Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti
GoodAgency Social A început ridicarea maşinilor abandonate de pe străzile Sectorului 1

A început ridicarea maşinilor abandonate de pe străzile Sectorului 1

Primăria Sectorului 1 a demarat miercuri eliberarea străzilor de maşinile abandonate şi cele cu proprietar neidentificat. Autoturismele ridicate vor fi depozitate într-un spaţiu situat pe Şoseaua Odăi nr. 3-5, special amenajat în acest scop de administraţia locală.

Taxă zero pentru depozitare, având în vedere că spaţiul de depozitare a autoturismelor abandonate aparţine Primăriei Sectorului 1. În schimb, vehiculul abandonat va fi restituit proprietarului sau deţinătorului  legal numai după ce acesta achită suma de 2000 de lei cu titlu de amendă, potrivit procedurilor instituite de Legea nr.421/2002, la care se adaugă taxa de ridicare şi transport în cuantum de 500 de lei.

Procedura pentru ca o maşină să fie declarată abandonată

Articolul 2, litera b. din Legea 421/2002 defineşte noţiunea de vehicul abandonat astfel: „vehiculul de orice categorie, aflat pe domeniul public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ – teritoriale de cel puţin un an, al cărui proprietar sau deţinător legal este cunoscut, însă există indicii temeinice determinate de starea improprie circulaţiei acestuia pe drumurile publice, din care rezultă intenţia neechivocă a proprietarului sau deţinătorului legal de a renunţa la exercitarea drepturilor sale asupra vehiculului”.

Depistarea vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe teritoriul Sectorului 1 intră în atribuţiile Poliţiei Locale şi se realizează cu ocazia activităţilor zilnice desfăşurate în teren sau la sesizarea cetăţenilor. În cazul maşinilor abandonate, dacă se constată îndeplinirea cerinţelor articolului 2, litera b. din Legea 421/2002, agentul constatator va afişa o somaţie pe caroseria vehiculului prin care solicită ridicarea acestuia, în termen de 10 zile, de pe domeniul public.După identificarea proprietarului sau a deţinătorului legal, acesta este somat prin scrisoare recomandată cu aviz de primire, cerându-i să îşi ridice maşina de pe domeniul public, sau privat, în termen de 5 zile de la primirea somaţiei.

Dacă proprietarul sau deţinătorul legal nu dă curs somaţiei, la expirarea termenului de 5 zile, primarul va emite o dispoziţie prin care declară vehiculul abandonat, în baza căreia maşina va fi ridicată, transportată şi depozitată în locul special amenajat.GOODAGENCY

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 21/09/2017
CHF 3.9685
EUR 4.5987
GBP 5.2095
USD 3.8593

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

  "Voi începe, de săptămâna viitoare, împreună cu Institutul pentru Investigarea Crimelor Comunismului, analiza fiecărui dosar şi, dacă vom constata şi în mod sigur vom constata că există oameni care au tras şi au omorât, îi vom elimina indiferent cine este şi cum se numeşte. Şi dovada este fostul general Oană (n.r. Marin), pentru că imaginea Revoluţiei şi a revoluţionarilor din cauza acestor oameni, din cauza acestor cazuri, în 21 de ani, a avut foarte mult de suferit", a afirmat George Costin, Secretarul de stat la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor (SSPR).

Online

Avem 3681 vizitatori şi 1 membru online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.