Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

WiFi în 4500 de școli la nivel național

Ministerul Educației din România va derula un program cu scopul de implementare a tehnologiei WiFi în 4500 de școli la nivel național, urmărindu-se astfel realizarea unei platforme naționale integrate de tip campus.
Aceasta va asigura accesul wireless atât la rețelele de date interconectate, cât și la Internet, permițând elevilor și profesorilor să se informeze și să comunice rapid,într-un cadru modern și eficient.

Valoarea totală anunțată a investiției se ridică la 210 milioane de lei, adică echivalentul a circa 45 de milioane de euro.GOODAGENCY

Cererile în vederea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinţei, în SECTOR 4

Locuitorii din Sectorul 4 al Capitalei pot depune individual sau prin intermediul administratorilor de imobile, la Serviciul Prevenire Marginalizare Socială, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4 (DGASPC), cererile în vederea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinţei, în sezonul rece 2018-2019.
Se vor acordaa Până la 1082 LEI pentru persoanele singure care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică furnizată în sistem centalizat (RADET);

RADET, pregătită să furnizeze căldură, la cerere, spitalelor, şcolilor, grădiniţelor

RADET Bucureşti este pregătită să furnizeze căldură, la cerere, spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care doresc începerea furnizării agentului termic pentru încălzire.

Reprezentanţii instituţiilor mai sus menţionate, pot solicita acest lucru prin formularul de contact existent pe site-ul regiei, la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza şi la registratura instituţiei din strada Cavafii Vechi numărul 15, Sector 3, Bucureşti.

Dispeceratele RADET şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 0319442 şi 0800.820.002.GOODAGENCY

Sectorul 3 al capitalei este sufocat de gunoaie

Primăria sectorului 3 a oferit bucureştenilor o surpriză de toamnă.Din 14 septembrie a anunţat sistarea colaborării cu firma Rosal şi prel,uarea serviciului de salubrizare de un serviciu al Primăriei, însă, gunoaiele colcăie la fiecare colţ de stradă.
Asociaţiile de bloc stau cu gunoiul neridicat cu săptămânile şi coşuerile stradale dau pe afară.

Metoda şi decizia edilului Robert Negoiţă a oripilat astfel locuitorii sectorului 3 şi nu numai.O soluţie intel.igentă de ridicare agunoaielor nu a fost găsită pentru că primarul nu vrea să audă nimic.
În schimb, el a decis să aloce bani grei pentru schimbarea băncilor publice din sector .
GOODAGENCY

Cartierul Berceni va intra in dezvoltare

Locuinte noi se vor putea construi in sectorul 4, graţie noului plan urbanistic zonal votat de CGMB ,, unde sunt prevazute exact zonele de stradă, iar toți operatorii de rețele - apă, energie electrică și gaz - vor putea monta utilitățile.

Aflat de câteva luni în dezbatere publică și discutat atât la nivelul Primăriei Capitalei, cât și la Primăria Sectorului 4, proiectul Planului Urbanistic Zonal care vizează dezvoltarea Sudului Capitalei a fost aprobat în ultima ședință a CGMB. Documentul, la care arhitecții Primăriei Sectorului 4 au lucrat timp de doi ani, va sta la baza dezvoltării zonei Berceni, care a devenit extrem de atractivă, în ultimii ani, pentru foarte mulți oameni dornici să-și construiască o casă.

De acum, prin intermediul acestui PUZ, despre care Arhitectul Șef al Sectorului 4, Călin Alexandrescu susține că este ”instrumentul dezvoltării coerente”, zona de Sud a Sectorului 4 va deveni și mai atractivă pentru bucureșteni și nu numai, estimându-se că peste 50.000 de oameni vor putea avea o locuință în această zonă administrativă, alături de cei peste 322.856 de locuitori deja existenți, conform datelor Institutului Național de Statistică din luna iunie 2018.

”În această zonă avem 24 de străzi care sunt neasfaltate. Ca să le putem asfalta avem nevoie să aibă rețele de apă și canal. Există un program al municipalității, gratuit, se numește programul Bucur, dar pentru a-l pune în aplicare aveam nevoie de PUZ. Din fericire, după doi ani de muncă, toată documentația este gata. Este un PUZ doar pentru zona de Sud, care include partea aceea de pe Șos. Berceni ca zonă de dezvoltare. Dar doi ani s-a lucrat la această documentație și îmi doresc să vă pot spune că în următorii 2-3 ani vom avea aceste străzi asfaltate. Nu sunt ipocrit să vă spun că la anul vor fi asfaltate pentru că, după acest moment, avem nevoie de apă și canal, abia apoi putem asfalta”, a declarat Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

Reprezentanții autorității locale susțin că, pe lângă faptul că trasează foarte clar zonele unde se va putea construi, acest plan urbanistic simplifică mult procedura de expropriere.GOODAGENCY

CNATDCU are noi poziţii vacante

Ministerul Educației Naționale a lansat un apel de candidaturi pentru completarea Consiliului General, comisiilor de specialitate și comisiilor de contestații ale Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU). Organizarea acestui apel se impune ca urmare a vacantării unor poziții în componența CNATDCU.

Aplicațiile individuale pentru calitatea de membru al CNATDCU în mandatul 2016-2020 se depun pe platforma brainmap.ro până la data de 20 iulie 2018, inclusiv.

Academia Română, instituțiile de învățământ superior, cercetare științifică, cultură și sport pot face propuneri în acest sens, asumate prin completarea unor aplicații individuale.

Principiile care stau la baza selecției membrilor CNATDCU sunt transparența, evitarea incompatibilităților și a conflictelor de interese, inclusiv a imixtiunii factorului politic, respectiv asigurarea reprezentativității profesionale și instituționale.

Profilul membrilor CNATDCU trebuie să răspundă următoarelor cerințe minimale:

  • ​experiență proprie de cercetare la nivel înalt, recunoscută în țară și în străinătate, dovedită și validată prin realizări specifice și prin îndeplinirea standardelor minime pentru abilitarea în domeniu;
  • disponibilitatea asumată de a activa în cadrul CNATDCU, implicit renunțând la activitatea în alte consilii consultative ale Ministerului Educației Naționale;
  • echilibru și capacitate de analiză obiectivă;
  • integritate profesională și reziliență la presiuni exterioare.

​Nu sunt eligibili demnitarii și membrii structurilor de conducere ale partidelor politice.

Membrii comitetelor de selecție analizează aplicațiile înregistrate pe brainmap.ro și înaintează MEN o listă cuprinzând propunerile pentru completarea CNATDCU.

Listele cuprinzând propunerile comitetelor de selecție pentru completarea CNATDCU vor fi făcute publice până la data de 31 iulie 2018. Orice persoană fizică sau juridică are dreptul să transmită eventuale obiecții și sesizări argumentate către MEN la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .GOODAGENCY

Luni, 25 iunie, începe BAC 2018

Probele scrise ale examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2018, încep luni, 25 iunie, cu testul de Limba şi literatura română - proba E)a). Marţi, 26 iunie, se va desfăşura proba la Limba şi literatura maternă - E)b): maghiară, germană, sârbă, slovacă, croată, turcă, ucraineană și  italiană. 

Miercuri, 27 iunie, va avea loc proba obligatorie a profilului - E)c). Ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului şi specializării - E)d), este programată joi, 28 iunie.

Pentru susţinerea probelor scrise, în cele 440 de centre de examen, s-au înscris 136.871 de candidaţi din toate promoţiile (118.856 de candidați din promoția curentă, respectiv 18.015 candidați din promoțiile anterioare).

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 4 iulie (până la ora 12:00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 12:00-16:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30 - 8:30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat. Pentru rezolvarea subiectelor candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise mijloacele de calcul sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită de asistenţi. Toate sălile de examen trebuie să aibă în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio.

Nu este permis accesul în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

În acelaşi timp, candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul. Cei surprinşi în aceste situaţii vor fi eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia ori de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise. Drept consecinţă, nu vor mai putea participa la probele următoare şi vor fi lipsiţi de posibilitatea recunoaşterii, în sesiunile următoare, a notelor la probele promovate anterior eliminării, inclusiv a probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale. De asemenea, aceşti candidaţi nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de bacalaureat.

Reamintim faptul că pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ:

  • susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale;

  • susţinerea tuturor probele scrise şi obținerea notei 5 la fiecare dintre acestea;

  • obţinerea mediei 6 cel puţin, la probele scrise.

Absolvenţii care au promovat toate clasele liceale cu medii generale de minimum 9,50, iar la examenul de Bacalaureat au obţinut media 10 primesc diplomă de merit.

În conformitate cu prevederile metodologice, aplicate începând cu anul 2017, în urma evaluării lucrărilor contestate „nota inițială se poate modifica, după caz, prin creștere sau descreștere, prin nota acordată la contestații.” Cu alte cuvinte, nota comisiei de contestații este finală, întrucât nu se mai aplică regula celor 0,5 puncte diferență între nota de la evaluarea inițială și cea de la contestații..GOO

SOS - Șantierul naval din Mangalia în “moarte clinică”

Sindicaliştii de la şantierul naval Mangalia sunt nemulţumiţi de actuala conducere a societății, care  nu și-a exprimat niciun punct de vedere față de articolele rămase în divergență din cadrul contractului colectiv de muncă cu privire la creșterile salariale.

Pe 30 iunie 2018 se va încheia a treia rundă de negociere colectivă ce a fost amânată în mod repetat fără a se obține o creștere salarială ⎯ nu a fost finalizat noul contract de societate mixtă între Șantierul Naval 2 Mai SA și Grupul Damen ⎯ situația șantierului naval din Mangalia (DMHI) rămâne una incertă, ambiguă și lipsită de logică economică sau politică .GOODAGENCY

Primarul sectorului 4 vrea să reintroducă taxa de salubritate

Primarul sectorului 4 , Daniel Băluţă, vrea să reintroducă taxa de salubritate,pe motiv că pierde anual la buget 10.000.000 de euro.

Cu această sumă pot fi construite în sector 20 de grădinițe, 25 de școli sau un spital. Din 50.000 de firme care au sediul social în Sectorul 4, doar 4.000 au plătit anul trecut taxa de salubrizare, susţine edilul, care e nemulţumit de decizia
instanței care a hotărât suspendarea hotărârilor Consiliului Local al Sectorului 4 nr. 2/2018 și 347/2017 ce obligă persoanele fizice și juridice să achite taxele de salubrizare la un cuantum adaptat indicatorilor economici .

Decizia instanței nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs, fapt ce îl va face şi primarul.

„Hotărârea nu a fost comunicată oficial către noi. După comunicare, vom face recurs. Este doar o etapă procesuală. Când vom avea o decizie definitivă, o vom aplica cu strictețe, așa cum se întâmplă de altfel în privința tuturor sențințelor pronunțate în dosarele în care Primăria Sectorului 4 este parte. Salubrizarea este un serviciu de utilitate publică și trebuie plătită. Peste tot în lume există această taxă, spune Băluţă.GOODAGENCY

Vizite în Bucuresti , organizate Primaria capitalei

Creatori de conținut online, bloggeri, vloggeri, instagrameri, snapchatteri, jurnaliști și influenceri din domeniul călătoriilor, vor avea ocazia , în perioada 18-20.05.2018, de a descoperi potențialul principalei destinații turistice a României, cu accent pe diversitatea experiențelor unice ce pot fi trăite aici.

Tururile organizate de PMB prin AMPT includ vizite la cele mai importante obiective culturale ale orașului (Arcul de Triumf, Casa Filipescu-Cesianu, Observatorul Astronomic Amiral „Vasile Urseanu”, Muzeul de Artă Populară „Prof. Dr. Nicolae Minovici”, Parcul Regele Mihai I – Herăstrău), precum și un tur inedit alCimitirului Șerban Vodă - Bellu. Totodată, invitații vor avea ocazia de a cunoaște mai bine Bucureștiul și prin perspectiva ecumenică, vizitând lăcașuri de cult cu istorie și tradiție.

Primăria Municipiului București, prin Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic, susține proiectul cultural Experience Bucharest, prin punerea în valoare a monumentelor de for public, în scopul promovării imaginii Bucureștiului ca oraș al turismului cultural, atât la nivel național, cât și pe piețele culturale internaționale.GOODAGENCY

Din 20 mai, şoferii prinşi fără ITP valabilă riscă să rămână pe jos

MAI avertizează şoferii care nu vor avea in trafic ITP valabilă că vor primi din partea poliţiştilor începând cu 20 mai interdicţia de a mai circula cu maşina , cu o dovadă fără drept de circulaţie şi vor fi amendaţi.

Poliţistul  va reţine şi talonul maşinii şi plăcuţele cu numerele de înmatriculare.

Nu o să mai luaţi maşina de acolo decât pe platformă sau împinsă, apoi trebuie să mergeţi la RAR deci, mult mai complicat.Acelaşi lucru este valabil şi dacă maşina a fost cumpărată/vândută dar nu a fost trecută pe numele noului proprietar în termen de 90 de zile de la înstrăinare, transmit poliţiştii.

Şoferii pot verifica în timp real dacă înmatricularea autoturismului dumneavoastră este suspendată sau validă pe site-ul DRPCIV https://www.drpciv.ro/services.html…

Începând cu 20 mai, se va aplica suspendarea de drept a înmatriculării vehiculului pentru ITP expirată. Suspendarea încetează automat la data la care vehiculul trece o nouă inspecţie tehnică periodică.GOODAGENCY

 

Certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare se restituie proprietarului de către poliţia rutieră, la încetarea suspendării înmatriculării vehiculului

Primăria Capitalei va derula propriul program municipal de reabilitare termică a blocurilor

Primăria Capitalei va derula propriul program municipal de reabilitare termică a blocurilor, potrivit unui proiect de hotărâre votat de CGMB.

,,S-au înregistrat diferenţe mari între sectoare la acest capitol, diferenţe care au la bază cauze obiective, în special de ordin bugetar. Primăria Generală doreşte să compenseze aceste neajunsuri, pentru a asigura cetăţenilor tratament egal, indiferent în ce sector locuiesc. Într-o primă etapă am inclus în program 552 de blocuri din sectoarele 3, 4 şi 6, dar aşteptam în continuare proiecte şi de la celelalte sectoare.Prin urmare, programul este deschis tuturor asociaţiilor de proprietari care solicită să fie incluse şi care îndeplinesc criteriile tehnice, acestea fiind similare cu cele din programele derulate de primăriile de sector,, a spus Gabriela Firea, cu ocazia anunţului.

Potrivit schemei de finanţare, municipalitatea va asigura 80% din fondurile necesare din bugetul propriu sau din alte surse atrase, în timp ce în sarcina asociaţiilor de proprietari rămâne restul de 20%.

În urma discuţiilor preliminare cu primarii de sector, un număr de 552 de blocuri vor fi incluse în acest program după cum urmează:Sectorul 3 - 200, Sectorul 4 - 152, Sectorul 6 - 200. GOODAGENCY

Amfiteatru la spitalul de urgenţă Floreasca va fi construit de Primaria sectorului 1

Primăria Sectorului 1 va construi un amfiteatru nou în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca destinat studenților și tinerilor rezidenți care se instruiesc în această unitate medicală. Noul amfiteatru va avea 80 de locuri și aici se vor desfășura activități didactice, științifice și medicale pentru toate clinicile universitare ale spitalului.

Această investiție va fi realizată din bugetul local al Sectorului 1 și este consecința consultărilor dintre primarul Dan Tudorache și medici reputați care își desfășoară activitatea la Spitalul de Urgență Floreasca (Prof. Dr. Daniela Bartoș, medic primar medicină internă; Prof. Dr. Ioana Grințescu, medic primar A.T.I.; Prof. Dr. Mircea Beuran, medic primar chirurgie generală; Prof. Dr. Gheorghe Popescu, medic primar ortopedie traumatologie; Prof. Dr. Radu Macovei, medic primar A.T.I.; Prof. Dr. Șerban Brădișteanu, medic primar chirurgie cardiovasculară).GOODAGENCY

Programării on-line a căsătoriilor civile, în sectorul 3

Primăria Sectorului 3 oferă cetăţenilor,începând cu luna februarie,  posibilitatea programării on-line a căsătoriei civile, pe site-ul www.primarie3.ro.

Mirii pot fixa ziua şi ora la care doresc oficializarea relaţiei lor. Programările on-line se fac începând cu data de întâi a lunii anterioare celei în care urmează să se încheie căsătoria. Acestea se pot face doar în cazul căsătoriilor încheiate între cetăţeni români, daca unul dintre soţi are domiciliul/reşedinţa în Sectorul 3.

Pentru a face rezervarea tinerii vor completa data şi ora la care doresc să aibă loc cununia civilă şi vor specifica un număr de telefon şi o adresa de e-mail pentru confirmare. Formularul electronic solicită completarea numelui, adresei şi a CNP -ului fiecăruia dintre soţi. După rezervare tinerii vor primi un e-mail pe adresa specificată cu confirmarea programării şi li se va indica data la care trebuie să se prezinte la Serviciul de Stare Civilă (bd. Mircea Vodă nr. 5) pentru depunerea actelor.

Serviciul on-line de programare a căsătoriilor nu elimină cerinţa legală ca ambii soţi să se prezinte în termenul legal pentru a completa declaraţia de căsătorie şi a depune actele necesare.

Prin continuarea procedurii de programare on-line solicitantul este de acord cu prelucrarea datelor personale în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001.GOODAGENCY

Primarul sectorului 1, Dan Tudorache, se luptă cu Agenţia de mediu pentrua închide groapa de gunoi

Primarul sectorului 1 ,Dan Tudorache, s-a alăturat protestului organizat sâmbătă, 3 februarie 2018, de locuitorii cartierelor Bucureştii Noi, Chitila şi Străuleşti cu scopul de a opri autorizarea groapei de gunoi IRIDEX.

Cetăţenii sunt revoltaţi deoarece Agenţia de mediu nu ia măsuri pentru oprirea emisiilor de hidrogen sulfurat în atmosferă.

Primarul Sectorului 1 i-a asigurat de tot sprijinul său în obligarea celor care otrăvesc aerul Capitalei să se conformeze normelor legale de protecţie a mediului.

Protest pentru scăderea salariilor , iniţiat de grefieri

Protest pentru scăderea salariilor , iniţiat de grefierii instanţelor şi parchetelor din ţară, a fost organizat joi , pe motiv că  trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat a dus la micşorarea veniturilor.

Este vorba despre un protest, o grevă japoneză, prin care nu se opreşte activitatea instanţelor şi parchetelor, a spus Denisa Dindăreanu, liderul protestatatrilor.

Aceasta a susţinut că salariile ar urma să scadă cu sume cuprinse între 5 şi 500 de lei.GOODAGENCY

Primăria Sectorului 1 va angaja un city manager .Vrea să fie apolitic

Primarul sectorului 1 a anunţat joi că vrea să atragă în echipa sa primul administrator public ("city manager") , un specialist apolitic.

La şedinţa Consiliului local din 31 ianuarie a fost aprobată hotărârea privind numirea şi eliberarea din funcţie a administratorului public de către Primarul Sectorului 1, pe baza unor criterii şi atribuţii specifice. Potrivit hotărârii Consiliului local al Sectorului 1, printre criteriile pe care "city manager"-ul va trebui să le îndeplinească se numără şi acela de a nu fi fost niciodată membru al unui partid politic.

Administratorul public nu  este doar un simplu angajat, ci un promotor al reformării sistemului administraţiei publice locale, un profesionist. De aceea, susţin că persoana administratorului trebuie să fie pe de-a întregul apolitică,a spus primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, cu ocazia anunţului.

În funcţie de complexitatea atribuţiilor delegate de către primar, administratorul public poate coordona, organiza şi gestiona activităţile din cadrul primăriei.
Funcţia de administrator public a fost reglementată prin Legea nr. 286/2006 care modifică şi completează Legea nr. 215/2001 a administraţiei publice locale. Numirea în funcţie se va face pe bază de concurs. Candidaţii pentru această funcţie vor depune obligatoriu un proiect de management.

Unele dintre criteriile pentru ocuparea postului sunt: cetăţenia română sau a altor state membre UE sau a statelor aparţinând Spaţiului Economic European, precum şi domiciliul în România; cunoaşterea limbii române, scris şi vorbit; capacitate deplină de exerciţiu; nu sunt acceptaţi candidaţii care au fost condamnaţi definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului ori contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, de fals ori a unor fapte de corupţie şi nici să fii avut calitate de membru de partid; vechime în specialitatea studiilor necesară ocupării postului: minimum 15 ani; studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare ocupării postului; limbi străine (necesitate şi grad de cunoaştere): capacitate de exprimare (scris, vorbit, citit) în cel puţin o limbă de circulaţie internaţională, nivel mediu - dovedite pe baza unor documente; scrisoare de intenţie etc.

Anunţul concursului va fi afişat la sediul instituţiei din Bulevardul Banu Manta Nr. 9 şi pe pagina de internet: www.primariasector1.ro.GOODAGENCY

Material antiderapand gratuit pentru blocurile din Sectoul 6

Primăria Sectorului 6 vine și în această iarnă în sprijinul cetăţenilor, oferind gratuit asociaţiilor de proprietari saci cu material antiderapant pentru a îndepărta gheaţa şi poleiul de pe aleile şi trotuarele din jurul blocurilor.
Reprezentanţii asociaţiilor de proprietari – preşedinte sau administrator – care doresc să intre în posesia sacilor cu material antiderapant sunt invitaţi să se prezinte la sediul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 din Aleea Valea Boteni nr. 2, în spatele Colegiului Tehnic de Poştă şi Telecomunicaţii “Gheorghe Airinei”. Aceştia trebuie să prezinte reprezentanţilor autorităţii locale cartea de identitate şi ştampila asociaţiei de proprietari.
Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 08:00 – 15:00, iar cantitatea oferită este un sac cu material antiderapant pentru fiecare scară de bloc.
Potrivit HCGMB nr. 120/2010, cetăţenii au obligaţia de a îndepărta zăpada şi gheaţa de pe trotuare, rigole şi alte suprafeţe din jurul blocurilor de locuinţe. Zăpada trebuie depozitată astfel încât să nu încurce circulaţia auto şi nici pe cea pietonală. Aceleiaşi reguli trebuie să se supună şi agenţii economici care desfăşoară activităţi comerciale, în zona punctelor de lucru.GOODAGENCY

Spitalul metropolitan, motiv de dispute politice la Primăria Capitalei

Proiectul spitalului metropolitan a fost respins de CGMB din considerente politice, argumentele pro şi contra fiind demne de analizat.

Pe de o parte, Gabi Firea, edilul şef al Capitalei susţine că
preluarea în administrarea directă a Consiliului General al Municipiului București a imobilului din Șoseaua Pipera nr. 55, sector 2, în vederea realizării obiectivului de investiții „Spitalul Metropolitan”, este necesară pentru ca un spital nou, construit de la zero, prezintă multiple avantaje, întrucât pot fi asigurate din start circuite medicale și condiții igienico-sanitare la cele mai înalte standarde, iar pe altă parte liderul PNL, Cristian Buşoi, spune pe bună dreptate că spitalul astfel poziţionat ar fi mult prea departe de centrul oraşului şi ar face accesul greoi.

Proiectul, care avea nevoie de doua treimi,  a fost respins, avand 32 de voturi 'pentru' (PSD, ALDE si PMP), 18 abtineri (7 voturi PNL si 11 voturi USR) si 2 voturi impotriva (1 vot USR si 1 vot PNL).


Primarul general i-a criticat pe consilierii PNL din CGMB care au votat impotriva  proiectului, la cererea liderului PNL Bucuresti, Cristian Busoi.GOODAGENCY

Concerte de sărbători, în Parcul Titan din Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 continuă, în perioada 21-23 decembrie, seria evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă organizate în Parcul Titan.

Bucureștenii sunt așteptați încă de joi, 21 decembrie, de la ora 18.30, în Parcul Titan unde vor concerta Grasu XXL și Guess Who & Friends.

Ritmul se schimbă vineri, 22 decembrie, la ora 18.00, când de la hip-hop publicul va putea trece la sonorități de jazz în interpretarea lui Adrian Naidin și a Cvartetului său. Tot vineri vor urca pe scenă membrii trupei Vunk, în urma reprogramării concertului din 15 decembrie.

Seria evenimentelor de sărbătoare va fi închisă sâmbătă, 23 decembrie, începând cu ora 18.00, de Narcisa Suciu & Band și Ducu Bertzi & Friends. Lor li se vor alătura membrii trupei Hara într-un concert planificat pe 15 decembrie, dar reprogramat în acest weekend.GOODAGENCY

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 19/11/2018
CHF 4.0980
EUR 4.6650
GBP 5.2540
USD 4.0855

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

"Şi anul trecut, dacă vă aduceţi aminte, am renunţat să fiu într-o piaţă. Chiar era imediat după alegeri, am fost într-un restaurant, am ieşit pe trotuar, am spus La mulţi ani. Trebuie să vă spun un lucru: ca să te duci într-o piaţă trebuie să te invite un primar. De când la Bucureşti nu mai este primar PDL, n-am mai primit vreo invitaţie. Am mai încercat prin ţară, la Braşov într-un an, dar dacă nu te invită un primar, unde să te duci peste programul omului?", a declarat Traian Băsescu

Online

Avem 1132 vizitatori şi 4 membri online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.