Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti
GoodAgency Social Primarul sectorului 1, Dan Tudorache, se luptă cu Agenţia de mediu pentrua închide groapa de gunoi

Primarul sectorului 1, Dan Tudorache, se luptă cu Agenţia de mediu pentrua închide groapa de gunoi

Primarul sectorului 1 ,Dan Tudorache, s-a alăturat protestului organizat sâmbătă, 3 februarie 2018, de locuitorii cartierelor Bucureştii Noi, Chitila şi Străuleşti cu scopul de a opri autorizarea groapei de gunoi IRIDEX.

Cetăţenii sunt revoltaţi deoarece Agenţia de mediu nu ia măsuri pentru oprirea emisiilor de hidrogen sulfurat în atmosferă.

Primarul Sectorului 1 i-a asigurat de tot sprijinul său în obligarea celor care otrăvesc aerul Capitalei să se conformeze normelor legale de protecţie a mediului.


 

În lupta pentru un aer curat, locuitorii Sectorului 1 au în mine un aliat. Sunt alături de lupta comunităţii locale pentru eliminarea poluării provenite de la gropile de gunoi de la marginea Bucureştiului. Au trecut aproape doi ani de când, împreună, am început demersurile împotriva celor care otrăvesc aerul Capitalei. Doresc să-i asigur pe locuitorii Sectorului 1 că mă voi bate cu toate mijloacele legale pentru a rezolva această problemă,, a afirmat edilul.

Aproape 40.000 de bucureşteni au spus DA pentru închiderea gropilor de gunoi

În urma numeroaselor reclamaţii primite de la cetăţeni, Primăria Sectorului 1 a declanşat în luna octombrie 2016 campania "Aer curat, Bun de respirat", acţiune civică ce are ca scop rezolvarea problemelor de mediu create de poluatorii  din nordul Bucureştiului.

Locuitorii Capitalei s-au alăturat în număr mare campaniei, aproape 40.000 de bucureşteni semnând  pentru închiderea gropilor de gunoi poluante. Listele cu semnături au fost depuse la sfârşitul lunii noiembrie 2016 de primarul Dan Tudorache la registratura Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bucureşti (APMB).

Sectorul 1 va investi în tehnologii moderne de tratare şi de scoatere a mirosurilor din gunoaie

Consiliul Local a adoptat în unanimitate în luna aprilie 2017 Documentul Cadru de Implementare a Strategiei de dezvoltare şi funcţionare pe termen mediu şi lung a Serviciului Public de Salubrizare în Sectorul 1 al Capitalei. Acest document pune bazele primului proiect important de protecţie a mediului din Capitală, prin armonizarea întregii legislaţii privind managementul deşeurilor, de la directivele europene şi legislaţia naţională, până la hotărârile Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi cele ale Consiliului Local.

Primăria Sectorului 1 intenţionează să trateze gunoaiele, astfel încât la groapa de gunoi să fie depusă o cantitate de deşeuri redusă considerabil, sub forma unui material inert, care nu poluează aerul Capitalei.GOODAGENCY

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 22/02/2018
CHF 4.0377
EUR 4.6539
GBP 5.2607
USD 3.7867

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

,,Transmiterea datelor la BEC se face de către STS, o structură garantată a statului şi aveau nevoie ca să mai adauge două milioane, trei milioane de voturi în transmisie, că altă explicaţie nu am, de asta vroiau să-l schimbe pe directorul STS. (...) Altă explicaţie nu am de ce această înscenare, când preşedintele interimar putea să spună foarte simplu «domnul Opriş, încetaţi funcţionarea telefonului operativ la preşedintele suspendat»,,, a susţinut Traian Băsescu la un post de televiziune.

Online

Avem 2130 vizitatori şi 3 membri online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.