Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

Spitalul metropolitan, motiv de dispute politice la Primăria Capitalei

Proiectul spitalului metropolitan a fost respins de CGMB din considerente politice, argumentele pro şi contra fiind demne de analizat.

Pe de o parte, Gabi Firea, edilul şef al Capitalei susţine că
preluarea în administrarea directă a Consiliului General al Municipiului București a imobilului din Șoseaua Pipera nr. 55, sector 2, în vederea realizării obiectivului de investiții „Spitalul Metropolitan”, este necesară pentru ca un spital nou, construit de la zero, prezintă multiple avantaje, întrucât pot fi asigurate din start circuite medicale și condiții igienico-sanitare la cele mai înalte standarde, iar pe altă parte liderul PNL, Cristian Buşoi, spune pe bună dreptate că spitalul astfel poziţionat ar fi mult prea departe de centrul oraşului şi ar face accesul greoi.

Proiectul, care avea nevoie de doua treimi,  a fost respins, avand 32 de voturi 'pentru' (PSD, ALDE si PMP), 18 abtineri (7 voturi PNL si 11 voturi USR) si 2 voturi impotriva (1 vot USR si 1 vot PNL).


Primarul general i-a criticat pe consilierii PNL din CGMB care au votat impotriva  proiectului, la cererea liderului PNL Bucuresti, Cristian Busoi.GOODAGENCY

Concerte de sărbători, în Parcul Titan din Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 continuă, în perioada 21-23 decembrie, seria evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă organizate în Parcul Titan.

Bucureștenii sunt așteptați încă de joi, 21 decembrie, de la ora 18.30, în Parcul Titan unde vor concerta Grasu XXL și Guess Who & Friends.

Ritmul se schimbă vineri, 22 decembrie, la ora 18.00, când de la hip-hop publicul va putea trece la sonorități de jazz în interpretarea lui Adrian Naidin și a Cvartetului său. Tot vineri vor urca pe scenă membrii trupei Vunk, în urma reprogramării concertului din 15 decembrie.

Seria evenimentelor de sărbătoare va fi închisă sâmbătă, 23 decembrie, începând cu ora 18.00, de Narcisa Suciu & Band și Ducu Bertzi & Friends. Lor li se vor alătura membrii trupei Hara într-un concert planificat pe 15 decembrie, dar reprogramat în acest weekend.GOODAGENCY

Premii pentru zecarii Sectorului 1

Primăria Sectorului 1 a premiat, joi, în cadrul unei ceremonii elevii care au obținut în acest an nota 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat.
Este vorba de 19 elevi din școlile, colegiile și liceele Sectorului 1.

Potrivit unei Hotărâri a Consiliului Local Sector 1, elevii care au obținut nota 10 la Evaluarea Națională au fost premiați cu 1000 de lei, iar cei care au obținut nota maximă la examenul de bacalaureat cu 2000 de lei.

Mă bucur foarte mult de rezultatele obținute la învățătură de elevii din Sectorul 1. Împreună cu Consiliul Local am hotărât să stimulăm performanța și să-i premiem pe cei mai buni dintre cei buni. Doresc să-i asigur, atât pe elevi, cât și pe profesori că, în paralel, vom continua să investim în infrastructura școlară pentru ca elevii noștri să aibă toate condițiile pentru a obține rezultate de excepție la învățătură”, a declarat Primarul  Sectorului 1, Dan Tudorache.GOODAGENCY

Aproape 20 de societăţi comerciale vor avea ocazia să obţină cunoştinţe în domeniul energiei

Aproape 20 de societăţi comerciale vor avea ocazia să obţină un transfer de cunoştinţe în domeniul energiei din partea cercetătorilor de la ICPE-CA , în cadrul unui proiect intitulat TRANSENERG ce a început în 2016 şi se va derula până în 2020.

,,Vom putea rezolva pentru ei diverse probleme de cercetare pe care le au , ei pot veni cu solicitări, cu probleme cărora noi să le putem găsi soluţia, fie singuri, fie în colaborare. Mai putem punela dispoziţie tehnologii, instalaţii.,, a declarat Corina Băbuţanu, asistent director de proiect.

Aceasta a arătat că firmele trebuie să sigure o cotă parte din activităţile desfăşurate .

,,Transferul de cunoştinţe către mediul privat prin acest proiect are la bază experienţa ştiinţifică a ICPE-CA şi ne propunem ca prin implementarea sa să obţinem un portofoliu de proiecte de colaborare cu întreprinderi din domeniul energiei, mediului, schimbări climatice.De asemenea, suntem convinşi că vom obţine şi o creştere a competenţelor angajaţilor noştri,, a adăugat Corina Băbuţanu.

TRANSENERG are o valoare de  peste 17 milioane lei, din care puţin peste 11 milioane lei este suma nerambursabilăacordatăp prin Fondul European de Dezvoltare Regională. Proiectul va avea o perioadă de implementare de 60 de luni.GOODAGENCY

Burse şcolare pentru elevii sectorului 3

Consiliul Local al Sectorului 3 a adoptat, la sfârșitul lunii octombrie, cuantumul și numărul burselor acordate elevilor din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, pentru semestrul I al anului școlar 2017-2018.
În urma adoptării acestei hotărâri un număr de 10.505 elevi care învață în Sectorul 3 vor primi burse de performanță, de merit, de studiu și de ajutor social.

Din numărul total de burse, 7031 sunt pentru învățământul primar și gimnazial, iar 3474 pentru învățământul liceal.

Pentru elevii ciclului primar și gimnazial:

425 de burse de performanță în cuantum de 200 lei lunar;

4716 burse de merit în cuantum de 100 lei lunar;

1733 de burse de ajutor social în valoare de 150 lei;

157 de burse de studiu pentru ciclul gimnazial în cuantum de 150 lei lunar

Pentru elevii din ciclul liceal care nu au domiciliul în Sectorul 3 fost acordate:

37 de burse de performanță în cuantum de 400 lei lunar;

1141 de burse de merit în cuantum de 200 lei lunar;

214 burse de studiu în cuantum de 300 lei lunar;

631 de burse de ajutor social în valoare de 300 de lei lunar

Pentru elevii din ciclul liceal care au domiciliul în Sectorul 3:

18 burse de performanță în cuantum de 400 lei lunar;

1095 de burse de merit în cuantum de 400 lei lunar;

163 de burse de studiu în cuantum de 400 lei lunar;

173 de burse de ajutor social în valoare de 300 de lei lunar;

două burse de merit în cuantum de 1.000 de lei pentru elevii care au absolvit anul școlar 2016-2017 cu media generală zece.GOODAGENCY

MEN a lansat modelele de subiecte la BAC şi EN 2018

Elevii de clasa a VIII-a și de clasa a XII-a care vor participa în anul 2018 la Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat au la dispoziție, începând de miercuri, 1 noiembrie, modele de subiecte în vederea pregătirii celor două testări. Elaborate de Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE), modelele de subiecte sunt disponibile pe site-ul subiecte2018.edu.ro.

Modelele de subiecte pentru Evaluarea Naţională au fost construite în funcție de trei cerinţe: formulare clară, precisă şi în strictă concordanţă cu programele de examen, nivel mediu de dificultate și posibilitatea de a fi rezolvate în 120 de minute.

Modelele orientative de subiecte/biletele de examen/pachetele de fișiere pentru Bacalaureat 2018 au fost concepute în concordanţă cu programele în vigoare ale examenului, astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea de analiză, de sinteză, de generalizare şi de abstractizare a candidaților. De asemenea, vizează cuprinderea echilibrată a materiei studiate, solicitându-se demonstrarea competenţelor prevăzute în programele de examen, respectiv încadrarea în timpul prevăzut de metodologie pentru rezolvarea sarcinilor de lucru. Comparativ cu anul 2017 nu au fost operate modificări în structura subiectelor.

Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE) este instituția din subordinea Ministerului Educației specializată în evaluare educaţională, având ca atribuţii, printre altele, asigurarea coordonării ştiinţifice şi profesionale a sistemului de examene din învăţământul preuniversitar. În același timp, CNEE îi revine elaborarea subiectelor pentru probele de examen, respectiv elaborarea de metodologii, proceduri şi regulamente pentru organizarea şi desfăşurarea examenelor şi evaluărilor în învăţământul preuniversitar.GOODAGENCY

Începe inventarierea locurilor de reşedinţă din sectorul 3

Inspectorii de specialitate din cadrul Direcției Generale Impozite și Taxe Locale Sector 3 vor demara, începând cu 1 noiembrie, o acțiune de inventariere a tuturor locurilor de parcare de reședință din Sectorul 3.

Acțiunea are ca scop stabilirea situației reale (de pe teren) a locurilor de parcare de reședință și corelarea acesteia cu cea existentă în evidența fiscală informatică.

A 59-a ediție a Olimpiadei Internaţionale de Matematică (OIM), organizată în România

Ministerul Educaţiei anunţă că a 59-a ediție a Olimpiadei Internaţionale de Matematică (OIM), veritabil campionat mondial de matematică pentru elevii de liceu, se va desfăşura anul viitor la Cluj-Napoca, în perioada 3 - 14 iulie.

Competiția este organizată, în parteneriat, de Ministerul Educaţiei Naţionale, Societatea de Ştiinţe Matematice din România şi Inspectoratul Şcolar Județean Cluj, cu sprijinul Facultăţilor de Matematică și Informatică din Bucureşti şi Cluj-Napoca şi al Institutului de Matematică „Simion Stoilow” din cadrul Academiei Române. Costurile organizării sunt asigurate de Ministerul Educației Naționale, iar demersul de a aduce competiția pentru a patra oară în țara noastră aparține Societăţii de Ştiinţe Matematice din dorința de a celebra Centenarul Marii Uniri de la 1918.

Sunt așteptați peste 600 de elevi din peste 100 de țări, fiecare stat fiind reprezentat de o echipă formată din maximum șase elevi şi însoţită de cel puţin doi profesori matematicieni. În total, luând în calcul și organizatorii şi profesorii evaluatori, vor participa peste 1.000 de persoane.

Probele de concurs vor avea loc în zilele de 9 şi 10 iulie în Sala Polivalentă. Durata este de patru ore şi jumătate, timp alocat rezolvării a patru probleme (traduse în limba fiecărei ţări prezente). Evaluarea lucrărilor se va face în intervalul 11-12 iulie și va fi urmată de festivitatea de premiere (13 iulie).

Această presigioasă competiție a fost lansată de România în 1959, la iniţiativa profesorului Tiberiu Roman, secretar general al Societății de Ştiinţe Matematice. Primele două ediții s-au desfăşurat la Braşov şi Sinaia, reunind exclusiv ţări din fostul bloc comunist. În 1969 a participat şi prima ţară occidentală, iar după 1970 mai multe state vestice au devenit membre ale OIM. România deţine recordul de organizări, fiind gazdă în 1969, 1979 şi 1999. România şi Bulgaria sunt singurele ţări cu prezență neîntreruptă la acest concurs, iar într-un clasament neoficial pe medalii, România se clasează pe locul trei.GOODAGENCY

Dezbatere pe tema manualului şcolar, la Oradea

Ministerul Educației Naționale organizează vineri, 20 octombrie, la Oradea (Hotel Double Tree by Hilton), o primă dezbatere din seria consultărilor regionale dedicate proiectului Legii manualului școlar.

Vor participa ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop, secretarul de stat pentru învățământ preuniversitar, Oana Ariana Bucur, directori din Ministerul Educației Naționale, precum și reprezentanți ai inspectoratelor școlare, directori de școli și cadre didactice din județele Alba, Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Caraș-Severin, Cluj, Hunedoara, Harghita, Maramureș, Mureș, Satu Mare, Sălaj și Timiș.

Alte două întâlniri vor avea loc la Râmnicu Vâlcea și Iași, la date ce vor fi stabilite și comunicate ulterior.

Până la finalizarea dezbaterilor regionale, propuneri, sugestii sau opinii legate de proiectul Legii manualului școlar pot fi transmise, în continuare, pe adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . GOODAGENCY


MEN: Burse de reciprocitate în Turkmenistan

Studenţii români vor putea obţine 30 de burse în reciprocitate în Turkmenistan, în cadrul unui Program de cooperare româno-turkmen în domeniul educaţiei pentru perioada 2017-2022.

La aceste burse vor putea aplica şi cei din învăţământul profesional şi tehnic.  
Ministrul Educaţiei Naţionale, Liviu-Marian Pop, s-a întâlnit marţi, cu omologul său din Turkmenistan, Purli Agamyradov, în contextul aniversării a 25 de ani de relaţii bilaterale între România şi Turkmenistan.

Cei doi miniştri au subliniat calitatea dialogului bilateral în domeniul educaţiei, exprimându-şi speranţa că această vizită va contribui la îmbunătăţirea cooperării în beneficiul celor două sisteme de învăţământ. În cadrul întâlnirii a avut loc şi un schimb de informaţii cu privire la cele mai recente măsuri adoptate în cadrul reformelor din domeniul educaţiei din cele două ţări şi au fost discutate obiectivele şi oportunităţile cooperării în perioada următoare.GOODAGENCY

Sistem inovativ de aerare a apei turbinate

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA a organizat recent workshop-ul de finalizare a proiectului “Sistem inovativ de aerare a apei turbinate in vederea mentinerii conditiilor necesare vietii acvatice ECOTURB”.

Proiectul, coordonat de ICPE-CA in parteneriat cu UPB - Facultatea de Energetica si SC TehnoINSTRUMENT SRL, a fost derulat in cadrul programului PN-II-PT-PCCA-2013, directia Mediu, prin UEFISCDI si Ministerul Cercetarii si Inovarii.

La workshop au participat reprezentanti din mediul CDI, academic, universitar si economic. Lucrarile prezentate au atins aspecte din cadrul proiectului precum proiectarea si dezvoltarea unui sistem de aerare a apei uzinate prin turbinele hidraulice din hidrocentrale. Rezultatul principal al proiectului, un dispozitiv inovativ, usor de utilizat, prin care se asigura respectarea normelor de calitate a apei din raurile din avalul centralelor hidroelectrice, a fost implementat cu succes ca model demonstrator, cu sprijinul Hidroelectrica SA, intr-una din centralele acesteia.

Workshop-ul a constituit un prilej de exceptie pentru ridicarea nivelului de colaborare stiintifica si tehnica intre participanti, pentru diseminarea si promovarea rezultatelor stiintifice si tehnice la nivel national si international.GOODAGENCY

RADET se pregăteşte de iarnă.De luni încarcă instalaţiile

 

RADET Bucureşti anunţă că din data de 11 septembrie 2017, va începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică.
Acţiunea este necesară pentru pregătirea reţelei de termoficare în noul sezon de încălzire 2017-2018.

Asociaţiile de Proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalaţiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcţionare şi că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate.GOODAGENCY

Staţiile de metrou Apărătorii Patriei şi Tineretului se închid

Stațiile „Apărătorii Patrieiˮ, respectiv „Tineretuluiˮ se închid În vederea executării unor lucrări de modernizare a instalațiilor de acces/control la metrou, în perioada 02÷05.09.2017.

.

Pentru preluarea fluxurilor de călători din zona stației de metrou „Apărătorii Patrieiˮ, Regia Autonomă de Transport București va înființa linia navetă 632, care va funcționa între terminalele ,,Romprim” şi ,,Piața Sudului”. Autobuzele vor circula pe traseul: Şos. Olteniței, Str. Ion Iriceanu, Şos. Berceni, Intr. Netea, Şos. Olteniței, cu întoarcere în rondul Piaţa Sudului, apoi pe Şos. Olteniței, Şos. Berceni, Str. Ion Iriceanu, Şos. Olteniței, terminal „Romprimˮ.

Pentru preluarea fluxurilor de călători din zona stației de metrou „Tineretuluiˮ, Regia Autonomă de Transport București va înființa linia navetă 613, care va funcționa între terminalele ,,Turnu Măgureleși,,Piața Sf. Vineri”. Autobuzele vor circula pe traseul: Bd. Alexandru Obregia, Str. Serg. Nițu Vasile, Piața Sudului, Calea Văcăresti, Bd. Tineretului, Bd. Dimitrie Cantemir, Bd. I. C. Brătianu, Bd. Unirii, Bd. Mircea Vodă, Bd. Corneliu Coposu, cu întoarcere pe Bd. Corneliu Coposu, Str. Halelor, Piaţa Unirii, Bd. Dimitrie Cantemir, Bd. Tineretului, Calea Văcăresti, Piața Sudului, Str. Serg. Nițu Vasile, Bd. Alexandru Obreja.GOODAGENCY

Au fost stabilite tarifele pentru ridicarea mașinilor parcate neregulamentar

Consiliul Local al Sectorului 3 a adoptat, în ședința de vineri, 25 august,  Hotărârea prin care s-au aprobat tarifele pentru activitățile de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor/remorcilor/rulotelor staționate neregulamentar pe partea carosabilă a drumurilor publice aflate în administrarea Sectorului 3, a vehiculelor/remorcilor/rulotelor care ocupă abuziv sau blochează accesul în parcajele publice de reședință sistematizate pe domeniul public/privat al Municipiului București aflat în administrarea Sectorului 3, precum și a altor mijloace de transport parcate pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoane cu handicap.zi”.

Astfel, valoarea tarifelor aprobate este:

  • Tarif de ridicare pentru vehicul/remorcă/rulotă:

- cu masă totală maximă autorizată de până la cinci tone: 200 de lei;

- cu masă totală maximă autorizată de peste cinci tone: 270 de lei;

  • Tarif de transport pentru vehicul/remorcă/rulotă:

- cu masă totală maximă autorizată de până la cinci tone: 150 de lei;

- cu masă totală maximă autorizată de peste cinci tone: 200 de lei;

  • Tarif de depozitare pentru vehicul/remorcă/rulotă:

-         în primele 24 de ore: 150 de lei;

-         după intervalul de 24 de ore: 50 lei.

Tarifele pentru depozitare se calculează pe intervale de 24 de ore începând de la data și ora depozitării, nefracționat.GOODAGENCY

 

RADET a oprit apa caldă o săptămână însectorul 3

Cetăţenii sectorului 3 nu au apă  caldă la robinete de mai bine de o săptămână, iar regia de termoficae cu nesimţirea caracteristică nu a anunţat nimic.

Biroul de presă este ocupat, dispeceratul la fel , numărul verde inutil, practic RADET est de negăsit să dea explicaţii.

Cu greutate, aflăm vineri că au fost nişte probe de presiune în mai multe zone, dar au apărut problme. Ce fel de probleme nu ştim, însă reprezentanţii RADEt au dat asigurări că vineri seara se remediează defecţiunile şi va curge apa caldă de sâmbătă dimineaţa.

Din păcate, lucrătorii RADET nu au reuşit această performanţă şi blocurile din sectorul 3 sunt tot fără apă caldă.

RUSINE lor, mai ales că dacă vine vorba  bani stiu să ceară marire de tarif.
CGMB va discuta aceasta solicitare la următoarea sedinta şi să vedem ce argumente vor fi să creasca costurile pentru populaţie.
Primărita Gabi Firea nu cunoaste aceste neajunsuri, că probabil nu le-a sesizat vreun membru PSD.GOODAGENCY

Linia de tramvai 41 se suspendă, în zilele de 26 şi 27.08.2017

RATB anunţă că în vederea executării reviziei tehnice anuale pe traseul liniei 41, în zilele de 26 şi 27.08.2017, circulaţia tramvaielorse suspendă.

 

Pentru preluarea călătorilor de pe acest traseu, Regia Autonomă de Transport Bucureşti înfiinţează linia navetă de autobuze 641, care va funcţiona între terminalele „Piaţa Presei Libere” şi ,,Ghencea”, pe Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Şos. Crângasi, Str. Virtuţii, Pasajul Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea.

Autobuzele vor efectua opriri pe sensul cătreterminalul ,,Ghencea’’, astfel:

În perioada închiderii stației de metrou ,,Berceni”, RATB înființează linia navetă de autobuze 625

 

RATB anunţă că înființează o linie navetă de autobuze cu indicativ 625, care va funcționa pe un traseu comun cu cel al liniei 125, în vederea executării unor lucrări de modernizare a instalațiilor de acces/control la  stația de metrou ,,Berceni”.

Autobuzele vor circula între terminalele ,,Vulcan Berceni” și ,,Peco Silflor Move”, pe următorul traseu: Str. Dumitru Brumărescu, Bd. Metalurgiei, Str. Turnu Măgurele, Şos. Berceni, Şos. de Centură

Autobuzele liniei navetă vor opri în staţiile aferente liniei 125.GOODAGENCY

Traseul liniilor 402 şi 414 va fi prelungit până la Piaţa Sudului

RATB anunţă că, începând din 3 august, liniile preorăşeneşti 402 şi 414 vor funcţiona pe un traseu prelungit de la terminalul ,,Romprim”, pe: Şos. Olteniţei, Str. Ion Iriceanu, Şos. Berceni, până la Piaţa Sudului, cu întoarcere pe Str. Neţea, Şos. Olteniţei, apoi traseele actuale până în localitatea Popeşti –Leordeni.

 

Liniile 402 şi 414 funcţionează în baza contractului de transport încheiat între Primăria Popeşti Leordeni şi Regia Autonomă de Transport Bucureşti.GOODAGENCY

A început ridicarea maşinilor abandonate de pe străzile Sectorului 1

Primăria Sectorului 1 a demarat miercuri eliberarea străzilor de maşinile abandonate şi cele cu proprietar neidentificat. Autoturismele ridicate vor fi depozitate într-un spaţiu situat pe Şoseaua Odăi nr. 3-5, special amenajat în acest scop de administraţia locală.

Taxă zero pentru depozitare, având în vedere că spaţiul de depozitare a autoturismelor abandonate aparţine Primăriei Sectorului 1. În schimb, vehiculul abandonat va fi restituit proprietarului sau deţinătorului  legal numai după ce acesta achită suma de 2000 de lei cu titlu de amendă, potrivit procedurilor instituite de Legea nr.421/2002, la care se adaugă taxa de ridicare şi transport în cuantum de 500 de lei.

Procedura pentru ca o maşină să fie declarată abandonată

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 19/01/2018
CHF 3.9727
EUR 4.6614
GBP 5.2814
USD 3.7984

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

  "Voi începe, de săptămâna viitoare, împreună cu Institutul pentru Investigarea Crimelor Comunismului, analiza fiecărui dosar şi, dacă vom constata şi în mod sigur vom constata că există oameni care au tras şi au omorât, îi vom elimina indiferent cine este şi cum se numeşte. Şi dovada este fostul general Oană (n.r. Marin), pentru că imaginea Revoluţiei şi a revoluţionarilor din cauza acestor oameni, din cauza acestor cazuri, în 21 de ani, a avut foarte mult de suferit", a afirmat George Costin, Secretarul de stat la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor (SSPR).

Online

Avem 1777 vizitatori online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.