Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

DNA SE FACE VINOVATA DE ABUZ

DNA este în continuare o instituţie care se dovedeşte că a greşit pe alocuri când a trimis în judecată oameni nevinovaţi şi cu dosare subţiri. Şefa Kovesi ar trebui să ia act de achitările formulate şi să îşi asume exagerările cărora ea le-a dat curs împotriva unora cu imagine publică şi care ar fi dat bine dacă erau în cătuşe.

Un exemplu este cazul fostului sef de la Rutieră care a fost achitat d
e Tribunalul Bucureşti.

Fostul şef al Poliţiei Rutiere Lucian Diniţă a fost achitat de judecătorii Tribunalului Bucureşti în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă.

În acelaşi dosar au fost achitaţi şi omul de afaceri Gheorghe Deaconeasa, dar şi Maricel Ilie, fost vicepreşedinte şi membru în Comitetul Executiv Regional al Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor - Secţia Română - Regiunea 1 Bucureşti.

În iunie 2015, Lucian Diniţă a fost trimis în judecată de procurorii DNA, fiind acuzat de trafic de influenţă, după ce a primit de la un om de afaceri produse alimentare (un miel, doi curcani şi 5 kg de păstrăv), pentru a interveni în favoarea acestuia în vederea redobândirii unui permis de conducere.

DNA arăta că, alături de Lucian Diniţă (comisar şef de poliţie, director al Direcţiei Poliţiei Rutiere din cadrul IGPR, la data comiterii faptelor), au fost trimişi în judecată Gheorghe Deaconeasa şi Maricel Ilie. Procurorii susţineau că, la data de 22 septembrie 2011, urmare a săvârşirii unei contravenţii la regimul circulaţiei, faţă de Gheorghe Deaconeasa s-a dispus sancţionarea, precum şi suspendarea permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

Ulterior, în condiţiile respingerii în mod irevocabil a plângerii contravenţionale, la data de 21 martie 2012, Gheorghe Deaconeasa a predat permisul de conducere Serviciului Rutier Vâlcea, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare fără drept de circulaţie. Din acest moment, potrivit dispoziţiilor legale, a început să curgă termenul de 90 de zile pentru care iniţial s-a dispus măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce.În aceste împrejurări, Gheorghe Deaconeasa a iniţiat demersuri în vederea redobândirii dreptului de a conduce autovehicule şi, implicit, a permisului de conducere, într-un termen mai scurt decât 90 de zile.

Astfel, prin intermediul şi cu sprijinul lui Maricel Ilie, omul de afaceri a luat legătura şi s-a întâlnit la sediul Direcţiei Poliţiei Rutiere din municipiul Bucureşti cu Lucian Diniţă.

DNA arăta că, în urma întâlnirii şi a discuţiilor purtate între cei trei, atât la acel moment cât şi în perioada următoare, au fost iniţiate demersuri concrete pentru realizarea scopului urmărit - redobândirea dreptului de a conduce autovehicule mai înainte de perioada de 90 de zile stabilită ca măsură complementară iniţial. În acest sens, urmau să fie valorificate dispoziţiile legale care, printre altele, prevedeau posibilitatea reducerii perioadei de suspendare la minim 30 de zile în urma promovării testului pentru verificarea cunoaşterii regulilor de circulaţie.

Diniţă, prevalându-se de influenţa pe care, din perspectiva funcţiei deţinute, o avea asupra conducătorilor serviciilor rutiere din ţară, a realizat demersurile efective la nivelul Serviciului Rutier Vâlcea, serviciu implicat în procedura de dispunere a reducerii perioadei de suspendare a dreptului de conduce autovehicule. Ulterior, în data de 19 aprilie 2012, Deaconeasa s-a prezentat la Serviciul Rutier Vâlcea, unde a susţinut testul pentru verificarea cunoştinţelor în vederea reducerii perioadei de suspendare, pe care l-a promovat.În consecinţă, pe 21 aprilie 2012, Serviciul Rutier Vâlcea i-a restituit lui Deaconeasa permisul de conducere. Pentru "ajutorul" acordat, Lucian Diniţă a primit de la omul de afaceri produse alimentare în valoare de peste 672 lei: un miel, doi curcani şi 5 kg de păstrăv.

Şeful DNA Ploieşti, Lucian Onea, s-a prezentat marţi la Parchetul General, fiind citat în dosarul în care este cercetat alături de fostul procuror DNA Mircea Negulescu şi a demisionatfiind pus sub acuzare.

FINALMENTE SE MISCA SPRE DREPTATE JUSTITIA NOASTRA.GOODAGENCY

 

Semnături pentru Unirea României cu Republica Moldova

Peste 1 milion de semnături vor fi strânse în România, Republica Moldova și diaspora pentru Unire.
Campania demarată de cele peste 130 de asociații și grupuri de inițiativă din Alianța pentru Centenar se va desfășura în perioada 23 aprilie-25 iunie 2018 și va consta în colectarea de semnături pentru modificarea Constituției României, care să cuprindă o referire explicită la unirea cu Republica Moldova.

Reunificarea este dorința legitimă a populației de pe ambele maluri ale Prutului, aspect dovedit și la Marea Adunare Centenară din 25 martie, de la Chișinău. Procesul are loc de jos în sus, de la oamenii simpli la politicieni. Le vom cere atât parlamentarilor de la București, cât și de la Chișinău să semneze pentru viitorul comun, prosper, al celor două state. În fiecare județ al țării, în fiecare raion va exista un grup de inițiativă pentru a lansa campania de colectare a semnăturilor de la Nistru până la Tisa”, a declarat George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

Pentru revizuirea Constituției, membrii Alianței pentru Centenar au identificat și format un grup de experți în drept constitutional care lucrează la fraza finală a preambulului Legii fundamentale, similară celei din Constituția Germaniei și în care va fi prevăzut dreptul poporului român de a se reunifica pașnic, în concordanță cu Tratatul de la Helsinki (1975).GOODAGENCY


Ştefan Florescu a deschis un sediu al PMP în sectorul 6.Organizaţia PMP pare să renască cu aşa lider

Ştefan Florescu, preşedintele PMP sector 6, a deschis recent un nou sediu al partidului în bd 1 Mai nr 43 ,cartierul Drumul Taberei..


,,În Ziua Floriilor, am deschis un nou sediu al Organizației PMP-filiala Sector 6!

Cred intr-o reconstrucție a organizației si sunt plăcut surprins de numărul mare al membrilor care, de câteva săptămâni, au revenit in noua echipa!
"Va mulțumesc pentru încredere si va promit ca nu va voi dezamagi!", a scris liderul PMP pe pagina sa de socializare.

Organizația PMP Sector 6 pare că renaște din propria cenușă

În Joia Mare, am fost asaltați la sediul organizației de foarte mulți simpatizanți si membri ai PMP Sector 6.Am fost surprins plăcut de încrederea acestora de a reveni intr-o noua echipa si de a ajuta la reconstrucția organizatiei, fiind mult mai motivați de a se implica in viata politica si administrativa a comunității din Sectorul 6,, ne.-a declarat Florescu.GOODAGENCY

Cristian Buşoi anunţă că PMB alocă în 2018 puţini bani pentru infrastructură

Președinte PNL București Cristian Buşoi anunţă că PMB alocă în 2018 puţini bani pentru  infrastructură, deşi a redus considerabil subvenţiile la RADET si RATB

Primăria Capitalei alocă 30.000 lei, adică 6500 euro, pentru 3 proiecte majore de infrastructură, dintr-un buget total de aproape 3 miliarde de lei, adică aproximativ 650 de mil euro, spune Buşoi , într-un comunicat de presă remis GOODAGENCY.
Astfel, vorbim despre proiectele Penetrația Prelungirea Ghencea, Penetrația Ciurel-A1, Penetrația Buzești - Berzei-Uranus.

Consultare publică privind structura anului școlar 2018-2019

Ministerul Educației Naționale organizează în perioada 18-24 ianuarie 2018 o consultare, prin intermediul unui chestionar online, privind structura anului școlar 2018-2019.

Consultarea se adresează exclusiv elevilor, părinților și cadrelor didactice din învățământul preuniversitar. Chestionarul conține 5 întrebări care vizează colectarea unor puncte de vedere referitoare la durata minimă a anului școlar, data de începere a acestuia, durata vacanțelor de iarnă și de primăvară, respectiv necesitatea vacanței intersemestriale.

Răspunsurile sunt confidenţiale şi vor fi utilizate doar în scopul consultării.GOODaGENCY

Mihai Tudose, înlocuit de o femeie - Viorica Dăncilă

Premierul Mihai Tudose a fost prins în corzile PSD şi a fost tras pe dreapta de conducerea PSD, la şedinţa Cex de luni seară, fiind înlocuind cu o doamnă europarlamentar Viorica Dăncilă.
Până să vedem ce va face aceasta în locul de premier, ştim că 
eurodeputata Viorica Dăncilă este îngrijorată de rata scăzută a participării europenilor la programe de învățare și formare pe tot parcursul vieții

Eurodeputata PSD Viorica Dăncilă, membră a Comisiei pentru Drepturile Femeii și Egalitate de Gen, solicită Comisiei Europene să prezinte soluțiile pe care le are în vedere pentru a încuraja participarea cetățenilor europeni la programele de învățare pe tot parcursul vieții. Conform Indicelui egalității de gen din 2017 al EIGE, rata medie de participare a bărbaților și a femeilor la educația formală și non-formală pe tot parcursul vieții este de 15%, rămânând la nivelul din 2005.

Institutul Cantacuzino - 200 posturi vor fi scoase la concurs

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a anunţat miercuri că în acest an vor fi scoase la concurs 200 de posturi la Institutul "Cantacuzino", schema de personal aprobată pentru această instituţie fiind de 1.075 de posturi.

De asemenea, se va începe producţia experimentală de vaccinuri.

,,Dorim să formăm viitorii specialişti pentru producţia pe care o lansăm într-o facilitate nouă. V-am spus şi la ultima întâlnire şi o să spun şi astăzi: suntem în faza în care identificăm un teren din patrimoniul Ministerului Apărării Naţionale unde să facem o hală de producţie nouă pentru ce înseamnă linie de producţie de vaccin. Vom relansa producţia de vaccin antigripal, vom relansa BCG-ul şi, totodată, dorim să revenim la branduri cunoscute al Institutului "Cantacuzino,, a spus Fifor.

Angajările vor fi angajări deja în sistemul militar, astfel încât specialiştii care vin către minister să poată să aibă această dublă calitate pe care o are orice medic militar în momentul de faţă în România.

În clădirile actuale vor rămâne laboratoarele naţionale de referinţă, partea de cercetare şi de învăţământ..

OUG 66/2017 a fost adoptată pe 21 septembrie 2017 şi prevede înfiinţarea Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară "Cantacuzino", instituţie de drept public care desfăşoară activităţi de interes strategic în domeniul asigurării protecţiei intereselor esenţiale ale siguranţei stării de sănătate a populaţiei, în subordinea Ministerului Apărării, prin preluarea patrimoniului, personalului şi activităţii Institutului Naţional de Cercetare "Cantacuzino", aflat în subordinea Ministerului Sănătăţii, care se desfiinţează. GOODAGENCY

Trei zile de doliu naţional, că a murit fostul rege al României Mihai I

Guvernul Mihai Tudose doreşte să aprobe trei zile de doliu naţional în memoria fostuluui rege al României Mihai I. Zilele stabilite ar fi 14,15 şi 16 decembrie.

Nimic nou, dar cineva mă întreabă dacă moare Băsescu va fi la fel doliu naţional_

Zic, NU, de ce_ Nu ştiu exact! Pentru că nu e rege.Da, şi care e diferenţa între cei doi_ Niciuna, zic.
Amândoi au fost şefi de stat şi cam atât.
Şi uite cum Iar mă întorc la întrebarea care mă macină CINE sunt frate regii aştia, superoameni_ Nici pe de parte, au demonstrat că sunt la fel ca noi , ba mai rău.

Să REŢINEŢI voi monarhişti pătrunşi , regii nu vin cu bani de acasă, adică din CER, au bani tot de la noi, mulţimea care munceşte pentru ei.

Dumnezeu să îl odihnească pe Mihai, dar, impunerea asta de respect cu forţa nu o aprobăm.Regii să nu mai fie regi, ci oameni politici.GOODAGENCY

PSD se reuneşte în Cex la Băile Herculane

PSD se reuneşte în aceste zile  în şedinţa Comitetului Executiv Naţional ce are loc la Băile Herculane.

Cex ul social democraţilor a fost stabilit după ce PSD a intrat în acuzaţiile străzii privind modificările aduse  Codului fiscal şi recenta chemare la DNA a lui Liviu Dragnea pentru un al treilea dosar deschis la recomandarea OLAF..

Opoziţia i-a cerut din aceste motive demisia lui Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Cu toate astea, PSD anunţă la Herculane, o staţiune care a fost distrusă de caracatiţa politică şi spionii străini,că vor o creştere economică medie de 5,5% şi susţinerea capitalului autohton.

FRUMOS, foarte bine, dar să vedem realizările.GOODAGENCY

Kovesi, chemată în Parlament

Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009 o cheamă din nou la audieri pe procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Kovesi este aşteptată să de explicaţii pentru mai multe dosare pe care DNA le-a deschis împotriva unor politicieni, fiind acuzată de interese personale în mai multe dintre aceste cauze. Şefa DNA a refuzat să vină în Parlament şi la o primă dorinţă a parlamentarilor, tranmitându-le acestora explicaţii scrise.GOODAgENCY

Liviu Dragnea, urmărit penal pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu la Teleorman

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, este urmărit penal de procurorii Direcţia Naţională Anticorupţie pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, anunţă DNA.

Dragnea, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman la data faptelor, este cercetat pentru constituire de grup infracţional organizat, două infracţiuni de folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene şi două infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul, susţine DNA.

În dosar, mai sunt urmărite penal alte opt persoane pentru fapte similare.

DNA spune că dosarul s-a constituit pe baza unei sesizări a OLAF (Oficiul european antifraudă) transmise la 30 septembrie 2016, privind suspiciunea săvârşirii mai multor infracţiuni, între care obţinerea nelegală, pe bază de documente false, a unor finanţări din fonduri europene, pentru lucrări de reabilitare de drumuri judeţene.GOODAGENCY

FACIAS cere rezolvarea urgentă a crizei imunoglobulinei.Elaborarea unei strategii de aprovizionare

FACIAS solicită Ministrului Sănătății să propună adoptarea de urgență a unei ordonanțe care să rezolve criza imunoglobulinei din România, și să elaboreze, împreună cu producătorii, o strategie comune în ceea ce privește aprovizionarea cu imunoglobulină a pieței din România, pe termen scurt și lung.

În lipsa acestui tratament, pacienții dependenți de imunoglobulină riscă să fie imobilizați la pat și, în cele din urmă, sunt în pericol de moarte - repercusiuni pedepsite inclusiv de legea penală care incriminează conduitele pasive ale autorităților generatoare de lezări ale unor valori sociale esențiale – cum ar fi viața persoanei.

FACIAS va acorda consiliere juridică gratuită tuturor celor care vor dori să dea în judecată Ministerul Sănătății și celelalte autorități responsabile de eventualele consecințe provocate de această criză.GOODAGENCY

Sindicatele nu vor transferul contribuțiilor integral în sarcina salariaților

Organizațiile sindicale din Sibiu spun ”NU” transferului contribuțiilor integral în sarcina salariaților

Filialele judeţene ale Blocului Naţional Sindical, Cartel Alfa, CNSLR FRATIA şi CSDR îşi menţin punctul de vedere cu privire la transferul contribuţiilor sociale de la angajator la angajat şi cer Guvernului să revină pe acest aspect.GOODAGENCY

 

Trump are programată o întâlnire cu Putin

Președintele american, Donald Trump, a sosit duminică în Japonia, prima etapă a unui vast turneu asiatic dominat de amenințarea nucleară nord-coreeană, anunţă AFP.
În cursul acestei deplasări el se va întâlni cu omologul său rus, Vladimir Putin.GOODAGENCY

Guvernul va aproba aciziţia primului sistem PATRIOT

Guvernul va aproba, în şedinţa de miercuri, proiectul de lege privind achiziţionarea primului sistem de rachete Patriot, urmând ca în următoarele două săptămâni să fie prezentat în Parlament, a anunţat, marţi, ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, citat de Agerpres.

El a spus că nu este un demers uşor contractarea de  echipamente militare.

,,Sunt paşi care se fac şi, de pildă, în relaţia cu SUA în ceea ce priveşte, de exemplu, achiziţionarea sistemelor Patriot este o procedură destul de complexă, sunt nişte acorduri care se fac între guverne, sunt aprobări ale congresului SUA. Astăzi avem deja confirmarea că pentru primul sistem Patriot o să avem scrisoarea de acceptare în cursul zilei de mâine şi în felul acesta deja suntem pe drumul cel drept, adică vom putea semna contractul până la finele anului pentru primul sistem Patriot. Asta înseamnă că mâine în şedinţa de guvern vom aproba proiectul de lege privind achiziţionarea primului sistem de rachete Patriot, urmând ca în următoarele două săptămâni să fim cu el în Parlamentul României, pentru că vom urma procedura parlamentară. Da, până la sfârşitul anului vom cheltui suma de 764 milioane de dolari pentru primul sistem Patriot,, a explicat ministrul Fifor la Europa FM.

Guvernul, prin MApN, va încerca să acopere în acest an două dintre cele opt programe de înzestrare a Armatei aprobate de Parlament şi CSAT, şi anume achiziţia primului sistem de rachete Patriot şi implementarea acordului de cooperare industrială cu General Dynamics pentru producerea de transportoare blindate. GOODAGENCY

Aviz favorabil pentru legea vaccinării

Comisia juridică a Senatului a avizat favorabil, miercuri, proiectul legii vaccinării, fiind adoptat şi un amendament care prevede ca persoanele care pot face dovada că sunt imune la un anumit virus să nu mai fie vaccinate.

Legea vaccinării este o lege discutată pro şi contra de specialişti. GOODAGENCY

 

BNS respinge ideea transferării contribuţiilor sociale exclusiv în sarcina angajatului

Intenţia Guvernului României de a transfera contribuţiile sociale exclusiv în sarcina angajatului, nu este agreată de sindicate.

BNS consideră această decizie ca fiind o măsură incoerentă, hazardată şi total defavorizantă față de cel în slujba căruia ar trebui să fie guvernanţii: poporul român.

Ca urmare a acestei intenții declarate, Blocul Național Sindical inițiază Campania socială ”NU Experimentelor Sociale pe Români!” ce dorește să atragă atenția asupra felului în care românii sunt subiecți pentru acest experiment ilogic, ce are consecințe foarte grave - și să stopeze ca România să devină unica țară din lume în care contribuțiile sociale sunt aruncate doar pe umerii angajaților, se arartă într-un comunicat de presă al BNS remis GOODAGENCY.

Campania se adresează tuturor românilor, actuali sau viitori beneficiari ai sistemului de asigurări sociale, indiferent dacă aceștia sunt sau nu sunt membri de sindicat, indiferent dacă sunt angajați, șomeri, elevi, studenți, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Campania ”NU Experimentelor Sociale pe Români!” inițiată de BNS se dorește un semnal de alarmă care ar putea să deturneze aplicarea acestei inițiative, având și componenta inițiativei de modificare a legislației ce definește evaziunea fiscală.Solidaritate, responsabilitate socială, echitate, echilibru - sunt principii de bază statuate în Convențiile și Recomandările Organizației Internaționale a Muncii, dar și în Tratatele și reglementările europene. Din păcate, ca multe alte caracteristici ale unei societăți democratice mature și dezvoltate, ele nu reprezintă o preocupare pentru clasa politică din România. În nici o țară din Europa finanțarea sistemului de securitate socială nu se asigură exclusiv de către angajat, pentru că vorbim de solidaritate și de responsabilitate socială asumată în mod echilibrat între angajat și angajator. Practica europeană arată o asumare împreună – angajat și angajator – a finanțării sistemului de securitate socială.

Campania se va desfășura pe durata a 30 de zile, atât în spațiul virtual, cât și pe toate canalele media, materialele ce aprofundează problematica ei putând fi accesate pe site-ul BNS și pe pagina de facebook a Blocului National Sindical.GOODAGENCY

Adrian Ţuţuianu a demisionat.Model de urmat

Ministrul Apărării Adrian Ţuţuianu a demisionat marţi , după ce a constatat că a comunicat greşit sau am spune noi GRABIT să anunţe că nu sunt bani pentru salariile militarilor.

Pentru că premierul Tudose a dezminţit faptul că nu ar fi bani la buget pentru salarii , ministrul Ţuţuianu a demisionat.

Un gest frumos şi demn.Felicitări pentru demnitatea de care a dat dovadă.Greşeala este omenească , e minunat să vezi că un politician nu mai ţine ca disperatul de scaun.

Rămâne să vedem dacă Guvernul va ieşi însă cu bine din acest joc avem sau nu avem bani pentru salarii.GOODAGENCY

Victor Ponta a fugit de Dragnea şi s-a înscris în Pro România

Victor Ponta ne-a anunţat în acest weekend că a fugit de Liviu Dragnea şi s-analăturat lui Daniel Constantin(fostul PUR) , înscriindu-se într-o nouă formaţiune Pro România.

Ne spune pe FB ,, pornim Proiectul #altfel !!! La ora 17 la Sediul "Pro Romania"

E momentul sa oprim criticatul si comentatul de pe margine - intram pe teren pentru ca este nevoie de o gandire pe termen lung in aceasta "Mlastina" care ne conduce acum!

Puteti sa ne sustineti sau sa ne injurati ! Important este ca nu puteti sa va faceti ca nu existam si ca nu este nevoie de ceva #altfel !.

Acum, să vedem ce ne aduce aduce nou vechiul Ponta.
Până una alta, Viorel Victor Ponta  începe să îşi dea cu părere pe teme politice.GOODAGENCY

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 19/11/2018
CHF 4.0980
EUR 4.6650
GBP 5.2540
USD 4.0855

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

"Este o atitudine criminală dacă autorităţile statului lasă să se mai producă asemenea tragedii. Consumatorii substanţelor etnobotanicelor la un moment dat nu se mai pot controla mental şi sunt tentaţi să comită diverse acte sinucigaşe", a declarat primarul Neculai Onţanu.

Online

Avem 1125 vizitatori şi 4 membri online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.