Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

Mihai Tudose, înlocuit de o femeie - Viorica Dăncilă

Premierul Mihai Tudose a fost prins în corzile PSD şi a fost tras pe dreapta de conducerea PSD, la şedinţa Cex de luni seară, fiind înlocuind cu o doamnă europarlamentar Viorica Dăncilă.
Până să vedem ce va face aceasta în locul de premier, ştim că 
eurodeputata Viorica Dăncilă este îngrijorată de rata scăzută a participării europenilor la programe de învățare și formare pe tot parcursul vieții

Eurodeputata PSD Viorica Dăncilă, membră a Comisiei pentru Drepturile Femeii și Egalitate de Gen, solicită Comisiei Europene să prezinte soluțiile pe care le are în vedere pentru a încuraja participarea cetățenilor europeni la programele de învățare pe tot parcursul vieții. Conform Indicelui egalității de gen din 2017 al EIGE, rata medie de participare a bărbaților și a femeilor la educația formală și non-formală pe tot parcursul vieții este de 15%, rămânând la nivelul din 2005.


”Rata pentru grupa de vârstă 25‑64 de ani reprezintă un motiv de îngrijorare deosebit, indicând faptul că doar 10,8% dintre persoane participă la programele de învățare pe tot parcursul vieții. Se mai pot aduce multe îmbunătățiri, deoarece obiectivul este de cel puțin 15%, în conformitate cu cadrul strategic pentru cooperarea europeană în domeniul educației și formării profesionale 2020.
În plus, doar 15% dintre femeile cu nivel scăzut de educație continuă să participe la programe de învățare și formare pe tot parcursul vieții, ceea ce ar face mai dificile accesul la un loc de muncă și actualizarea competențelor necesare pentru piața muncii aflată în continuă schimbare”, arată eurodeputata Viorica Dăncilă în întrebarea adresată Comisiei Europene.

Conform răspunsului oferit de către Comisarul european Marianne Thyssen, responsabil pentru ocuparea forței de muncă, afaceri sociale, competențe și mobilitatea forței de muncă, Comisia a propus acțiuni care au dus la adoptarea recomandării Consiliului European privind parcursurile de actualizare a competențelor. Recomandarea vizează aplicarea de măsuri destinate femeilor și bărbaților slab calificați, cu scopul de a le oferi acestora oportunități de actualizare a competențelor.

 

În acest context, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marţi că Viorica Dăncilă este un europarlamentar respectat la Bruxelles, iar desemnarea ei ca premier va ajuta România în procesul de pregătire a preluării, anul viitor, a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

,,Viorica Dăncilă este europarlamentar din ianuarie 2009, este un europarlamentar respectat la Bruxelles, cu relaţii foarte bune, pentru că este o femeie civilizată, neconflictuală, este deosebit de comunicativă, are o relaţie bună cu oficiali din Comisia Europeană. Pentru noi, asta reprezintă şi un semnal pentru Bruxelles pentru că se simte nevoia foarte serios ca relaţiile Guvernului României cu Comisia Europeană să fie mult mai bune, să aibă întâlniri mai dese. Să nu uităm că anul viitor vom prelua Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene şi trebuie să ne pregătim foarte bine, va fi o perioadă extrem de importantă pentru România, o oportunitate uriaşă faptul că cunoaşte lucrurile de la Bruxelles,,, a spus Dragnea .

Dragnea spune că în interiorul partidului este foarte respectată, este preşedintele organizaţiei de femei, este foarte veche în partid, nu a avut un conflict niciodată cu nimeni din partid şi asta este o garanţie pentru toţi colegii nu va avea o activitate sau nu va genera acţiuni care să ne aducă în cele două situaţii pe care le-am depăşit. GOODAGENCY

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 14/12/2018
CHF 4.1341
EUR 4.6540
GBP 5.1867
USD 4.1197

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

Dacă Tăriceanu şi Geoană, în 2008, au pus România pe butuci prin demagogie şi populism, imaginaţi-vă ce s-ar întâmpla dacă România ar fi condusă de Ponta şi Antonescu. Cei doi ar duce România în faliment cu viteza cu care copilotul Ponta se răstoarnă la raliu, iar ieşirea din această situaţie se va face cu programul de lucru al lui Antonescu, de la 1 la 5 după amiaza, a spus preşedintele PDL, Emil Boc.

Online

Avem 1649 vizitatori şi 1 membru online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.