Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

Consultare publică privind structura anului școlar 2018-2019

Ministerul Educației Naționale organizează în perioada 18-24 ianuarie 2018 o consultare, prin intermediul unui chestionar online, privind structura anului școlar 2018-2019.

Consultarea se adresează exclusiv elevilor, părinților și cadrelor didactice din învățământul preuniversitar. Chestionarul conține 5 întrebări care vizează colectarea unor puncte de vedere referitoare la durata minimă a anului școlar, data de începere a acestuia, durata vacanțelor de iarnă și de primăvară, respectiv necesitatea vacanței intersemestriale.

Răspunsurile sunt confidenţiale şi vor fi utilizate doar în scopul consultării.GOODaGENCY

Mihai Tudose, înlocuit de o femeie - Viorica Dăncilă

Premierul Mihai Tudose a fost prins în corzile PSD şi a fost tras pe dreapta de conducerea PSD, la şedinţa Cex de luni seară, fiind înlocuind cu o doamnă europarlamentar Viorica Dăncilă.
Până să vedem ce va face aceasta în locul de premier, ştim că 
eurodeputata Viorica Dăncilă este îngrijorată de rata scăzută a participării europenilor la programe de învățare și formare pe tot parcursul vieții

Eurodeputata PSD Viorica Dăncilă, membră a Comisiei pentru Drepturile Femeii și Egalitate de Gen, solicită Comisiei Europene să prezinte soluțiile pe care le are în vedere pentru a încuraja participarea cetățenilor europeni la programele de învățare pe tot parcursul vieții. Conform Indicelui egalității de gen din 2017 al EIGE, rata medie de participare a bărbaților și a femeilor la educația formală și non-formală pe tot parcursul vieții este de 15%, rămânând la nivelul din 2005.

Institutul Cantacuzino - 200 posturi vor fi scoase la concurs

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a anunţat miercuri că în acest an vor fi scoase la concurs 200 de posturi la Institutul "Cantacuzino", schema de personal aprobată pentru această instituţie fiind de 1.075 de posturi.

De asemenea, se va începe producţia experimentală de vaccinuri.

,,Dorim să formăm viitorii specialişti pentru producţia pe care o lansăm într-o facilitate nouă. V-am spus şi la ultima întâlnire şi o să spun şi astăzi: suntem în faza în care identificăm un teren din patrimoniul Ministerului Apărării Naţionale unde să facem o hală de producţie nouă pentru ce înseamnă linie de producţie de vaccin. Vom relansa producţia de vaccin antigripal, vom relansa BCG-ul şi, totodată, dorim să revenim la branduri cunoscute al Institutului "Cantacuzino,, a spus Fifor.

Angajările vor fi angajări deja în sistemul militar, astfel încât specialiştii care vin către minister să poată să aibă această dublă calitate pe care o are orice medic militar în momentul de faţă în România.

În clădirile actuale vor rămâne laboratoarele naţionale de referinţă, partea de cercetare şi de învăţământ..

OUG 66/2017 a fost adoptată pe 21 septembrie 2017 şi prevede înfiinţarea Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară "Cantacuzino", instituţie de drept public care desfăşoară activităţi de interes strategic în domeniul asigurării protecţiei intereselor esenţiale ale siguranţei stării de sănătate a populaţiei, în subordinea Ministerului Apărării, prin preluarea patrimoniului, personalului şi activităţii Institutului Naţional de Cercetare "Cantacuzino", aflat în subordinea Ministerului Sănătăţii, care se desfiinţează. GOODAGENCY

Trei zile de doliu naţional, că a murit fostul rege al României Mihai I

Guvernul Mihai Tudose doreşte să aprobe trei zile de doliu naţional în memoria fostuluui rege al României Mihai I. Zilele stabilite ar fi 14,15 şi 16 decembrie.

Nimic nou, dar cineva mă întreabă dacă moare Băsescu va fi la fel doliu naţional_

Zic, NU, de ce_ Nu ştiu exact! Pentru că nu e rege.Da, şi care e diferenţa între cei doi_ Niciuna, zic.
Amândoi au fost şefi de stat şi cam atât.
Şi uite cum Iar mă întorc la întrebarea care mă macină CINE sunt frate regii aştia, superoameni_ Nici pe de parte, au demonstrat că sunt la fel ca noi , ba mai rău.

Să REŢINEŢI voi monarhişti pătrunşi , regii nu vin cu bani de acasă, adică din CER, au bani tot de la noi, mulţimea care munceşte pentru ei.

Dumnezeu să îl odihnească pe Mihai, dar, impunerea asta de respect cu forţa nu o aprobăm.Regii să nu mai fie regi, ci oameni politici.GOODAGENCY

PSD se reuneşte în Cex la Băile Herculane

PSD se reuneşte în aceste zile  în şedinţa Comitetului Executiv Naţional ce are loc la Băile Herculane.

Cex ul social democraţilor a fost stabilit după ce PSD a intrat în acuzaţiile străzii privind modificările aduse  Codului fiscal şi recenta chemare la DNA a lui Liviu Dragnea pentru un al treilea dosar deschis la recomandarea OLAF..

Opoziţia i-a cerut din aceste motive demisia lui Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Cu toate astea, PSD anunţă la Herculane, o staţiune care a fost distrusă de caracatiţa politică şi spionii străini,că vor o creştere economică medie de 5,5% şi susţinerea capitalului autohton.

FRUMOS, foarte bine, dar să vedem realizările.GOODAGENCY

Kovesi, chemată în Parlament

Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009 o cheamă din nou la audieri pe procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Kovesi este aşteptată să de explicaţii pentru mai multe dosare pe care DNA le-a deschis împotriva unor politicieni, fiind acuzată de interese personale în mai multe dintre aceste cauze. Şefa DNA a refuzat să vină în Parlament şi la o primă dorinţă a parlamentarilor, tranmitându-le acestora explicaţii scrise.GOODAgENCY

Liviu Dragnea, urmărit penal pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu la Teleorman

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, este urmărit penal de procurorii Direcţia Naţională Anticorupţie pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, anunţă DNA.

Dragnea, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman la data faptelor, este cercetat pentru constituire de grup infracţional organizat, două infracţiuni de folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene şi două infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul, susţine DNA.

În dosar, mai sunt urmărite penal alte opt persoane pentru fapte similare.

DNA spune că dosarul s-a constituit pe baza unei sesizări a OLAF (Oficiul european antifraudă) transmise la 30 septembrie 2016, privind suspiciunea săvârşirii mai multor infracţiuni, între care obţinerea nelegală, pe bază de documente false, a unor finanţări din fonduri europene, pentru lucrări de reabilitare de drumuri judeţene.GOODAGENCY

FACIAS cere rezolvarea urgentă a crizei imunoglobulinei.Elaborarea unei strategii de aprovizionare

FACIAS solicită Ministrului Sănătății să propună adoptarea de urgență a unei ordonanțe care să rezolve criza imunoglobulinei din România, și să elaboreze, împreună cu producătorii, o strategie comune în ceea ce privește aprovizionarea cu imunoglobulină a pieței din România, pe termen scurt și lung.

În lipsa acestui tratament, pacienții dependenți de imunoglobulină riscă să fie imobilizați la pat și, în cele din urmă, sunt în pericol de moarte - repercusiuni pedepsite inclusiv de legea penală care incriminează conduitele pasive ale autorităților generatoare de lezări ale unor valori sociale esențiale – cum ar fi viața persoanei.

FACIAS va acorda consiliere juridică gratuită tuturor celor care vor dori să dea în judecată Ministerul Sănătății și celelalte autorități responsabile de eventualele consecințe provocate de această criză.GOODAGENCY

Sindicatele nu vor transferul contribuțiilor integral în sarcina salariaților

Organizațiile sindicale din Sibiu spun ”NU” transferului contribuțiilor integral în sarcina salariaților

Filialele judeţene ale Blocului Naţional Sindical, Cartel Alfa, CNSLR FRATIA şi CSDR îşi menţin punctul de vedere cu privire la transferul contribuţiilor sociale de la angajator la angajat şi cer Guvernului să revină pe acest aspect.GOODAGENCY

 

Trump are programată o întâlnire cu Putin

Președintele american, Donald Trump, a sosit duminică în Japonia, prima etapă a unui vast turneu asiatic dominat de amenințarea nucleară nord-coreeană, anunţă AFP.
În cursul acestei deplasări el se va întâlni cu omologul său rus, Vladimir Putin.GOODAGENCY

Guvernul va aproba aciziţia primului sistem PATRIOT

Guvernul va aproba, în şedinţa de miercuri, proiectul de lege privind achiziţionarea primului sistem de rachete Patriot, urmând ca în următoarele două săptămâni să fie prezentat în Parlament, a anunţat, marţi, ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, citat de Agerpres.

El a spus că nu este un demers uşor contractarea de  echipamente militare.

,,Sunt paşi care se fac şi, de pildă, în relaţia cu SUA în ceea ce priveşte, de exemplu, achiziţionarea sistemelor Patriot este o procedură destul de complexă, sunt nişte acorduri care se fac între guverne, sunt aprobări ale congresului SUA. Astăzi avem deja confirmarea că pentru primul sistem Patriot o să avem scrisoarea de acceptare în cursul zilei de mâine şi în felul acesta deja suntem pe drumul cel drept, adică vom putea semna contractul până la finele anului pentru primul sistem Patriot. Asta înseamnă că mâine în şedinţa de guvern vom aproba proiectul de lege privind achiziţionarea primului sistem de rachete Patriot, urmând ca în următoarele două săptămâni să fim cu el în Parlamentul României, pentru că vom urma procedura parlamentară. Da, până la sfârşitul anului vom cheltui suma de 764 milioane de dolari pentru primul sistem Patriot,, a explicat ministrul Fifor la Europa FM.

Guvernul, prin MApN, va încerca să acopere în acest an două dintre cele opt programe de înzestrare a Armatei aprobate de Parlament şi CSAT, şi anume achiziţia primului sistem de rachete Patriot şi implementarea acordului de cooperare industrială cu General Dynamics pentru producerea de transportoare blindate. GOODAGENCY

Aviz favorabil pentru legea vaccinării

Comisia juridică a Senatului a avizat favorabil, miercuri, proiectul legii vaccinării, fiind adoptat şi un amendament care prevede ca persoanele care pot face dovada că sunt imune la un anumit virus să nu mai fie vaccinate.

Legea vaccinării este o lege discutată pro şi contra de specialişti. GOODAGENCY

 

BNS respinge ideea transferării contribuţiilor sociale exclusiv în sarcina angajatului

Intenţia Guvernului României de a transfera contribuţiile sociale exclusiv în sarcina angajatului, nu este agreată de sindicate.

BNS consideră această decizie ca fiind o măsură incoerentă, hazardată şi total defavorizantă față de cel în slujba căruia ar trebui să fie guvernanţii: poporul român.

Ca urmare a acestei intenții declarate, Blocul Național Sindical inițiază Campania socială ”NU Experimentelor Sociale pe Români!” ce dorește să atragă atenția asupra felului în care românii sunt subiecți pentru acest experiment ilogic, ce are consecințe foarte grave - și să stopeze ca România să devină unica țară din lume în care contribuțiile sociale sunt aruncate doar pe umerii angajaților, se arartă într-un comunicat de presă al BNS remis GOODAGENCY.

Campania se adresează tuturor românilor, actuali sau viitori beneficiari ai sistemului de asigurări sociale, indiferent dacă aceștia sunt sau nu sunt membri de sindicat, indiferent dacă sunt angajați, șomeri, elevi, studenți, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Campania ”NU Experimentelor Sociale pe Români!” inițiată de BNS se dorește un semnal de alarmă care ar putea să deturneze aplicarea acestei inițiative, având și componenta inițiativei de modificare a legislației ce definește evaziunea fiscală.Solidaritate, responsabilitate socială, echitate, echilibru - sunt principii de bază statuate în Convențiile și Recomandările Organizației Internaționale a Muncii, dar și în Tratatele și reglementările europene. Din păcate, ca multe alte caracteristici ale unei societăți democratice mature și dezvoltate, ele nu reprezintă o preocupare pentru clasa politică din România. În nici o țară din Europa finanțarea sistemului de securitate socială nu se asigură exclusiv de către angajat, pentru că vorbim de solidaritate și de responsabilitate socială asumată în mod echilibrat între angajat și angajator. Practica europeană arată o asumare împreună – angajat și angajator – a finanțării sistemului de securitate socială.

Campania se va desfășura pe durata a 30 de zile, atât în spațiul virtual, cât și pe toate canalele media, materialele ce aprofundează problematica ei putând fi accesate pe site-ul BNS și pe pagina de facebook a Blocului National Sindical.GOODAGENCY

Adrian Ţuţuianu a demisionat.Model de urmat

Ministrul Apărării Adrian Ţuţuianu a demisionat marţi , după ce a constatat că a comunicat greşit sau am spune noi GRABIT să anunţe că nu sunt bani pentru salariile militarilor.

Pentru că premierul Tudose a dezminţit faptul că nu ar fi bani la buget pentru salarii , ministrul Ţuţuianu a demisionat.

Un gest frumos şi demn.Felicitări pentru demnitatea de care a dat dovadă.Greşeala este omenească , e minunat să vezi că un politician nu mai ţine ca disperatul de scaun.

Rămâne să vedem dacă Guvernul va ieşi însă cu bine din acest joc avem sau nu avem bani pentru salarii.GOODAGENCY

Victor Ponta a fugit de Dragnea şi s-a înscris în Pro România

Victor Ponta ne-a anunţat în acest weekend că a fugit de Liviu Dragnea şi s-analăturat lui Daniel Constantin(fostul PUR) , înscriindu-se într-o nouă formaţiune Pro România.

Ne spune pe FB ,, pornim Proiectul #altfel !!! La ora 17 la Sediul "Pro Romania"

E momentul sa oprim criticatul si comentatul de pe margine - intram pe teren pentru ca este nevoie de o gandire pe termen lung in aceasta "Mlastina" care ne conduce acum!

Puteti sa ne sustineti sau sa ne injurati ! Important este ca nu puteti sa va faceti ca nu existam si ca nu este nevoie de ceva #altfel !.

Acum, să vedem ce ne aduce aduce nou vechiul Ponta.
Până una alta, Viorel Victor Ponta  începe să îşi dea cu părere pe teme politice.GOODAGENCY

MEN: Fiul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, are dreptul să deţină titlul universitar dobândit

Fiul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, candidatul înscris pentru ocuparea postului de Asistent universitar, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, poziţia 71, scos la concurs de Facultatea de Drept în semestrul al II-lea, anul universitar 2016-2017, a îndeplinit atât cerințele generale, cât și cele specifice, reiese din analiza MEN pe această temă anunţată acum câteva zile.

  • Candidatului i se aplică condiția de deținere a titlului de doctor în domeniul specific postului, prevăzută de articolul 8 din metodologie, postul nefiind unul interdisciplinar. Candidatul deține titlul de doctor în domeniul de doctorat „Drept” , precizează ministerul.GOODAGENCY

MEN verifică legalitatea ocupării postului deasistent univ.ocupat de fiul ministrului Justiţiei

Ministerul Educației Naționale va verifica modul în care a fost organizat și s-a desfășurat concursul pentru ocuparea unui post în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, pe care l-a ocupat fiul ministrului Justiţiei Tudorel Toader.

Controlul Ministerului Educației Naționale vizează ocuparea postului de asistent universitar (perioadă determinată), poziţia 71, disciplina Drept civil. Partea generală. Persoanelescos la concurs de Facultatea de Drept în semestrul al II-lea al anului universitar 2016-2017.GOODAGENCY


Penitenciarele cer noi angajări, personal insuficient

Penitenciarele spun că au personal insuficient şi solicită exceptarea sistemului administratiei penitenciare de la aplicarea proiectului de ordonanta prin care sunt blocate concursurile de ocupare a functiilor vacante in sectorul public.

Concret, cerem modificarea art. 7 alin. 1 din proiectul de ordonanta in sensul includerii la exceptii si a posturilor vacante din cadrul sistemului administratiei penitenciare, spun liderii federaţiei sindicale a penitenciarelor.

De la 1 ianuarie 2016 si pana in prezent 1 angajat din 6 a parasit sistemul penitenciar, 2.340 de functii vacantandu-se prin pensionare. Procentul de incadrare raportat la numarul de posturi aprobate (15.041) este de 82%, iar raportat la numarul de posturi necesare conform standardelor pentru penitenciare (20.102) acesta este de 61% la momentul actual.GOODAGENCY

Demisiile miniştrilor sunt valide după apariţia lor în MO

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat joi că demisiile miniştrilor  îşi vor exercita efectul după ce ele vor fi publicate în Monitorul Oficial, iar până atunci miniştrii demisionari îşi exercită atribuţiile administrative.

,,Continuăm să ne facem treaba şi vom face doar acele acte administrative. Nu am o confirmare că demisia a fost înregistrată la SGG şi până când demisia nu se publică în Monitorul Oficial noi sunt încă în funcţie, dar trebuie să avem grijă să nu ne depăşim competenţele expres prevăzute de lege, în această perioadă,,, a afirmat Carmen Dan.

Ministrul a mai spus că ideea fericită ar fi fost ca guvernul să poată continua în formula existentă, dar, nu a fost posibil pentru că premierul nu a vrut să aibă un dialog.

Ministrul a reproşat premierului Sorin Grindeanu lipsa de comunicare la nivelul guvernului, subliniind că la şedinţa CEx de miercuri seară el a ales să plece nemanifestând nici o intenţie de dialog.
Legat de refuzul de a demisiona a lui Sorin Grindeanu, ministrul demisionar Carmen Dan a explicat că la acest moment premierul este singur.GOODAGENCY

 

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 19/01/2018
CHF 3.9727
EUR 4.6614
GBP 5.2814
USD 3.7984

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

"Alianţa PSD - PNL duce la dispariţia de pe eşichierul politic a unei formaţiuni politice, PNL, ceea ce mai degrabă ne ajută, decât ne încurcă în bătălia electorală, cu atât mai mult cu cât vorbim de o predare necondiţionată a acestui partid", a afirmat Roberta Anastase.

Online

Avem 1769 vizitatori online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.