Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

Dezbatere pe tema manualului şcolar, la Oradea

Ministerul Educației Naționale organizează vineri, 20 octombrie, la Oradea (Hotel Double Tree by Hilton), o primă dezbatere din seria consultărilor regionale dedicate proiectului Legii manualului școlar.

Vor participa ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop, secretarul de stat pentru învățământ preuniversitar, Oana Ariana Bucur, directori din Ministerul Educației Naționale, precum și reprezentanți ai inspectoratelor școlare, directori de școli și cadre didactice din județele Alba, Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Caraș-Severin, Cluj, Hunedoara, Harghita, Maramureș, Mureș, Satu Mare, Sălaj și Timiș.

Alte două întâlniri vor avea loc la Râmnicu Vâlcea și Iași, la date ce vor fi stabilite și comunicate ulterior.

Până la finalizarea dezbaterilor regionale, propuneri, sugestii sau opinii legate de proiectul Legii manualului școlar pot fi transmise, în continuare, pe adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . GOODAGENCY


MEN: Burse de reciprocitate în Turkmenistan

Studenţii români vor putea obţine 30 de burse în reciprocitate în Turkmenistan, în cadrul unui Program de cooperare româno-turkmen în domeniul educaţiei pentru perioada 2017-2022.

La aceste burse vor putea aplica şi cei din învăţământul profesional şi tehnic.  
Ministrul Educaţiei Naţionale, Liviu-Marian Pop, s-a întâlnit marţi, cu omologul său din Turkmenistan, Purli Agamyradov, în contextul aniversării a 25 de ani de relaţii bilaterale între România şi Turkmenistan.

Cei doi miniştri au subliniat calitatea dialogului bilateral în domeniul educaţiei, exprimându-şi speranţa că această vizită va contribui la îmbunătăţirea cooperării în beneficiul celor două sisteme de învăţământ. În cadrul întâlnirii a avut loc şi un schimb de informaţii cu privire la cele mai recente măsuri adoptate în cadrul reformelor din domeniul educaţiei din cele două ţări şi au fost discutate obiectivele şi oportunităţile cooperării în perioada următoare.GOODAGENCY

Sistem inovativ de aerare a apei turbinate

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA a organizat recent workshop-ul de finalizare a proiectului “Sistem inovativ de aerare a apei turbinate in vederea mentinerii conditiilor necesare vietii acvatice ECOTURB”.

Proiectul, coordonat de ICPE-CA in parteneriat cu UPB - Facultatea de Energetica si SC TehnoINSTRUMENT SRL, a fost derulat in cadrul programului PN-II-PT-PCCA-2013, directia Mediu, prin UEFISCDI si Ministerul Cercetarii si Inovarii.

La workshop au participat reprezentanti din mediul CDI, academic, universitar si economic. Lucrarile prezentate au atins aspecte din cadrul proiectului precum proiectarea si dezvoltarea unui sistem de aerare a apei uzinate prin turbinele hidraulice din hidrocentrale. Rezultatul principal al proiectului, un dispozitiv inovativ, usor de utilizat, prin care se asigura respectarea normelor de calitate a apei din raurile din avalul centralelor hidroelectrice, a fost implementat cu succes ca model demonstrator, cu sprijinul Hidroelectrica SA, intr-una din centralele acesteia.

Workshop-ul a constituit un prilej de exceptie pentru ridicarea nivelului de colaborare stiintifica si tehnica intre participanti, pentru diseminarea si promovarea rezultatelor stiintifice si tehnice la nivel national si international.GOODAGENCY

RADET se pregăteşte de iarnă.De luni încarcă instalaţiile

 

RADET Bucureşti anunţă că din data de 11 septembrie 2017, va începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică.
Acţiunea este necesară pentru pregătirea reţelei de termoficare în noul sezon de încălzire 2017-2018.

Asociaţiile de Proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalaţiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcţionare şi că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate.GOODAGENCY

Staţiile de metrou Apărătorii Patriei şi Tineretului se închid

Stațiile „Apărătorii Patrieiˮ, respectiv „Tineretuluiˮ se închid În vederea executării unor lucrări de modernizare a instalațiilor de acces/control la metrou, în perioada 02÷05.09.2017.

.

Pentru preluarea fluxurilor de călători din zona stației de metrou „Apărătorii Patrieiˮ, Regia Autonomă de Transport București va înființa linia navetă 632, care va funcționa între terminalele ,,Romprim” şi ,,Piața Sudului”. Autobuzele vor circula pe traseul: Şos. Olteniței, Str. Ion Iriceanu, Şos. Berceni, Intr. Netea, Şos. Olteniței, cu întoarcere în rondul Piaţa Sudului, apoi pe Şos. Olteniței, Şos. Berceni, Str. Ion Iriceanu, Şos. Olteniței, terminal „Romprimˮ.

Pentru preluarea fluxurilor de călători din zona stației de metrou „Tineretuluiˮ, Regia Autonomă de Transport București va înființa linia navetă 613, care va funcționa între terminalele ,,Turnu Măgureleși,,Piața Sf. Vineri”. Autobuzele vor circula pe traseul: Bd. Alexandru Obregia, Str. Serg. Nițu Vasile, Piața Sudului, Calea Văcăresti, Bd. Tineretului, Bd. Dimitrie Cantemir, Bd. I. C. Brătianu, Bd. Unirii, Bd. Mircea Vodă, Bd. Corneliu Coposu, cu întoarcere pe Bd. Corneliu Coposu, Str. Halelor, Piaţa Unirii, Bd. Dimitrie Cantemir, Bd. Tineretului, Calea Văcăresti, Piața Sudului, Str. Serg. Nițu Vasile, Bd. Alexandru Obreja.GOODAGENCY

Au fost stabilite tarifele pentru ridicarea mașinilor parcate neregulamentar

Consiliul Local al Sectorului 3 a adoptat, în ședința de vineri, 25 august,  Hotărârea prin care s-au aprobat tarifele pentru activitățile de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor/remorcilor/rulotelor staționate neregulamentar pe partea carosabilă a drumurilor publice aflate în administrarea Sectorului 3, a vehiculelor/remorcilor/rulotelor care ocupă abuziv sau blochează accesul în parcajele publice de reședință sistematizate pe domeniul public/privat al Municipiului București aflat în administrarea Sectorului 3, precum și a altor mijloace de transport parcate pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoane cu handicap.zi”.

Astfel, valoarea tarifelor aprobate este:

  • Tarif de ridicare pentru vehicul/remorcă/rulotă:

- cu masă totală maximă autorizată de până la cinci tone: 200 de lei;

- cu masă totală maximă autorizată de peste cinci tone: 270 de lei;

  • Tarif de transport pentru vehicul/remorcă/rulotă:

- cu masă totală maximă autorizată de până la cinci tone: 150 de lei;

- cu masă totală maximă autorizată de peste cinci tone: 200 de lei;

  • Tarif de depozitare pentru vehicul/remorcă/rulotă:

-         în primele 24 de ore: 150 de lei;

-         după intervalul de 24 de ore: 50 lei.

Tarifele pentru depozitare se calculează pe intervale de 24 de ore începând de la data și ora depozitării, nefracționat.GOODAGENCY

 

RADET a oprit apa caldă o săptămână însectorul 3

Cetăţenii sectorului 3 nu au apă  caldă la robinete de mai bine de o săptămână, iar regia de termoficae cu nesimţirea caracteristică nu a anunţat nimic.

Biroul de presă este ocupat, dispeceratul la fel , numărul verde inutil, practic RADET est de negăsit să dea explicaţii.

Cu greutate, aflăm vineri că au fost nişte probe de presiune în mai multe zone, dar au apărut problme. Ce fel de probleme nu ştim, însă reprezentanţii RADEt au dat asigurări că vineri seara se remediează defecţiunile şi va curge apa caldă de sâmbătă dimineaţa.

Din păcate, lucrătorii RADET nu au reuşit această performanţă şi blocurile din sectorul 3 sunt tot fără apă caldă.

RUSINE lor, mai ales că dacă vine vorba  bani stiu să ceară marire de tarif.
CGMB va discuta aceasta solicitare la următoarea sedinta şi să vedem ce argumente vor fi să creasca costurile pentru populaţie.
Primărita Gabi Firea nu cunoaste aceste neajunsuri, că probabil nu le-a sesizat vreun membru PSD.GOODAGENCY

Linia de tramvai 41 se suspendă, în zilele de 26 şi 27.08.2017

RATB anunţă că în vederea executării reviziei tehnice anuale pe traseul liniei 41, în zilele de 26 şi 27.08.2017, circulaţia tramvaielorse suspendă.

 

Pentru preluarea călătorilor de pe acest traseu, Regia Autonomă de Transport Bucureşti înfiinţează linia navetă de autobuze 641, care va funcţiona între terminalele „Piaţa Presei Libere” şi ,,Ghencea”, pe Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Şos. Crângasi, Str. Virtuţii, Pasajul Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea.

Autobuzele vor efectua opriri pe sensul cătreterminalul ,,Ghencea’’, astfel:

În perioada închiderii stației de metrou ,,Berceni”, RATB înființează linia navetă de autobuze 625

 

RATB anunţă că înființează o linie navetă de autobuze cu indicativ 625, care va funcționa pe un traseu comun cu cel al liniei 125, în vederea executării unor lucrări de modernizare a instalațiilor de acces/control la  stația de metrou ,,Berceni”.

Autobuzele vor circula între terminalele ,,Vulcan Berceni” și ,,Peco Silflor Move”, pe următorul traseu: Str. Dumitru Brumărescu, Bd. Metalurgiei, Str. Turnu Măgurele, Şos. Berceni, Şos. de Centură

Autobuzele liniei navetă vor opri în staţiile aferente liniei 125.GOODAGENCY

Traseul liniilor 402 şi 414 va fi prelungit până la Piaţa Sudului

RATB anunţă că, începând din 3 august, liniile preorăşeneşti 402 şi 414 vor funcţiona pe un traseu prelungit de la terminalul ,,Romprim”, pe: Şos. Olteniţei, Str. Ion Iriceanu, Şos. Berceni, până la Piaţa Sudului, cu întoarcere pe Str. Neţea, Şos. Olteniţei, apoi traseele actuale până în localitatea Popeşti –Leordeni.

 

Liniile 402 şi 414 funcţionează în baza contractului de transport încheiat între Primăria Popeşti Leordeni şi Regia Autonomă de Transport Bucureşti.GOODAGENCY

A început ridicarea maşinilor abandonate de pe străzile Sectorului 1

Primăria Sectorului 1 a demarat miercuri eliberarea străzilor de maşinile abandonate şi cele cu proprietar neidentificat. Autoturismele ridicate vor fi depozitate într-un spaţiu situat pe Şoseaua Odăi nr. 3-5, special amenajat în acest scop de administraţia locală.

Taxă zero pentru depozitare, având în vedere că spaţiul de depozitare a autoturismelor abandonate aparţine Primăriei Sectorului 1. În schimb, vehiculul abandonat va fi restituit proprietarului sau deţinătorului  legal numai după ce acesta achită suma de 2000 de lei cu titlu de amendă, potrivit procedurilor instituite de Legea nr.421/2002, la care se adaugă taxa de ridicare şi transport în cuantum de 500 de lei.

Procedura pentru ca o maşină să fie declarată abandonată

Premii pentru elevii cu 10 la EN si BAc

Diplome In Honoris, tabere internationale si premii in bani vor primi din partea Primăriei capitalei elevii care au obtinut media 10 la examenul de bacalaureat si cel de evaluare nationala, precum si sefilor de promotie din liceele bucurestene.


Primaria Municipiului Bucuresti, prin PROEDUS, premiaza elevii care au obtinut media 10 la examenul de bacalaureat si cel de evaluare nationala in acest an scolar si sefii de promotie din liceele bucurestene.GOODAGENCY

 

Luni, 26 iunie, încep probele scrise ale examenului de Bacalaureat 2017

Probele scrise ale examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2017, încep luni 26 iulie, cu testul de Limba şi literatura română.

Marţi, 27 iunie, se va desfăşura proba la Limba şi literatura maternă - iar miercuri, 28 iunie, va avea loc proba obligatorie a profilului . Ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului şi specializării  este programată vineri, 30 iunie.

Pentru susţinerea probelor scrise, în cele 439 de centre de examen, s-au înscris peste 135.000 de candidaţi din toate promoţiile. 

Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 5 iulie (până la ora 16.00).

În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 16:00-20:00.Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 10 iulie.

Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30 - 8:30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. 

Timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat.

Pentru rezolvarea subiectelor candidaţii folosesc numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise mijloacele de calcul sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită de asistenţi. Toate sălile de examen trebuie să aibă în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio.

Nu este permis accesul în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.GOODAGENCY

 

Ziua Iei, marcată în sectorul 4 prin festin culinar

Ziua Iei va fi  marcată sâmbătă, 24 iunie,  în sectorul 4 prin festin culinar,ce se va ţine în parcul Orășelul Copiilor, zona parcării aferente Sălii Polivalente.

Vedeta” bunătăților va fi un cârnat uriaș, preparat după o re
țetă tradițională, secretă

Îmbrăcați în costume tradiționale românești, 15 dintre cei mai pricepuți bucătari din Maramureș vor da mâine cel mai aprig test într-ale gătitului.

Într-un timp record, vor prepara un cârnat uriaș, din care să se înfrupte toți cei care vor sărbători Ziua Universală a Iei în Sectorul 4 al capitalei.

Ineditul preparat va avea peste 20 de metri lungime, va cântări câteva zeci de kilograme și va fi condimentat cu mirodenii naturale, după o rețetă tradițională din nordul țării, știută doar de  maeștrii gastronomi. Apoi preparatul va fi rumenit pe un grătar special, cât să se îmbine aromele și să cucerească gusturile celor mai pretențiosi gurmanzi.

Din meniu nu vor lipsi nici celelalte mâncăruri tradiționale și nici peștele. Pentru cei care nu au ajuns încă anul acesta în Deltă, bucătarii vor pregăti o porție uriașă de ciorbă, cu cel mai bun și proaspăt pește adus direct din Dunăre.GOODAGENCY

 

Primăriile de sector au luat decizia să menţină deschise grădiniţe şi pe perioada verii

Autorrităţile locale s-au gândit să vină în sprijinul părinţilor care nu au cu cine să lase copiii de vârstă preşcolară acasă şi să  menţină deschise grădiniţe şi pe perioada verii.

Sectorul 1 va avea deschise în perioada vacanţei de vară cinci unităţi de învăţământ preşcolar. Programul 'Grădiniţa de Vacanţă' din Sectorul 1 se va derula în perioada 3 iulie - 25 august 2017 şi va viza Grădiniţa nr. 206 - sediul de pe strada D. Gherea nr. 156 (100 de beneficiari) şi sediul din strada  Witting nr. 15 (50 de beneficiari), Grădiniţa nr. 222, strada Arad nr.38 (50 de beneficiari), Grădiniţa nr. 44, strada Bârlogeni nr. 24 (50 de beneficiari), Grădiniţa nr. 46, strada Marmurei nr. 13-15 (50 de beneficiari) şi Grădiniţa nr. 116, strada Mendeleev, nr. 27 (50 de beneficiari).

În această perioadă, unităţile de învăţământ preşcolar incluse în programul 'Grădiniţa de Vacanţă' vor fi deschise de luni până vineri între orele 8.00-18.00. Primăria Sectorului 1 va finanţa de la bugetul local contribuţia de hrană a fiecărui copil.

Primăria Sectorului 3 vine în sprijinul părinţilor cu Grădiniţa Brânduşa- perioada 1-31 iulie (str. Brânduşelor nr. 37-43, tel. 031.425.08.34/031.425.08.35)

Se reia circulaţia tramvaielor pe Liviu Rebreanu

Primaria Municipiului Bucuresti a finalizat lucrarile la tronsonul II al bulevardului Liviu

Rebreanu, respectiv zona delimitata intre Bulevardul Nicolae Grigorescu si

Bulevardul 1 Decembrie 1918 şi dupa şapte ani de la oprirea circulatiei tramvaielor

pe bulevardul Liviu Rebreanu, aceasta va fi reluata incepand de sambata, 24 iunie 2017.


Primaria Municipiului Bucuresti a amenajat un numar total de 507 de locuri noi de parcare.

Lucrarile de modernizare a Bulevardului Liviu Rebreanu au inceput in anul 2010 si au fost impartite in doua tronsoane: tronsonul 1, intre Camil Ressu – Nicolae Grigorescu si tronsonul 2, intre Nicolae Grigorescu si 1 Decembrie, fiecare dintre aceste tronsoane avand cate doua benzi pe sens.

Bulevardul Liviu Rebreanu face legatura intre Bdul Camil Ressu, Nicolae Grigorescu si 1 Decembrie 1918, fiind unul dintre bulevardele importante ale Sectorului 3, dar si din Municipiul Bucuresti.GOODAGENCY

Implementarea proiectului benzii unice, neadecvat pentru Bucureşti

Primăria Capitalei a luat decizia să amâne implementarea benzii unice în zona centrală a oraşului, urmare a testului realizat în această dimineață când au fost identificate probleme seriaose de trafic .

Proiectul va fi implementat imediat după încheierea cursurilor școlare.
Până atunci se va circula fără restric
ții, ca și până acum, pe tronsonul Băneasa – Piața Charles de Gaulle.


Primarul general a solicitat Direc
țiilor din cadrul Primăriei Capitalei, ca măsură provizorie, să identifice terenuri la intrările în Capitală, (la capătul tramvaiului 21 și în zona Băneasa) unde cetățenii din Ilfov, care lucrează în București, să-și poată lăsa mașinile pentru a folosi mijloacele de transport în comun. Această măsura se va lua până în momentul în care se construiesc parcările de tip park & ride.

Locuitorii din Ferentari se plâng că nu au condiţii decente de trai.DAR ei ce oferă pentru asta

Locuitorii din zona Ferentari se confruntă cu sărăcie multidimensională, cauzată de condițiile precare de locuire şi accesul la utilități: clădiri degradate cu subsoluri inundate, terase și acoperișuri care permit infiltrări de apă, blocuri neracordate la sistemul centralizat de încălzire și/sau distribuție de gaz, acces limitat la alimentarea cu apă și locuințe supraaglomerate, relevă un studiu efectuat de Fundația Policy Center for Roma and Minorities.

Din cauza neracordării blocurilor la rețelele de distribuție de gaze naturale și de agent termic, locuitorii se încălzesc cu ajutorul energiei electrice pe timp de iarnă, ceea ce se traduce în consum și costuri ridicate. Problema consumului crescut de electricitate este agravată de folosirea de aparate electrocasnice vechi, ineficiente energetic. Renunțarea la acestea ar presupune pentru mulți dintre ei o viață la limita subzistenței, cu agravarea problemelor de sănătate și igienă, ceea ce ar constitui ulterior o piedică pentru accesul pe piața muncii.

Pas pentru demolarea Cathedral Plazza

Primăria capitalei a trimis vineri către Ministerul Culturii și Identității Naționale o cerere privind eliberarea avizului privind desființarea imobilului „Cathedral Plaza”, situat în București, str. General Berthlot nr. 11-15 și str. Lutherană nr. 15 și 15A.

Acest aviz este obligatoriu pentru orice lucrări de construcții care se fac în zonele de protecție a monumentelor, așa cum este, în cazul nostru Catedrala Sf. Iosif.


Orice demers pentru demolarea acestui imobil, este obligatorie realizarea unei expertize tehnice în vederea stabilirii modalităților de  desființare a construcției, estimarea costurilor și determinarea impactului asupra clădirilor aflate în vecinătate.
Primaria Municipiului Bucuresti a initiat demersurile pentru punerea in aplicare a Sentinţei nr. 2520/28.06.2012 privind desfiintarea constructiei de birouri Cathedral Plaza.

Pentru identificarea modalitatilor de demolare si a costurilor aferente acestui proces, au fost demarate in anii precedenti doua proceduri de achizitie publica.

Ambele proceduri de achizitie au fost anulate, prima pentru lipsa oricaror oferte conforme, iar la cea de-a doua procedura neprezentandu-se nici un ofertant.

Pentru continuarea demersurilor in vederea atribuirii unui contract de consultanta in domeniu evaluarii impactului asupra structurii imobilului Cathedral Plaza si asupra sigurantei in exploatare, precum si pentru stabilirea modalitatilor de desfiintare a constructiei, a fost inclusa in Programul Anual al Achizitiilor Publice pe anul 2017 al Municipiului București o noua procedura de licitatie publica. In bugetul pentru anul 2017 a fost alocata suma de 1 milion de lei.

Noua procedura urmeaza sa fie publicata atat in SEAP (Serviciul electronic de achizitii publice) cat și in TED (Tenders Electronic Daily) versiunea on-line a „Suplimentului la Jurnalul Oficial al Uniunii Europene" dedicat achizitiilor publice europene pentru maximalizarea șanselor desemnarii unui caștigator.

Este de mentionat ca pe rolul instantelor de judecata mai exista și alte litigii cu privire la acest imobil, iar cercetarea judecatoreasca in aceste cazuri nu este finalizata.

Majoritatea dosarelor privind aceasta speta sunt suspendate pana la solutionarea dosarului nr. 8563/3/2013, aflat aflat pe rolul Tribunalului București, ce are ca obiect cererea de chemare in judecata formulata de proprietarul constructiei – S.C. MILLENIUM BUILDING DEVELOPMENT S.R.L. – prin care acesta a solicitat obligarea Primarului Municipiului București sa emita actul administrativ.GOODAGENCY


Pasajul rutier de la Piata Sudului redat integral circulatiei la sfarsitul lunii iulie

Pasajul rutier de la Piata Sudului redat integral circulatiei la sfarsitul lunii iulie a promis vineri constructorul.


Primarul general Gabriela Firea a spus ca acesta va fi ultimul termen pe care Municipalitatea il ia in considerare, in caz contrar fiind decisa sa  rezilieze contractul.

Firea s-a intalnit cu  reprezentantii asocierii Astaldi-Euroconstruct, pentru a analiza graficul de progres al lucrarii si a stabili solutii concrete astfel incat lucrarile la acest obiectiv de investitii sa fie accelerate, iar pasajul sa fie finalizat in scurt timp.

In cadrul intrevederii, constructorul a dat asigurari ca isi va redimensiona corespunzator forta umana si echipamentele, astfel incat pasajul sa fie terminat si redat integral circulatiei  pana cel tarziu in data de 28 iulie.

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 20/10/2017
CHF 3.9646
EUR 4.5975
GBP 5.1203
USD 3.8945

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

''Corpul de Control a constatat o serie de încălcări ale prevederilor legale(...) Aceste nereguli au prejudiciat grav imaginea MAI şi a Jandarmeriei care este o structură militară recunoscută pentru integritatea şi profesionalismul lucrătorilor săi. Cu aspectele penale constatate de Corpul de Control a fost sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie, iar în cursul zilei de astăzi am fost înştiinţaţi că s-a început urmărirea penală în cauză (...)Toate persoanele care (...) au fost eliberate din funcţie sunt comunicate ca persoane faţă de care s-a început urmărirea penală în cursul zilei de astăzi. Conform statutului cadrelor militare, cadrele care sunt cercetate şi judecate în stare de libertate vor fi puse la dispoziţia conducerii unităţilor'', a adăugat secretarul de stat Ion Dascălu.

Online

Avem 1855 vizitatori şi 1 membru online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.