Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti
GoodAgency Life Academicienii, dispuşi să ofere consultanţă ştiinţifică politicienilor

Academicienii, dispuşi să ofere consultanţă ştiinţifică politicienilor

Academicieni din peste 40 de ţări din Europa s-au  reunit luni la lucrările workshop-ului desfăşurat în cadrul proiectului SAPEA - Consultanță științifică pentru politicieni cu ajutorul Academiilor Europene, organizat de Academia de Științe Tehnice din România, la Bucureşti , prilej cu care şi-au manifestat disponibilitatea de a întări colaborarea cu oamenii politici.

Specialiştii în diverse domenii au subliniat la conferinţă ideea unei bune colaborări cu liderii politicieni, chiar dacă au admis că aceştia nu apelează prea des la consultarea lor. 

Anton Anton, deputat şi membru al Academiei de Ştiinţe Tehnice din România, a arătat că academiile europene trebuie să colaboreze mai mult între ele şi să ofere sprijin politicului, însă, în momentul de faţă ele nu se implică foarte mult.


,,Sprijinul este zero.Academiile nu reacţionează, reacţionează încet, târziu la problemele societăţii şi nu mereu vin cu elemente de noutate.Academiile sunt foarte conservatoare. Ele încearcă să aducă nişte politicieni în rândul lor. Politicienii nu apelează la mediul academic.Sfaturile trebuie să nu fie de sus în jos, pentru că politicianul spune apoi lasă că ştiu eu ce trebuie să fac.Dialogul trebuie să fie unul constructiv, nu un monolog de o parte şi de alta,,, a declarat Anton Anton.

El a scuzat politicienii că nu apelează la specialişti din lipsa timpului, iar când au de rezolvat probleme globale le discută repede. ,,Academiile sunt globaliste, nu punctuale, ele nu rezolvă asfaltul pe stradă, că nu au cum, ele discută lucruri mari şi de viitor,, a spus deputatul.

Vicepreşedintele Academiei Române Bogdan Simionescu a arătat că ideile de bază ale conferinţei trebuie să plece de la faptul că datele ştiinţifice vin de la academii. ,,Academiile trebuie să colaboreze între ele şi să fie sfătuitori ai mediului politic. Oamenii politici ar trebui să înveţe diverse domenii. Academiile sunt deschise acestei colaborării, se mai cere sfatul nostru pentru diverse acţiuni. Cred că trebuie făcute planuri pe termene mai lungi,, a afirmat acad.Simionescu.

Mihai Mihăiţă, preşedintele Academiei de Ştiinţe Tehnice din România, a subliniat cu această ocazie că este nevoie de o educaţie serioasă, pentru că oamenii care nu au cunoştiinţe adecvate pot fi bombardaţi cu orice informaţie.
,,Interesele de ordin ştiinţific şi tehnologic sunt sacrificate deseori în numele unor considerente exclusiv politice.(..)Diagnosticul pe care se sprijină fundamentarea unei politici trebuie să fie  cât mai cuprinzător , să fie emis la timp, întrucât o lungă aşteptare poate provoca daune ireversibile.Se cuvine să se găsească o zonă de echilibru în care pledoariile pro domo să fie înlocuite cu dialogul constructiv, orientat doar de argumentarea ştiinţifică,,  a  spus el.

SAPEA colaborează îndeaproape cu grupul de consilieri științifici la nivel înalt, ca parte a mecanismului de consultanta științifică (SAM) al Comisiei Europene, reunind cunoștințele și expertiza a peste 100 de academii din peste 40 de țări din întreaga Europă.

Antonella di Trapani, reprezentatanta SAPEA, a menţionat importanţa colaborării între academii.

O statistică efectuată arată că politicile pentru guvern se află pe e locul trei , în rândul academiilor,prioritare fiind educaţia , atractia de fonduri.

La conferinţa SAPEA au avut loc discuții pe teme cum ar fi provocările cu care se confruntă academiile atunci când oferă consultanță științifică pentru politicieni, modele de lucru, structuri organizaționale şi strategii utilizate pentru promovarea activităților lor.

Evenimentul a promovat cooperarea între diferitele academii cu domenii științifice diverse (academii de știință, academii de inginerie, academii de medicină, științe sociale și umaniste) pentru a aborda mai eficient provocările interdisciplinare, să contribuie la schimbul de bune practici ale academiilor în furnizarea de consultanță pentru factorul politic, să prezinte opțiuni pentru consolidarea academiilor individuale și modele de colaborare.GOODAGENCY

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 20/09/2018
CHF 4.1133
EUR 4.6519
GBP 5.2505
USD 3.9743

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

"Păcat că PSD, cu un fost procuror în frunte, nu reuşeşte să se dezbare de practicile care l-au consacrat de-a lungul timpului. Ne-amintim de ei cu Bivolaru la Parchet, de protestele din timpul anchetelor şi percheziţiilor la Adrian Năstase acasă. Ar trebui să vină vremea să înveţe şi ei că totuşi justiţia se respectă. (...) Mă întreb dacă domnul procuror Ponta primea ordine de la Năstase, când avea activitate de procuror, pentru că altfel nu-mi explic de ce este aşa de sigur că se fac presiuni politice sau se dau ordine din partea politicului asupra procurorilor", a declarat Elena Udrea.

Online

Avem 1412 vizitatori şi 3 membri online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.