Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

Trofeul Tomis la Yachting

Aproape 30 de sportivi s-au întrecut pe apă la temperaturi de sub 10 grade Celsius pentru Trofeul Tomis, disputat la Eforie Nord, în perioada 21-23 aprilie.
După 11 curse la clasele Optimist, Laser Radial, Laser Standard și Laser 4.7, duminică, câștigătorii Trofeului Tomis au urcat pe un podium binemeritat.
La clasa Optimist băieți, poziția supremă în clasament a fost ocupată de concurentul din Bulgaria Ivan Dimov (Yacht Club Port Bourgas). România a fost ocupanta locului al II-lea prin Mihai Andronic (Clubul Sportul Studențesc București), iar locul al III-lea a revenit tot Bulgariei prin reprezentantul său Marian Dimitrov (Yacht Club Port Bourgas). Același clasament a fost înregistrat și la clasa Optimist băieți juniori.
La clasa Optimist fete, primul loc a fost ocupat de Iris Reșit (Clubul Sportiv Știința Constanța), urmată de Sara Patache (Clubul Sportiv Electrica Constanța) pe locul al II-lea și de Liana Petcu (Clubul Sportiv Electrica Constanța) pe locul al III-lea. Sara Patache a obținut, în schimb, prima poziție la clasa Optimist fete junioare, fiind urmată pe locurile al II-lea și al III-lea de Liana Petcu și, respectiv, Teodora Ariana Pătrașcu (Club Sportiv Electrica Constanța).

Bulgaria și-a adjudecat prima poziție și la clasa Laser Standard, prin reprezentantul său Lyuben Ilianov (Yacht Club Port Bourgas), locul al II-lea revenindu-i sportivului român Tarkan Bolat (Yacht Club Regal Român) iar cel de-al III-lea tot Bulgariei, prin sportivul Zlatko Atanasov (OMK Nesebar 2000).
La clasa Laser Radial, podiumul a fost ocupat în totalitate de români: Răzvan Pîslaru (Club Sportiv Electrica-Balkan) - locul I, Matei Avram (Club Sportiv Electrica Constanța) - locul al II-lea și Dan Stupar (Yacht Club Eforie) - locul al III-lea.
La clasa Laser 4.7, prima poziție a podiumului i-a revenit românului Maximilian Roșca (Clubul Sportul Studențesc București), Bulgaria ocupând poziția a II-a prin Dimitar Dimitrov (Yacht Club Port Bourgas), iar locul al III-lea revenind tot României prin Luca Stan (Clubul Sportul Studențesc București).
Organizat de Yacht Club Regal Român (YCRR), Trofeul Tomis s-a aflat în acest an la a 56-a ediție.GOODAGENCY


Comentarii 

 
0 #1 klockor kopior 20-05-2017 10:37
This is a great watch
Successful person's selectionklockor kopior
Identity status symbolizes only one watch to prove your advantage
You just need a symbol of this watch
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 25/05/2018
CHF 3.9799
EUR 4.6288
GBP 5.2780
USD 3.9524

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

Pe parcursul lunilor ianuarie şi februarie vom avea o analiză în fiecare organizaţie judeţeană.
În 23 februarie se va întruni Consiliul Naţional de Coordonare care va stabili data unei Convenţii Extraordinare în luna mai, la  care să participe 5000 de membri pentru a reprezenta punctul de vedere şi voinţa partidului. Am decis să facem propuneri către ARD ca să facă parte din grupurile noastre parlamentare.Vizavi de Guvern şi actuala Putere, decizia PDL este una cât se poate de normală: nu vom vota niciun Guvern din care nu facem parte, vom participa la discuţii pe teme de interes naţional, aşa cum am spus-o ,, a afirmat Blaga.

Online

Avem 1671 vizitatori online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.