Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

Şcoală de vară de muzică , din 18 iunie

Scoala de Muzica Boem Club va demara incepand cu 18 Iunie proiectul Scolii de Vara 2018, program prin intermediul caruia copii, tineri si adulti de toate varstele isi pot petrece timpul liber din perioada verii intr-un mod cat mai relaxant si placut, invatand sa cante la instrumentul preferat sau cu vocea.

Pe langa cursurile de instrument si canto, toti cei care se inscriu la lectiile de muzica din cadrul Scolii de Vara Boem Club 2018 vor beneficia de oportunitatea de a participa saptamanal la workshop-uri de teoria muzicii sau la o ora gratuita de cor, in cazul copiilor cu varste intre 6 si 14 ani. De asemenea, Scoala de Vara se va finaliza printr-un spectacol concert al absolventilor acestui program , eveniment organizat la Centrul National de Arta Tinerimea Romana, loc in care toti cei care vor urma cursurile de muzica pe perioada verii, vor avea ocazia sa faca public dovada studiului lor in fata prietenilor, familiilor si cunostintelor care se vor afla in public.

La sfarsitul lunii iulie vor avea loc auditii de clasa pentru toti cei care vor urma cursurile de muzica din cadrul Scolii de Vara in perioada 18 Iunie- 31 Iulie.

Pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 si 17 ani, Scoala de Muzica Boem Club a organizat un proiect special pe perioada verii, Tabara de Muzica Boem Club (a IV-a Editie), care se va desfasura pe parcursul a doua saptamani, consecutiv, in perioada 1-13 Iulie, la Bran, in judetul Brasov.

In cadrul Taberei de Muzica Boem Club vor participa atat copii din cadrul scolii, cat si din afara, din toare orasele tarii, care vor putea lua parte la ateliere de muzica pe grupe de varsta (pian, chitara, tobe, vioara si canto), se vor distra cu concursuri, jocuri, intreceri pe teme muzicale si vor vizita locuri frumoase din imprejurimi.Pentru a participa in Tabara de Muzica Boem Club nue ste necesar sa fi facut anterior muzica, intrucat este o tabara introductiva in muzica.GOODAGENCY

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 01/01/1970

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

,,Transmiterea datelor la BEC se face de către STS, o structură garantată a statului şi aveau nevoie ca să mai adauge două milioane, trei milioane de voturi în transmisie, că altă explicaţie nu am, de asta vroiau să-l schimbe pe directorul STS. (...) Altă explicaţie nu am de ce această înscenare, când preşedintele interimar putea să spună foarte simplu «domnul Opriş, încetaţi funcţionarea telefonului operativ la preşedintele suspendat»,,, a susţinut Traian Băsescu la un post de televiziune.

Online

Avem 681 vizitatori online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.