Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti
GoodAgency Life Impozitele și taxele locale, prin ordin de plată bancar în sectorul 5

Impozitele și taxele locale, prin ordin de plată bancar în sectorul 5

Persoanele fizice din Sectorul 5 își pot achita sumele datorate la bugetul local atât prin ordin de plată bancar, numerar în cadrul oricărei unități CEC sau Oficiu Poștal din Municipiul București, cu cardul în sediile DITL Sector 5 din Piața Mihail Sebastian nr.23, Strada Mihail Kogălniceanu nr. 8 și strada Națiunile Unite nr. 3-5 sau accesând platforma www.ghiseul.ro, prin serviciul Westaco disponibil în benzinăriile OMV și PETROM din toată țara, ori prin mandat poștal, la orice Oficiu Poștal din România.

De asemenea, persoanele juridice din Sectorul 5 își pot achita impozitele și taxele locale fie prin ordin de plată bancar, numerar la orice unitate CEC ori Oficiu Poștal din Municipiul București, cu cardul în sediile DITL Sector 5 mai sus menționate sau prin mandat poștal la orice Oficiu Poștal din România.

Pentru încasările în numerar, cetățenii Sectorului 5 au la dispoziție sediul central din Piața Mihail Sebastian nr. 23, care va funcționa după următorul program de lucru: luni, marți, joi, vineri, între orele 8:30-15:30 și miercuri, între orele 8:30-17:30.

Contribuabilii care vor alege modalitatea de plată prin POS vor avea la dispoziție sediile DITL Sector 5 situate în Piața Mihail Sebastian nr. 23, Str. Mihail Kogălniceanu nr. 8 și Str. Națiunile Unite nr. 3-5, unde plățile se pot face după următorul program de lucru: luni, marți, joi, vineri, între orele 8:30-16:30 și miercuri, între orele 8:30-18:30.

În cazul taxelor și impozitelor achitate integral până la data de 31 martie, contribuabilii beneficiază de o bonificație în cuantum de 10% a sumelor datorate către bugetul local aferente anului 2018. GOODAGENCY

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 14/12/2018
CHF 4.1341
EUR 4.6540
GBP 5.1867
USD 4.1197

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

"Este o atitudine criminală dacă autorităţile statului lasă să se mai producă asemenea tragedii. Consumatorii substanţelor etnobotanicelor la un moment dat nu se mai pot controla mental şi sunt tentaţi să comită diverse acte sinucigaşe", a declarat primarul Neculai Onţanu.

Online

Avem 2771 vizitatori şi 1 membru online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.