Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

Expozitia „Harti imaginare” , la Sala Dalles

Atelierul de Carte va organiza între 4 şi 8 mai o expoziţie ,,Kilipirim,,, targ de carte cu discount la galeria Dalles, între orele 10.00 – 20.00.

Atelierul vine cu expozitia interactiva „Harti imaginare”, cu instrumente de lucru pentru demonstratii sustinute de echipa atelierului si cu unele dintre cele mai bune faceri de pana acum in ale hartiei manuale.

Gravurile si ilustratiile sunt creatii ale artistilor: Ana-Maria Radu, Madalina Pavel si Laszlo Mathias. Instalatii si obiecte – „Magna Charta Imaginarium”: Razvan Supuran. Vizitatorii sunt invitati sa participe la crearea unei harti a imaginarului interactiv.
 
Permanent, vor functiona demonstratii de facere a hartiei manuale, de tehnici de tipar si gravura, de legatorie manuala, de ilustrare si copertare a cartilor. Fiecare participant va primi ceea ce produce in atelierul demonstrativ.
 
La standul Atelierului de Carte se vor gasi carti si obiecte facute din hartie manuala. Hartia unicat, cartea-obiect si imaginarul fecund. Titluri de autor si texte folclorice, imprimate, ilustrate, gravate si legate manual isi spun singure povestea imediat ce sunt luate in mana. Feti-Frumosi, animale vorbitoare, Ilene Samziene stau alaturi de eseuri personale si de numere din Meteriasii. Foae cu miini: un artefact, dar si o publicatie in care folcloristi, antropologi, etnologi, artisti, mestesugari si invitati recupereaza, recitesc si descriu lumea mainilor. Rame, montaje din lemn, hartie si flori, caiete si alte surprize facute de mainile mesterilor priceputi asteapta sa fie descoperite.
 
Expozitia „Harti imaginare” te provoaca sa interactionezi cu lumi posibile. Simbolul desemnat  este harta. Gravurile si obiectele expuse fac incursiuni in concretul si fantasticul universului ales, dinlauntru intr-afara, de la unicitatea eului la plurivalenta eurilor imaginare. Traseul isi are punctul de plecare in universul mestesugaresc al hartiei manuale, gravurilor si ilustratiilor.
 
Itinerariul curge labirintic printre cerneluri, cuvinte, vopseluri, litere de tipar inalt si legaturi japoneze. Lucrarile expuse se arata in nuditatea plina fara inhibitii. Hartiile taiate la dunga lipsesc. Linia se misca acolo unde mana a tremurat. Tesatura hartiei are curburi dupa cum s-au asezat fibrele de celuloza. Inserturile – fire de iarba, flori, matase, minerale – s-au contopit cu celuloza dupa voie. Mainile au facut ce aveau de facut si n-au intervenit in simbioza elementelor.
 
Renunta la statutul contemplativ al privitorului si ia pozitie (de lucru)! Daca vrei sa-ti lasi amprenta, Atelierul iti pune la dispozitie toate instrumentele necesare pentru a-ti face propria harta. Odata finisata poate sfarsi la tine in geanta sau ii poti gasi locul potrivit in harta interactiva alcatuita de vizitatorii expozitiei.
 
Harta este instrument vital in calatoriile importante. In lumea basmelor  si a miturilor, hartile cutreiera apele in mainile piratilor cautatori de comori sau inchise in sticla. Numai persoane alese ajung in posesia lor, de obicei, dupa trecerea unor probe. In lipsa lor, fiintele “insemnate” (Feti frumosi cu stea in frunte, cu mot in frunte etc.) au acces la anumite coduri prin sfaturi primite de la parinti (de obicei de vita regala) sau de la animale nazdravane (cai, furnici, albine, pasari, mioare).GOODAGENCY

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 20/04/2018
CHF 3.8902
EUR 4.6606
GBP 5.3294
USD 3.7886

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

"Păcat că PSD, cu un fost procuror în frunte, nu reuşeşte să se dezbare de practicile care l-au consacrat de-a lungul timpului. Ne-amintim de ei cu Bivolaru la Parchet, de protestele din timpul anchetelor şi percheziţiilor la Adrian Năstase acasă. Ar trebui să vină vremea să înveţe şi ei că totuşi justiţia se respectă. (...) Mă întreb dacă domnul procuror Ponta primea ordine de la Năstase, când avea activitate de procuror, pentru că altfel nu-mi explic de ce este aşa de sigur că se fac presiuni politice sau se dau ordine din partea politicului asupra procurorilor", a declarat Elena Udrea.

Online

Avem 4944 vizitatori şi 1 membru online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.