Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti
GoodAgency Life Cercetătorul Valerian Ciofu recomandă tinerilor să pătrundă în publicistica ştiinţifică străină

Cercetătorul Valerian Ciofu recomandă tinerilor să pătrundă în publicistica ştiinţifică străină

Cercetătorul Valerian Ciofu, fost director ştiinţific al ICPE, în perioada 1967-1990, şi- a sărbătorit recent împlinirea celor 90 de ani de viaţă şi o carieră de succes în lumea ştiinţifică alături de foştii colegi şi colaboratori.

Cine a lucrat  cu domnia sa a apreciat spiritul său dezvoltat al datoriei împlinite, rigoarea, perseverenţa şi profesionalismul de care a dat dovadă .

Valerian Ciofu a apreciat că în toţi aceşti ultimi ani de când a ieşit din activitate, ICPE a suferit mai multe transformări benefice şi de aceea trăieşte o bucurie când vede că acolo unde a muncit se observă rezultatele bune.

El recomandă tinerilor cercetători de la actualul ICPE-CA să se îngrijească permanent de perfecţionarea profesională.

,,Eu am învăţat autodidact cinci limbi străine pentru că în cercetare nu poţi promova stând izolat, fără să citeşti o carte în original, pe care o publică străinii.Treaba aceasta este cercetătorii ICPE să se manifeste în publicistica ştiinţifică din ţară , dar şi din străinătate,,a spus Valerian Ciofu, cu ocazia sărbătoririi sale, pregătită cu respect şi admiraţie de către foştii săi colegi.

,,Profesorul Valerian Ciofu, căci profesor ne-a fost, este o personalitate care cucereşte prin probitate ştiinţifică, rigoare, profesionalism, excelenţă, muncă, insistenţă şi pasiune. (..) Îmi amintesc cu consideraţie că dl.director de atunci Ciofu, aflat într-o delegaţie în China , a grăbit rezolvarea problemelor tehnice ce trebuiau dezbătute acolo, pentru a reveni mai devreme cu o săptămână în ţară şi a putea participa la o şedinţă de lucru a unui important contract de cercetare.(..) Prin întreaga activitate , Valerian Ciofu,  a dovedit dăruire, devotament    şi a urmărit întărirea spiritului ştiinţific şi univefrsitar în toate colectivele în care a lucrat,, a dorit să menţioneze Wilhelm Kappel, actualul director ştiinţific al ICPE-CA şi fost director general al acestei instituţii, cu ocazia zilei de naştere a lui Valerian Ciofu.

Valerian Ciofu a urmat facultatea de electrotehnică din Iaşi, pe care a absolvit-o ca şef de promoţie.Eforturile ştiinţifice ale ing.Ciofu s-au concretizat prin elaborarea a peste 40 de articole în domeniul electrotehnic, două tratate pentru studenţii UPB , numeroase brevete de invenţie.GOODAGENCY

Comentarii 

 
0 #2 Barrett 24-08-2017 04:25
Sweet blog! I found it while searching on Yahoo News.
Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?

I've been trying for a while but I never seem to get there!
Appreciate it

Take a look at my homepage: vitamin d helps foot
pain [racialpenitenti1.exteen.com]
Citat
 
 
0 #1 cheap shoes nike air max 07-06-2017 08:46
Ultra-cool Nike running shoescheap shoes nike air max
Have this running shoes you can go to the peak of life
Your fate is destined to need such a running shoes
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 25/05/2018
CHF 3.9799
EUR 4.6288
GBP 5.2780
USD 3.9524

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

"Am repetat de mai multe ori: România şi-a îndeplinit şi îşi va îndeplini toate angajamentele tehnice legate de aderarea la Spaţiul Schengen. Orice altă conexiune cu alte aspecte de natură politică nu sunt altceva decât încălcări ale Tratatului de aderare şi eu cred că, fiind în UE, toţi trebuie să respectăm legislaţia UE, tratatul UE şi în consecinţă sper că până la urmă înţelepciunea, maturitatea şi respectarea regulilor jocului vor predomina în Consiliul UE şi România va câştiga", a spus Emil Boc.

Online

Avem 1606 vizitatori online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.