Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

Giovanni Pittella: Dăncilă în funcţia de premier este o alegere bună pentru UE şi România

Giovanni Pittela, preşedintele Grupului S&D al Parlamentului European,a ţinut să declare că noua confirmare a preşedintelui  Klaus Iohannis despre  Viorica Dăncilă ca nou prim ministru al României este o alegere bună atât pentru UE cât şi pentru România.

“The S&D Group congratulates Viorica Dancila for having been appointed new Prime Minister of Romania. We are certain that the nomination of a highly professional, reliable and competent woman, with a great attachment to the European and progressive values, is the right way forward for Romania and for Europe.

We welcome that Dancila and the Romanian Social-Democrats have placed Europe at very core of their mandate. In view of the next challenging European elections in 2019, we count on the Romanian presidency to deliver tangible and swift answers to the EU citizens. We stand together for a better and progressive Europe.”, a spus Pittela.GOODAGENCY


Comisia Europeană a fost sesizată de OPTAR

Asociația OPTAR a transmis o petiție catre Departamentul DG MOVE al Comisiei Europene prin care solicită oprirea finanțărilor din fonduri europene. Acestă cerere a fost transmisă din cauza autorităţilor din Bucureşti care refuză să respecte Planul de Mobilitate Urbană Durabilă şi principiile care guvernează o astfel de strategie.


Odată cu adoptarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, autoritățile din regiunea Bucureşti - Ilfov s-au angajau față de cetățeni că, pentru prima dată, vor renunța la planificarea tradițională a traficului și vor respecta principiile planificării mobilității urbane durabile.

Acest tip de strategie este cunoscut ca Sustainable Urban Mobility Plan (Plan de Mobilitate Urbană Durabilă) si este aplicat de majoritatea orașelor europene.

Lucrătorii migranţi din ţările UE vor avea la dispoziţie un site specializat problemelor lor

Lucrătorii din ţările UE vor avea la dispoziţie adresa  http://www.constructionworkers.eu pentru a accesa toate informațiile despre nivelul salariilor, programul de lucru, premii, concedii, deduceri salariile, scheme pentru boală și accidente de muncă, scheme de pensii și alte informații similare.

Această pagină web și aplicația sa (accesibilă și offline) îi vor ajuta pe muncitori să primească informații concise și ușor de accesat privind drepturile lor. De asemenea, muncitorii pot lua legătura cu organizațiile sindicale din țara lor de origine sau din țara gazdă pentru a primi sprijin direct.

La nivel european, această inițiativă răspunde Directivei 2014/67/CE, care subliniază importanța unui acces mai bun și transparența privind termenii și condițiile angajării în diferite State Membre ale UE pentru a asigura aplicarea corectă a Directivei 96/71/CE și prin urmare protejează drepturile muncitorilor detașați.

Site-ul oferă informații pentru 28 de state europene și este disponibil în 24 de limbi, inclusiv limba română. Această pagină web este rezultatul unui proiect inițiat de către EFBWW (Federația Europeană a Lucrătorilor din Construcții și Lemn) cu sprijinul financiar al Comisiei Europene (DG EMPL).GOODAGENCY

UE:Textul CETA susceptibil de a aduce atingere mediului și sănătății publice

Mai multe organizații europene: Global 2000, Austria; Corporate Europe Observatory, Greenpeace, Mining Watch Romania ; Alburnus Maior - Rosia Montana, Romania ; Comunitatea de-clic.ro, Romania; Ecologistas en Acción, Spain; IATP Europe, Germania; Attac, Spain; și altele cer susţinerea Opiniei preliminare a Raportorului Bart Staes prin care se solicită membrilor comisiei de mediu a PE să sprijine această opinie și să respingă textul CETA în forma actuală, pentru că ar fi susceptibil de a aduce atingere principiilor cheie ale politicilor UE în privința mediului și sănătății publice.

Peste mai puțin de o lună, la începutul lunii februarie, CETA - Acordul Economic si Comercial Cuprinzator dintre UE si Canada, va fi votat în Parlamentul European.

Comisia pentru mediu, sănătate publică și siguranță alimentară din Parlamentul European (ENVI) va da un aviz privind CETA  pe 12 ianuarie.

Raportorul comisiei, ecologistul belgian Bart Staes, va cere colegilor săi un aviz negativ, isistând asupra faptului că acordul comercial riscă să submineze standardele de mediu ale UE. Europarlamentarii români, membri ai comisiei de mediu sunt: Daciana Sârbu - vicepreședinte al comisiei (S&D), Claudiu Ciprian Tănăsescu (S&D) și Cristian Bușoi (EPP). GOODAGENCY

Comisia Europeană a aprobat finanţarea autostrăzii Sebes - Turda, modernizarea DN73 şi DN 76

Sapte proiecte majore de infrastructura, incepute din timpul fostului exercitiu financiar european, au fost aprobate spre fazare in noul exercitiu financiar 2014 - 2020 de catre Comisia Europeana.
Valoarea proiectelor ajunge la circa 500 de milioane de euro bani europeni. Printre aceste sapte proiecte se numara autostrada Sebes - Turda, modernizarea DN73 si reabilitarea DN76.

Potrivit hotnews.ro, proiectele de infrastructura de transport avute in vedere sunt:- DN 73 Pitesti-Campulung-Brasov

- autostrada Sebes-Turda: 70 km ce va face legatura intre autostrazile A1 (Orastie-Sibiu) si A3 (Gilau - Campia Turzii);

- DN76: reabilitarea drumului national intre Deva si Oradea

Alte patru proiecte aprobate vizeaza extinderea si reabilitarea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare in judetele Brasov, Hunedoara, Olt si Tulcea.

Cele sapte proiecte sunt cofinantate prin Fondul european de dezvoltare regionala (FEDR) sau prin Fondul de coeziune.GOODAGENCY

CETA , criticat de peste 450 de grupuri ale societății civile din Europa și Canada

Peste 450 de grupuri ale societății civile din Europa și Canada au cerut legiuitorilor să voteze împotriva acordului economic și comercial cuprinzător - CETA.

Ei și-au unit forțele pentru a apăra oamenii și planeta împotriva amenințărilor reprezentate de acordul UE-Canada, care urmează să fie ratificat de către Parlamentul European. În cazul în care parlamentarii UE vor da undă verde acordului comercial, vor urma procesele de ratificare în statele membre ale UE.

Grupurile își exprimă îngrijorările serioase cu privire la CETA, a cărui ratificare ar putea slăbi măsurile de protecție a angațaților și a mediului, și ar oferi investitorilor străini instrumente extreme de atac asupra reglementărilor de interes public.

Pe lunga listă de semnatari se află: sindicate, asociații de fermieri, grupuri de protecția mediului și a sănății publice, precum și organizații pentru protecția drepturilor omului și a drepturilor digitale de pe ambele maluri ale Atlanticului. Respingerea lor fermă față de CETA este exemplară pentru opoziția crescândă față de controversatul acord, care a fost criticat printre alții și de profesori de drept, reprezentanți ai IMM-urilor, precum și un număr de economiști.GOODAGENCY

 

Acţiunea 21 va manifesta de 1 decembrie la Bruxelles

Unioniștii din Republica Moldova și România vor sărbători 1 Decembrie în fața Parlamentului European.
Sute de români de pe ambele maluri ale Prutului vor manifesta la Bruxelles pentru a spune că națiunea română este împărțită în două.

Pe lângă manifestația stradală care va începe în Rond-Point Robert Schuman la ora 14:30, reprezentanții organizațiilor civice vor avea întrevederi cu europarlamentari și cu comunitatea de români din Belgia, iar la finalul mitingului este preconizată o conferință de presă, în cadrul cărora vor prezenta situația reală din Republica Moldova și perspectivele raportului Chișinău – București – Bruxelles..GOODAGENCY


Un avion cu oficiali ai Agenţiei Europene pentru Frontiere s-a prăbuşit în Malta

Un avion de mici dimensiuni în care s-ar fi aflat oficiali ai Agenţiei Europene pentru Frontiere (Frontex) s-a prăbuşit în Malta la scurt timp după decolare, în urma accidentului murind cel puţin cinci persoane, relatează Reuters online, citat de Mediafax.
Capacitatea avionului este de circa 10 persoane, iar echipele de salvare caută supravieţuitori.

Avionul s-a părbuşit luni dimineaţă, la scurt timp după ce a decolat de pe Aeroportul Internaţional din Malta, în jurul orei locale 07.20 (08.20, ora României), potrivit The Independent. Şansele să existe supravieţuitori sunt reduse.

Publicaţia The Times of Malta a anunţat că avionul a fost închiriat din Luxemburg pentru a fi folosit de către oficiali Frontex.

Coasta de nord a ţării este un punct important de unde ambarcaţiunile cu imigranţi se îndreaptă spre Europa, agenţia Frontex desfăşurând operaţiuni împotriva traficului cu fiinţe umane.GOODAGENCY

ONG refuză ratificarea tratatului CETA (Comprehensive Economic and Trade Agreement)

Mai multe organizaţii non-guvernamentale şi personalităţi din cuprinsul Uniunii Europene cer României să exercite dreptul său de veto pentru a stopa ratificarea tratatului CETA (Comprehensive Economic and Trade Agreement), negociat de Comisia Europeană în numele tuturor statelor membre ale Uniunii Europene cu guvernul Regatului Canadei.

Motivul ar fi  că acest tratat de liber schimb şi de înlăturare a tuturor barierelor tarifare şi non-tarifare dintre Uniunea Europeană şi Canada a fost negociat într-o totală desconsiderare a intereselor României - cel de-al şaselea membru al UE sub aspectul ponderii geografice şi demografice - este cât se poate de evident din menţinerea separată a chestiunii libertăţii de circulaţie a persoanelor, astfel încât statul canadian să refuze în continuare ridicarea vizelor pentru cetăţenii români.

Aceasta nu este însă singura problemă gravă pe care o ridică tratatul CETA. Astfel, odată ratificat, România şi toate celelalte ţări afectate vor fi mult mai expuse consecinţelor aplicării mecanismelor de arbitraj stat – investitori, de genul celor care au permis hotărâri aberante ca în faimosul caz al fraţilor Micula, aşa-numitei cooperări în reglementare care va permite unor coporaţii private să dicteze politicile statului, precum şi relaxării standardelor de calitate, de mediu, de protecţie a drepturilor angajaţilor şi a locurilor de muncă. În ceea ce priveşte România, mai putem cita recunoaşterea prin tratatul CETA a unei singure Indicaţii Geografice Protejate (Magiunul de Prune Topoloveni) - toate celelalte produse alimentare tradiţionale româneşti fiind astfel ameninţate -, precum şi absenţa totală a unui studiu de impact asupra economiei româneşti.GOODAGENCY

Mai multe articole..

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 19/11/2018
CHF 4.0980
EUR 4.6650
GBP 5.2540
USD 4.0855

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

Dacă Tăriceanu şi Geoană, în 2008, au pus România pe butuci prin demagogie şi populism, imaginaţi-vă ce s-ar întâmpla dacă România ar fi condusă de Ponta şi Antonescu. Cei doi ar duce România în faliment cu viteza cu care copilotul Ponta se răstoarnă la raliu, iar ieşirea din această situaţie se va face cu programul de lucru al lui Antonescu, de la 1 la 5 după amiaza, a spus preşedintele PDL, Emil Boc.

Online

Avem 1121 vizitatori şi 4 membri online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.