, ca vector al creativitatii si inovarii.

Lucrarile prezentate au atins aspecte precum: psihologia jocului; jocul si cercetarea stiintifica; joc, educatie si supercivilizatii; artele si jocul.GOODAGENCY

Conducerea AGERPRES reclamă riscul de a-şi pierde independența jurnalistică faţă de mediul politic

Directorul general al AGERPRES,Agenţia Naţională de Presă, Alexandru Giboi, reclamă faptul că noul proiect de lege care doreşte modificarea legii de funcţionare a agenţiei va subjuga politic munca redacţională.

,,Solicit din nou retragerea sau modificarea acestei inițiative legislative dăunătoare pentru libertatea presei și a jurnaliștilor. Din nou, subliniez deschiderea pe care am avut-o dintotdeauna pentru un dialog bazat pe argumente coerente și corecte, care să conducă la evoluția Agenției Naționale de Presă,, spune Giboi într-un comunicat de presă. GOODAGENCY

Pasagerii Air France KLM au la dispozitie cu pana la 5,5% mai multe zboruri

Pasagerii Air France KLM au la dispozitie cu pana la 5,5% mai multe zboruri, comparativ cu anul anterior. Extinderea vizeaza in principal zborurile lung curier, cu o crestere de 4,7% dar si cele mediu si scurt curier.

Destinatiile-cheie pentru Air France KLM raman cele spre continentul nord-american, prin parteneriatul strategic cu Delta Airlines, spre zona Oceanului Indian si a Caraibelor, dar si Japonia, China si Asia de Sud Est, de asemenea sustinute prin parteneriatele aeriene incheiate.

America de Nord si Caraibe – destinatiile preferate de pasagerii romani in sezonul de iarnă.GOODAGENCY

Poliţiştii rutieri reamintesc limitele de viteză

Poliţiştii rutieri doresc să reamintească că limitele de viteză trebuie respectate pentru a se evita accidentele grave de circulaţie.
Ei precizează că actualele limite de viteză din Codul rutier sunt :

- în localităţi: 50 km/h (poate fi şi o limita superioară, însă nu mai mare de 80

km/h, sau una inferioară, dar nu mai mică de 30 km/ora);

- în afară localităţilor: 130 km/h pe autostrăzi; 100 km/h pe drumurile

expres sau pe cele naţionale europene şi  90 km/h pe celelalte categorii de
drumuri.

GOODAGENCY

Academicienii, dispuşi să ofere consultanţă ştiinţifică politicienilor

Academicieni din peste 40 de ţări din Europa s-au  reunit luni la lucrările workshop-ului desfăşurat în cadrul proiectului SAPEA - Consultanță științifică pentru politicieni cu ajutorul Academiilor Europene, organizat de Academia de Științe Tehnice din România, la Bucureşti , prilej cu care şi-au manifestat disponibilitatea de a întări colaborarea cu oamenii politici.

Specialiştii în diverse domenii au subliniat la conferinţă ideea unei bune colaborări cu liderii politicieni, chiar dacă au admis că aceştia nu apelează prea des la consultarea lor. 

Anton Anton, deputat şi membru al Academiei de Ştiinţe Tehnice din România, a arătat că academiile europene trebuie să colaboreze mai mult între ele şi să ofere sprijin politicului, însă, în momentul de faţă ele nu se implică foarte mult.

Cetăţenii Sectorului 1 pot depune de luni cererile pentru acordarea ajutorului de căldură

Cetăţenii din Sectorul 1 pot depune, începând de luni, 16 octombrie, cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire pentru sezonul rece 2017-2018. Primăria Sectorului 1 a demarat deja distribuirea formularelor/declarațiilor pe proprie răspundere pentru acordarea acestui sprijin financiar.

Ajutoarele pentru încălzirea locuinţei cu energie termică, gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri se acordă pe bază de cerere însoţită de actele doveditoare privind componenţa familiei şi veniturile acesteia. La completarea cererii, titularul are obligaţia de a menţiona corect componenţa familiei, veniturile membrilor acesteia, precum şi bunurile mobile şi imobile deţinute.

Pentru acordarea ajutorului cu energie termică, limita venitului mediu net lunar pe membru de familie este de 786 de lei, în cazul familiilor, şi 1.082 de lei, în cazul persoanei singure.

În cazul în care locuința este încălzită cu gaze naturale, energie electrică, precum şi cu lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri, limita venitului net pe membru de familie este de 615 de lei atât în cazul familiilor, cât şi în cazul persoanei singure.

Ajutoarele pentru încălzirea locuinţei cu energie electrică se acordă doar în situația în care acesta este principalul sistem de încălzire utilizat.

Pentru ajutoarele de încălzire cu energie termică, gaze, energie electrică şi pentru cele cu lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri, formularele vor putea fi ridicate de la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1 (DGASPC).

Cererile/declaraţiile pe proprie răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei se depun la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1, Bulevardul Mareșal Averescu nr. 17 în vederea stabilirii dreptului financiar, după următorul program:

  • De luni până joi, între orele 08:00 - 16:30;
  • Vineri, între orele 08:00 – 14:00.

Pentru mai multe informaţii privind acordarea ajutoarelor pentru căldură puteţi contacta Biroul Relaţii Interetnice din subordinea D.G.A.S.P.C Sector 1 la numărul de telefon: 021/223.41.97 int. 148.GOODAGENCY

Militarii romani au câștigat aurul la jocurile Invinctus

Echipa României a câștigat aurul la jocurile Invictus.
Ministerul Apărării anunţă cu satisfacţie că echipa României se întoarce acasă cu medalia de aur in finala de tir cu arcul, compound, la Invictus Games Toronto 2017.

Este o performanță uriașă.Felicitări Ionuț Butoi, Dorin Petruț și Nicușor Pegulescu!

GOODAGENCY

Difuzorii de presă au închis luni 300 de puncte de difuzare a presei

Difuzorii de presă au închis luni 300 de puncte de difuzare a presei din București, după decizia primarului sectorului 4 Daniel Băluță de a înlătura chioșcurile de ziare de pe domeniul public.

Edilul ar fi refuzat să înnoiască avizele de funcționare.

 

Desființarea chioșcurilor de presă înseamnă 1.500 de oameni lăsați fără locuri de muncă și bucureștenii privați de un drept prevăzut în Constituției:DREPTUL LA INFORMAȚIE.

În replică, primarul susţine că a ridicat chioşcurile de pe traiectul unor lucrări.GOODAGENCY

 

Muzeul Judetean de Istorie Brasov strange obiecte cu valoare muzeala din vremea lui Stalin

Muzeul Judetean de Istorie Brasov strange obiecte cu valoare muzeala din foste cartiere muncitoresti, prin apelul la persoanele care au trait in oras in perioada 1950-1960 si la persoanele care au mostenit amintiri de la cetatenii Orasului Stalin.

Muzeul invita brasovenii sa doneze sau sa puna la dispozitie pentru arhivare fotografii, obiecte sau artefacte care aduc aminte de perioada cand Brasovul s-a numit Orasul Stalin.

Muzeul Judetean de Istorie Brasov desfasoara proiectul „Brasov: Orasul Stalin pe intelesul tuturor” prin care propune explorarea spatiului urban in trei cartiere foste muncitoresti din oras: Steagul Rosu (acum denumit Astra), Tractorul si Triaj, prin participarea seniorilor la constituirea arhivei digitale de documente si a colectiei de piese de patrimoniu specifice istoriei recente si implicarea a peste 100 de
copii in ateliere de educatie nonformala.GOODAGENCY

Penibilul funcţiei de primar general

Penibilul funcţiei  de primar general a fost la apogeu ieri când Gabi Firea a a anunţat furtună în Bucureşti şi a impus încheierea scolilor la ora 17.00.

A introdus panică în populaţie şi nu a făcut nimic ca să nu moară un om.

Deci, nu a preîntâmpinat niciun dezatsru.

Era firesc ...degeaba faceti voi politicienilor isteţi vâlvă de doi lei pentru că la un dezastru autorităţile tot nu pot face minuni. Trebuie să se anunţe în mod firesc avertizările meteo dacă ele există şi să se mobilizeze serviciile de urgenţă, pentru că altfel, intraţi în PENIBIL.Bine, asta e starea voastră naturală...

UN bărbat de vreo 42 de ani a murit lovit de un copac, undeva în sectorul 4 al capitalei. De ce_ Firea mai esti cu firea ...._GOODAGENCY

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 19/01/2018
CHF 3.9727
EUR 4.6614
GBP 5.2814
USD 3.7984

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

"Am repetat de mai multe ori: România şi-a îndeplinit şi îşi va îndeplini toate angajamentele tehnice legate de aderarea la Spaţiul Schengen. Orice altă conexiune cu alte aspecte de natură politică nu sunt altceva decât încălcări ale Tratatului de aderare şi eu cred că, fiind în UE, toţi trebuie să respectăm legislaţia UE, tratatul UE şi în consecinţă sper că până la urmă înţelepciunea, maturitatea şi respectarea regulilor jocului vor predomina în Consiliul UE şi România va câştiga", a spus Emil Boc.

Online

Avem 1776 vizitatori online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.