Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista Cutezatorii



Mica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti
GoodAgency Social Locuitorii din Ferentari se plâng că nu au condiţii decente de trai.DAR ei ce oferă pentru asta

Locuitorii din Ferentari se plâng că nu au condiţii decente de trai.DAR ei ce oferă pentru asta

Locuitorii din zona Ferentari se confruntă cu sărăcie multidimensională, cauzată de condițiile precare de locuire şi accesul la utilități: clădiri degradate cu subsoluri inundate, terase și acoperișuri care permit infiltrări de apă, blocuri neracordate la sistemul centralizat de încălzire și/sau distribuție de gaz, acces limitat la alimentarea cu apă și locuințe supraaglomerate, relevă un studiu efectuat de Fundația Policy Center for Roma and Minorities.

Din cauza neracordării blocurilor la rețelele de distribuție de gaze naturale și de agent termic, locuitorii se încălzesc cu ajutorul energiei electrice pe timp de iarnă, ceea ce se traduce în consum și costuri ridicate. Problema consumului crescut de electricitate este agravată de folosirea de aparate electrocasnice vechi, ineficiente energetic. Renunțarea la acestea ar presupune pentru mulți dintre ei o viață la limita subzistenței, cu agravarea problemelor de sănătate și igienă, ceea ce ar constitui ulterior o piedică pentru accesul pe piața muncii.


 

Fundația Policy Center for Roma and Minorities a inițiat un dialog  cu reprezentanții Primăriei Sectorului 5 pentru înființarea unui grup de lucru cu scopul de a implementa în mod sistematic soluțiile identificate, cum ar fi: schimbarea infrastructurii rețelei de distribuție a apei, simplificarea procedurilor de acordare a ajutorului de încălzire pe timp de iarnă, sprijinirea comunității locale pentru înființarea de asociații de proprietari sau conceperea și implementarea unui program de mediere pe piața muncii a persoanelor din Ferentari.GOODAGENCY

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 23/05/2018
CHF 3.9869
EUR 4.6292
GBP 5.2748
USD 3.9502

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

Am considerat că Academia Română, care are menirea de a păstra şi cultiva limba şi literatura română, este instituţia care trebuie să aibă grijă de manuscrisele Cioran cumpărate de mine, a spus George Brăiloiu

Online

Avem 2891 vizitatori şi 3 membri online

Login



ANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.