Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti
GoodAgency Life Primarul Băluţă cheamă la discuţii în stradă pe locuitorii cartierului Tineretului

Primarul Băluţă cheamă la discuţii în stradă pe locuitorii cartierului Tineretului

Cetăţenii sectorului 4 sunt invitaţi joi, 18 mai 2017, începând cu ora 13.00, pe strada Secerei (pe amplasamentul de lângă Palatul Copiilor, unde Primăria vrea să amenajeze o parcare) să-şi exprime în mod direct, transparent şi argumentat punctul de vedere referitor la cele mai acute probleme ale comunităţii din care fac parte, la o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Sector 4.

Şedinţa nu va avea loc în sala obişnuită a clădirii din bulevardul George Coşbuc, nr. 6 – 16.ci
se va desfăşura în plină stradă.
Singurul punct pe ordinea de zi va supune dezbaterii oportunitatea proiectului de amenajare a unui număr de 755 de locuri de parcare noi, destinate cetăţenilor care locuiesc cu precădere în zona Tineretului, unul dintre cele mai aglomerate cartiere din sectorul 4.Proiectul de utilitate publică, adoptat cu o majoritate de voturi în Consiliul Local al Sectorului 4, constituie subiectul unei ample campanii de tip fake news, în cadrul căreia un beneficiu public este transformat cu rea voinţă într-o ameninţare. Contestatarii vor avea dreptul să-şi exprime argumentele împotrivirii.

 

Cifrele arată că în Sectorul 4, sunt înregistrate peste 4.000 de solicitări pentru noi locuri de parcare. Mai mult, unui recent sondaj confirmă în proporţie de 89 % dorinţa posesorilor de autovehicule de a avea parcări noi, în imediata vecinătate a locuinţelor. În ciuda acuzaţiilor fără bază reală, amenajarea parcării nu va aduce atingere spaţiului verde din zonă. Proiectul lucrărilor de pe strada Secerei cuprinde pe lângă cele 755 de locuri de parcare noi, plantarea a peste 200 de arbori ornamentali. Întreaga zonă se află astăzi într-o stare avansată de degradare şi reprezintă un real pericol pentru siguranţa şi sănătatea locuitorilor din apropiere.

La şedinţa  deschisă a Consiliului Local vor participa locuitori din zona Tineretului, reprezentanţi ai asociaţiilor de proprietari şi ai societăţii civile. Aceştia vor putea formula puncte de vedere în prezenţa Primarului Sectorului 4, Daniel Băluţă, a viceprimarului, a secretarului Sectorului 4, a arhitectului şef, a directorilor şi a specialiştilor de urbanism.GOODAGENCY

Comentarii 

 
0 #1 falska klockor 20-05-2017 10:34
This is a great watch
Successful person's selectionfalska klockor
Identity status symbolizes only one watch to prove your advantage
You just need a symbol of this watch
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 17/08/2017
CHF 4.0432
EUR 4.5816
GBP 5.0369
USD 3.9104

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

"Este o atitudine criminală dacă autorităţile statului lasă să se mai producă asemenea tragedii. Consumatorii substanţelor etnobotanicelor la un moment dat nu se mai pot controla mental şi sunt tentaţi să comită diverse acte sinucigaşe", a declarat primarul Neculai Onţanu.

Online

Avem 2239 vizitatori şi 2 membri online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.