Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

Aviz favorabil pentru legea vaccinării

Comisia juridică a Senatului a avizat favorabil, miercuri, proiectul legii vaccinării, fiind adoptat şi un amendament care prevede ca persoanele care pot face dovada că sunt imune la un anumit virus să nu mai fie vaccinate.

Legea vaccinării este o lege discutată pro şi contra de specialişti. GOODAGENCY

 

BNS respinge ideea transferării contribuţiilor sociale exclusiv în sarcina angajatului

Intenţia Guvernului României de a transfera contribuţiile sociale exclusiv în sarcina angajatului, nu este agreată de sindicate.

BNS consideră această decizie ca fiind o măsură incoerentă, hazardată şi total defavorizantă față de cel în slujba căruia ar trebui să fie guvernanţii: poporul român.

Ca urmare a acestei intenții declarate, Blocul Național Sindical inițiază Campania socială ”NU Experimentelor Sociale pe Români!” ce dorește să atragă atenția asupra felului în care românii sunt subiecți pentru acest experiment ilogic, ce are consecințe foarte grave - și să stopeze ca România să devină unica țară din lume în care contribuțiile sociale sunt aruncate doar pe umerii angajaților, se arartă într-un comunicat de presă al BNS remis GOODAGENCY.

Campania se adresează tuturor românilor, actuali sau viitori beneficiari ai sistemului de asigurări sociale, indiferent dacă aceștia sunt sau nu sunt membri de sindicat, indiferent dacă sunt angajați, șomeri, elevi, studenți, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Campania ”NU Experimentelor Sociale pe Români!” inițiată de BNS se dorește un semnal de alarmă care ar putea să deturneze aplicarea acestei inițiative, având și componenta inițiativei de modificare a legislației ce definește evaziunea fiscală.Solidaritate, responsabilitate socială, echitate, echilibru - sunt principii de bază statuate în Convențiile și Recomandările Organizației Internaționale a Muncii, dar și în Tratatele și reglementările europene. Din păcate, ca multe alte caracteristici ale unei societăți democratice mature și dezvoltate, ele nu reprezintă o preocupare pentru clasa politică din România. În nici o țară din Europa finanțarea sistemului de securitate socială nu se asigură exclusiv de către angajat, pentru că vorbim de solidaritate și de responsabilitate socială asumată în mod echilibrat între angajat și angajator. Practica europeană arată o asumare împreună – angajat și angajator – a finanțării sistemului de securitate socială.

Campania se va desfășura pe durata a 30 de zile, atât în spațiul virtual, cât și pe toate canalele media, materialele ce aprofundează problematica ei putând fi accesate pe site-ul BNS și pe pagina de facebook a Blocului National Sindical.GOODAGENCY

Adrian Ţuţuianu a demisionat.Model de urmat

Ministrul Apărării Adrian Ţuţuianu a demisionat marţi , după ce a constatat că a comunicat greşit sau am spune noi GRABIT să anunţe că nu sunt bani pentru salariile militarilor.

Pentru că premierul Tudose a dezminţit faptul că nu ar fi bani la buget pentru salarii , ministrul Ţuţuianu a demisionat.

Un gest frumos şi demn.Felicitări pentru demnitatea de care a dat dovadă.Greşeala este omenească , e minunat să vezi că un politician nu mai ţine ca disperatul de scaun.

Rămâne să vedem dacă Guvernul va ieşi însă cu bine din acest joc avem sau nu avem bani pentru salarii.GOODAGENCY

Victor Ponta a fugit de Dragnea şi s-a înscris în Pro România

Victor Ponta ne-a anunţat în acest weekend că a fugit de Liviu Dragnea şi s-analăturat lui Daniel Constantin(fostul PUR) , înscriindu-se într-o nouă formaţiune Pro România.

Ne spune pe FB ,, pornim Proiectul #altfel !!! La ora 17 la Sediul "Pro Romania"

E momentul sa oprim criticatul si comentatul de pe margine - intram pe teren pentru ca este nevoie de o gandire pe termen lung in aceasta "Mlastina" care ne conduce acum!

Puteti sa ne sustineti sau sa ne injurati ! Important este ca nu puteti sa va faceti ca nu existam si ca nu este nevoie de ceva #altfel !.

Acum, să vedem ce ne aduce aduce nou vechiul Ponta.
Până una alta, Viorel Victor Ponta  începe să îşi dea cu părere pe teme politice.GOODAGENCY

MEN: Fiul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, are dreptul să deţină titlul universitar dobândit

Fiul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, candidatul înscris pentru ocuparea postului de Asistent universitar, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, poziţia 71, scos la concurs de Facultatea de Drept în semestrul al II-lea, anul universitar 2016-2017, a îndeplinit atât cerințele generale, cât și cele specifice, reiese din analiza MEN pe această temă anunţată acum câteva zile.

  • Candidatului i se aplică condiția de deținere a titlului de doctor în domeniul specific postului, prevăzută de articolul 8 din metodologie, postul nefiind unul interdisciplinar. Candidatul deține titlul de doctor în domeniul de doctorat „Drept” , precizează ministerul.GOODAGENCY

MEN verifică legalitatea ocupării postului deasistent univ.ocupat de fiul ministrului Justiţiei

Ministerul Educației Naționale va verifica modul în care a fost organizat și s-a desfășurat concursul pentru ocuparea unui post în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, pe care l-a ocupat fiul ministrului Justiţiei Tudorel Toader.

Controlul Ministerului Educației Naționale vizează ocuparea postului de asistent universitar (perioadă determinată), poziţia 71, disciplina Drept civil. Partea generală. Persoanelescos la concurs de Facultatea de Drept în semestrul al II-lea al anului universitar 2016-2017.GOODAGENCY


Penitenciarele cer noi angajări, personal insuficient

Penitenciarele spun că au personal insuficient şi solicită exceptarea sistemului administratiei penitenciare de la aplicarea proiectului de ordonanta prin care sunt blocate concursurile de ocupare a functiilor vacante in sectorul public.

Concret, cerem modificarea art. 7 alin. 1 din proiectul de ordonanta in sensul includerii la exceptii si a posturilor vacante din cadrul sistemului administratiei penitenciare, spun liderii federaţiei sindicale a penitenciarelor.

De la 1 ianuarie 2016 si pana in prezent 1 angajat din 6 a parasit sistemul penitenciar, 2.340 de functii vacantandu-se prin pensionare. Procentul de incadrare raportat la numarul de posturi aprobate (15.041) este de 82%, iar raportat la numarul de posturi necesare conform standardelor pentru penitenciare (20.102) acesta este de 61% la momentul actual.GOODAGENCY

Demisiile miniştrilor sunt valide după apariţia lor în MO

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat joi că demisiile miniştrilor  îşi vor exercita efectul după ce ele vor fi publicate în Monitorul Oficial, iar până atunci miniştrii demisionari îşi exercită atribuţiile administrative.

,,Continuăm să ne facem treaba şi vom face doar acele acte administrative. Nu am o confirmare că demisia a fost înregistrată la SGG şi până când demisia nu se publică în Monitorul Oficial noi sunt încă în funcţie, dar trebuie să avem grijă să nu ne depăşim competenţele expres prevăzute de lege, în această perioadă,,, a afirmat Carmen Dan.

Ministrul a mai spus că ideea fericită ar fi fost ca guvernul să poată continua în formula existentă, dar, nu a fost posibil pentru că premierul nu a vrut să aibă un dialog.

Ministrul a reproşat premierului Sorin Grindeanu lipsa de comunicare la nivelul guvernului, subliniind că la şedinţa CEx de miercuri seară el a ales să plece nemanifestând nici o intenţie de dialog.
Legat de refuzul de a demisiona a lui Sorin Grindeanu, ministrul demisionar Carmen Dan a explicat că la acest moment premierul este singur.GOODAGENCY

 

AGERPRES, la summitul „Good Governance”

Alexandru Giboi, directorul general al AGERPRES, a participat, în calitate de speaker, la sesiunea de dezbateri cu tema „Recâștigarea încrederii în politica de partid, cazul României: comunicare strategică și Start-Up Nation”, din cadrul summitului „Good Governance”, organizat de think-tank-ul românesc Strategikon.

Sesiunea de dezbateri a fost moderată de Remus Pricopie, rector al SNSPA și fost ministru al Educației, și a avut doi speakeri - profesorul Edward Schumacher-Matos, director al Center for a Digital World din cadrul The Fletcher School of Law and Diplomacy, și Alexandru Giboi, director general al Agenției Naționale de Presă.

Tema de discuție abordată de Alexandru Giboi a fost „comunicarea strategică” și modul în care aceasta este folosită de partidele din România.

Ce este comunicarea strategică? Comunicarea este strategică atunci când aplici principiile managementului: planifici, organizezi, transmiți mesajul și apoi urmărești rezultatele obținute”, a afirmat Giboi. Acesta a subliniat importanța adaptării mesajului la tipul de public pe care organizația, fie ea politică sau nu, îl urmărește: „Indiferent dacă vorbim de oameni politici, de partide sau de organizații de orice fel, calibrarea mesajului este cel mai important aspect. Nu vorbiți engleza unui public vorbitor de germană, pentru că publicul acela nu va înțelege ce vreți să transmiteți. Cele două elemente de bază ale comunicării strategice sunt cunoașterea publicului țintă și adaptarea mesajului în concordanță”.

În cadrul dezbaterii, a fost abordată și tema știrilor false, precum și modul în care publicul alege să urmărească acest tip de știri. Alexandru Giboi a reafirmat importanța pe care educația o are și în această situație. „Un public educat va ști să facă diferența între știrile false și știrile reale. De asemenea, încrederea publicului în organizațiile de media, factor determinant în alegerile pe care publicul le face în ceea ce privește știrile pe care le urmărește, poate fi cultivată și prin promovarea jurnalismului de calitate. Știrile de bună calitate sunt foarte importante în lupta împotriva știrilor false. Este ceea ce facem la AGERPRES. Promovăm jurnalismul de calitate, iar aceasta se reflectă în mod evident în creșterea Agenției din ultimii ani”, a afirmat Alexandru Giboi.

Fondată în 1889, AGERPRES este Agenția Națională de Presă a României. Aceasta are rolul de a oferi informații echilibrate, cu caracter imparțial, și de a fi principala sursă de informare pentru cetățenii și instituțiile din țară, dar și cea mai importantă sursă de știri despre România, în exterior. Din 1921, agenția a avut o transmisie neîntreruptă de știri și informații. Printre serviciile AGERPRES se regăsesc: fluxurile de știri tematice, serviciile și arhiva de fotografie de presă, monitorizarea de presă, serviciile video și multimedia, fluxul documentare, precum și servicii de imprimare.

Strategikon s-a născut din nevoia de a avea un think tank est-european, în București, care să participe activ pe piața globală de idei. Principalele domenii pe care le abordăm, în care oferim consiliere și expertiză părților interesate și organizațiilor, sunt următoarele: securitate internațională, afaceri europene, bună guvernanță. Urmărim activ și geopolitica regională, unul dintre punctele asupra cărora ne concentrăm fiind Republica Moldova și parcursul său euro-atlantic.GOODAGENCY

 

Sebastian Ghiţă a fost prins de poliţiştii sârbi, era cu fratele său şi a dat acte false

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a fost prins de poliţiştii sârbi în noaptea de joi spre vineri , prezentând documente false, în timp ce era cu fratele său , care avea însă documente de identitate reale.

Aşa, în aceste zile  de sărbătoare, presa din România are ce să vorbească şi să nu ne lase în plictis.

Ghiţă este acum atacat de prin toate părţile şi problema abia acum începe.

GOODAGENCY susţine poziţia lui Ghiţă faţă de multinaţionalele care subjugă tinerii români, faţă de ideea că un român nu mai are voie să aibă afaceri că trebuie să fie decapitat, faţă de corupţia din Justiţie.

GOODAGENCY susţine însă şi demersurile procurorilor cinstiti care vor să scape ţara de mafioţi, dar nu să le dea în cap românilor afaceristi ca să facă loc mafioţilor străini. GOODAGENCYDragnea şi Ponta, fraţi cu brânza pe bani

Victor Ponta şi Liviu Dragnea au ajuns să fie fraţi, dar să îşi dea brânza rezultatelor police pe bani, potrivit zicalei româneşti.

Ponta joacă tare şi e dispus să îşi prezinte demisia în alb din PSD, dacă Dragnea nu il ascultă şi nu ţine seama de opiniile sale, aşa încât, jocurile politice din acest partid par să ajungă în piaţa publică spre a fi mediate.

Deputatul Victor Ponta a declarat zilele acestea că  este o problemă strict personală că nu se înţelege cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, dar nu este dispus să renunţe la a-şi exprima deschis opiniile.De ce a făcut atunci declaraţii de presă de zor_-- 

El a dezvăluit că în 2016 nu mai avea nicio relaţie cu conducerea social-democraţilor şi  mai degrabă a fost apropiat de liderii ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu şi Daniel Constantin şi de aici se deduce că diisputele existente între cei doi lideri au apărut după ce la urechile lui Dragnea au ajuns vorbele că Ponta vrea să îşi facă partid.

În aceste condiţii, Dragnea are dreptate să fie suspicios în privinţa fostului premier, am spune noi.GOODAGENCY

Grindeanu :Un Guvern poate fi dat jos prin moţiune de cenzură

Un Guvern poate fi dat jos prin moţiune de cenzură, a afirmat duminică premierul Sorin Grindeanu, precizând că nu îşi va da demisia.

,,Săptămâna viitoare, avem două încercări în Parlament, pe de o parte bugetul, în care spuneam că am prins pe fiecare minister în parte, pe fiecare instituţie în parte finanţări pentru măsurile prevăzute în Programul nostru de guvernare, astfel încât ceea ce am promis la oameni să se şi regăsească în bugetul de stat, şi avem moţiune de cenzură. Ăsta este jocul democratic şi cred că trebuie să revenim cât se poate de urgent la aceste noţiuni. (...) Modalitatea prin care un Guvern poate fi dat jos este prin moţiune de cenzură, pentru că cealaltă, cea prin care mi-aş da eu demisia, nu se poate, fiindcă nu mi-o dau,, a declarat premierul Grindeanu, la Antena 3. GOODAGENCY

Dezbatere publică pe marginea proiectelor privind graţierea şi alte modificări ale legilor penale

Ministerul Justiției a decis să înceapă dezbaterea publică pe marginea proiectelor de ordonanţă  a Guvernului pentru modificarea și completarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală precum și a proiectului de Ordonanță de Urgență a Guvernului privind grațierea unor pedepse.

Dezbaterea ar putea stabili ce va urma Guvernul în acest domeniu, decizia fiind anunţată de ministrul justiţiei, după ce au avut loc serii de proteste în capitală şi în alte oraşe importante ale ţării.GOODAGENCY

Iohannis cere referendum pentru modificarea legislaţiei penale

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat luni că va începe demersurile privind organizarea unui referendum pe tema modificării legislaţiei în materie penală.

,,Voi începe demersurile pentru un referendum prin care românii vor putea să se exprime, vor spune dacă sunt de acord cu aceste demersuri sau nu, fiindcă atunci când au votat, aceste teme nu s-au găsit în programul de guvernare al PSD şi atunci, dacă guvernanţii au făcut o temă din asta, vor trebui să suporte votul popular pe această temă,,, a spus Iohannis.GOODAGENCY

Florian Coldea, trecut în rezervă, la cererea sa

Prim-adjunctul Directorului SRI Florian Coldea a fost trecut în rezervă marţi la solicitarea sa, după recentele dezvăluiri ale lui Sebastian Ghiţă privind relaţia lor de prietenie.

SRI a transmis că s-a desfăşurat o investigaţie complexă, minuţioasă, cu privire la toate afirmaţiile din mass-media din ultima perioadă la adresa lui Coldea şi altor reprezentanţi ai SRI.

,,În concluzia raportului, prezentat într-o şedinţă a Biroului Executiv al SRI, comisia specială a precizat că din activitatea domnului Coldea, supusă verificării, nu au rezultat elemente care să se constituie în încălcări ale legii sau normelor interne în vigoare. După prezentarea raportului, Biroul Executiv a decis repunerea în funcţie a domnului general-locotenent Florian Coldea. În cadrul aceleiaşi şedinţe, Prim-adjunctul Directorului a solicitat Directorului SRI, domnul Eduard Hellvig, eliberarea din funcţie şi punerea la dispoziţia şi nevoile instituţiei, după aproape 12 ani de când exercită această funcţie,, se arată în comunicatul SRI.

În acest sens, Directorul SRI a solicitat Preşedintelui României trecerea în rezervă a domnului general-locotenent Florian Coldea. Atribuţiile funcţiei de Prim-adjunct al Directorului au fost preluate de domnul Eduard Hellvig, Directorul SRI.GOODAGENCY

Miniştrii din Cabinetul Sorin Grindeanu au depus jurământul

Miniştrii Cabinetului Sorin Grindeanu au depus jurământul miercuri seară la Palatul Cotroceni .

Ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și al Fondurilor Europene
— Sevil Shhaideh, viceprim-ministru

Ministrul Economiei — Alexandru Petrescu

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni — Andreea Păstârnac

Ministrul delegat pentru Fonduri Europene — Mihaela Virginia Toader

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene — Ana Birchall

Ministrul Afacerilor Interne — Carmen Daniela Dan

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale — Petre Daea

Ministrul Apărării Naționale — Gabriel Leș

Ministrul Culturii și Identității Naționale — Ionuț Vulpescu

Ministrul Educației Naționale — Pavel Năstase

Ministrul Cercetării și Inovării — Șerban Constantin Valeca

Ministrul Finanțelor Publice — Viorel Ștefan

Ministrul Justiției — Florin Iordache

Ministrul Apelor și Pădurilor — Adriana Petcu

Ministrul Muncii și Justiției Sociale — Lia Olguța Vasilescu

Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale — Augustin Jianu

Ministrul Sănătății — Florian Bodog

Ministrul Tineretului și Sportului — Marius Alexandru Dunca

Ministrul Transporturilor — Răzvan Alexandru Cuc

Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social — Gabriel Petrea

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat — Florin Nicolae Jianu

Ministrul Turismului — Mircea Titus Dobre
Miniștrii propuși de ALDE:

Ministrul Mediului — Daniel Constantin, viceprim-ministru

Ministrul Afacerilor Externe — Teodor Meleșcanu

Ministrul Energiei — Toma Petcu

Ministrul pentru Relația cu Parlamentul — Grațiela Gavrilescu. GOODAGENCY

Sorin Grindeanu, desemnat de Iohannis premierul României

Sorin Grindeanu a fost desemnat vineri de preşedintele Klaus Iohannis în funcţia de premier al Românie.
iPreşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind desemnarea lui Sorin Grindeanu în funcţia de premier.

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 30 decembrie, decretul privind desemnarea domnului Sorin Mihai Grindeanu în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern, potrivit art. 103 alin. (2) din Constituţia României, republicată, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Sorin Grindeanu a fost propus miercuri premier de PSD-ALDE, după ce a retras-o pe Sevil Shhaideh refuzată pentru această funcţie de şeful statului.GOODAGENCY

Noua propunere a PSD pentru prim-ministru: Sorin Grindeanu

Fostul ministru al Telecomunicaţiilor Sorin Grindeanu este noua propunere a PSD pentru funcţia de premier din partea PSD.

Propunerea a fost făcută publică de preşedintele PSD Liviu Dragnea într-o conferinţă de presă.Liderul social-democraţilor a arătat că acum aşteaptă poziţia preşedinteleui Klaus Iohannis, soluţia polutică având rolul de a detensiona relaţia cu şeful statului.

Preşedintele ALDE , Călin Popescu Tăriceanu, a precizat că măsura suspendării preşedintelui va fi luată în seamă în continuare pentru a fi respectat votul cetăţenilor din 11 decembrie. GOODAGENCY

Dragnea: Nu am găsit niciun motiv constituţional de refuz a lui Sevil Shhaideh.Vom analiza

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat că se va gândi la constituirea unei comisii de analiză care să stabilească dacă gestul preşedintelui de a refuza numirea lui Sevi Shhaideh în funcţia de premier este constituţional sau nu. 

,,Acest om vrea să declanşeze o criză politică în România.Joi, a sunat-o pe doamana Sevil şi dorit să discute despre programul de guvernare(..) Înţeleg că nu vrea să respecte votul din 11 decembrie .Cred , sunt aproape sigur , că şi dumnealui şi alţii sunt speriaţi că programul de guvernare al PSD să înceapă să fie pus în practică şi românii să trăiască mai bine (..)
Decizia este un dispreţ total faţă de noi.(..) E important să ştiţi că domnul Iohannis a semnat numirea doamnei în funcţia de ministru al Dezvoltării şi nu cred că între timp au apărut alte motive (..)Vreau să cumpănesc foarte bine .(..) Vreau să cumpănesc foarte bine ce decizie vom lua pentru că nu dorim o criză politică,, a spus Dragnea.

El a ţinut să menţioneze că va lua o decizie în interesul României.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu , a susţinut la rândul său că Iohannis urmăreşte declanşarea unei crize politice şi coaliţia va trebui să decidă bine dacă va cere sau nu suspendarea preşedintelui. GOODAGENCY

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 20/10/2017
CHF 3.9646
EUR 4.5975
GBP 5.1203
USD 3.8945

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

"Şi anul trecut, dacă vă aduceţi aminte, am renunţat să fiu într-o piaţă. Chiar era imediat după alegeri, am fost într-un restaurant, am ieşit pe trotuar, am spus La mulţi ani. Trebuie să vă spun un lucru: ca să te duci într-o piaţă trebuie să te invite un primar. De când la Bucureşti nu mai este primar PDL, n-am mai primit vreo invitaţie. Am mai încercat prin ţară, la Braşov într-un an, dar dacă nu te invită un primar, unde să te duci peste programul omului?", a declarat Traian Băsescu

Online

Avem 1850 vizitatori şi 1 membru online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.