Stiri si informatii, fara manipulare!

Noi intrebam autoritatile pentru voi

Sondaj

Considerati ca vanzarea virginităţii este un act de prostituţie?
 

Horoscop zilnic


Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Click pe zodia dumneavostra pentru a afla predictia pe ziua curenta

Contact

Trimite problema ta la adresele de mail de mai jos.
Noi o rezolvăm!

contact@goodagency.ro
goodagency.ro@gmail.com

Insect farm

Global Learning

Jocul ne ajuta sa obtinem cunoştinţe, ne orientam catre rezolvarea problemelor si depășirea obstacolelor.
Este un sprijin real in educatie, aduce dorinta de a participa activ la lectie si sporeste creativitatea. Elevii vin cu propriile idei pt a face jocul mai interesant.
Jocul le stimulează initiativa. Astfel jocurile didactice oferă acel cadru perfect pentru învăţare, activitatea care este grea, obositoare si care necesită un efort continuu și crescător.
De aceea este bine sa fie sustinută permanent pentru a fi pe deplin eficienta. Va asteptam la noi pentru o sedinta de joaca serioasa!
http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817

Revista CutezatoriiMica Publicitate Locale

Global

Ati facut o multime de lucruri in viata dvs, dar nu ati apucat sa invatati limba engleza sau germana? Daca da, indiferent de varsta, va asteptam la noi sa invatam intr-o atmosfera destinsa si placuta, rapida si eficienta!. Avem grupa de engleza si germana adulti unde oameni extraordinari invata aceste limbi straine
Tel: 0723642817
http://cursuri-germana-engleza.ro/cursuri-adulti

Comisia Europeană a fost sesizată de OPTAR

Asociația OPTAR a transmis o petiție catre Departamentul DG MOVE al Comisiei Europene prin care solicită oprirea finanțărilor din fonduri europene. Acestă cerere a fost transmisă din cauza autorităţilor din Bucureşti care refuză să respecte Planul de Mobilitate Urbană Durabilă şi principiile care guvernează o astfel de strategie.


Odată cu adoptarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, autoritățile din regiunea Bucureşti - Ilfov s-au angajau față de cetățeni că, pentru prima dată, vor renunța la planificarea tradițională a traficului și vor respecta principiile planificării mobilității urbane durabile.

Acest tip de strategie este cunoscut ca Sustainable Urban Mobility Plan (Plan de Mobilitate Urbană Durabilă) si este aplicat de majoritatea orașelor europene.


 


Pentru a putea obține fonduri europene, autoritățile orașelor europene sunt obligate ca, prin proiectele promovate, să respecte principiile planificării mobilității urbane durabile, chiar dacă acestea sunt finanțate din bugetele locale. În acest fel, Comisia Europeană se asigură că regiunile Uniunii Europene se dezvoltă în acord cu obiectivele strategice stabilite.


Din păcate, Bucureștiul continuă dezvoltarea haotică, ignorând strategia adoptată.


După ce, în ultimii 3 ani, asociația OPTAR a încercat permanent să convingă autorităţile să cunoască și să respecte principiile planificării mobilității urbane durabile, a sosit momentul în care s-au adunat suficiente probe care demonstrează faptul că Planul de Mobilitate Urbană Durabilă București - Ilfov este folosit doar ca paravan pentru obținerea de fonduri europene, nu pentru o dezvoltare durabilă a mobilității.


În petiția transmisă către DG MOVE, au fost date (doar) 9 exemple de situații care dovedesc faptul că autoritățile nu respectă strategia adoptată:


1. Măsuri de încurajare a traficului motorizat individual prin amenajarea de parcări în proximitatea școlilor și liceelor, pentru ca părintii să își poată duce copiii cu autoturismele la cursuri.

2. Măsuri de încurajare a traficului prin amenajarea a 700 de locuri parcare auto prin ocuparea a 21000 mp de spatii verzi. Scopul proiectului: “fluidizarea traficului”

3. Amenajarea de parcari publice pentru biciclete in zona institutiilor fara respectarea criteriilor minime de calitate prevazuate de PMUD București - Ilfov.

4. Amenajarea unei stații de închiriere biciclete în Parcul Titan fără să se aplice măsuri de protecție a pietonilor

5. Refuzul de a prevede obligativitatea respectării criteriilor minime de calitate prevăzute de PMUD Bucureşti - Ilfov la dezvoltarea unor piste pentru biciclete

6. Măsuri de încurajare a deplasărilor motorizate individuale prin oferirea de facilităţi la virajul la dreapta.

7. Anularea unui eveniment tradiţional care viza creşterea mobilităţii urbane în Bucureşti

8. Primăria Municipiului Bucureşti şi-a amenajat parcare tip alveolă în faţa instituţiei pentru ca oficialii să coboare din autoturisme exact la 6-7 metri de intrarea în instituţie. De precizat că există parcări laterale la aproximativ 30 de metri de intrarea principală, în stânga şi în dreapta.

9. Blocarea potenţialului de dezvoltare durabilă a mobilităţii urbane prin compromiterea unor rute de transport de mare capacitate, neutilizate în acest moment. (proiect la nivel de intenţie)


Petiţia transmisă către DG MOVE poate fi consultată aici.GOODAGENCY

Comentarii 

 
0 #1 rolex replica 09-10-2017 04:16
Welly Merck brand watches, from Switzerland well-known watch manufacturers to build Seiko. Simple and stylish dial with rolex replica any replacement strap, giving Welly Merck watch a replica watches uk new vitality, but also let it have to adapt to a variety of occasions, excellent innovation. In the simple fashion is the eternal Welly Merck watch, since March this year in Japan since the listing, will be po[censored]r with local consumers, but also by rolex replica uk the Japanese watch market as the youngest king of light watch. Combined with the Tokyo boy selection activities, Welly Merck is replica watches his most elegant and stylish side to show the world, but also to the world watch consumers shocked.
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Curs Valutar


Moneda: RON 
Pentru: 21/11/2017
CHF 3.9960
EUR 4.6551
GBP 5.2461
USD 3.9650

Made by (c) The Factory
Modified by (c) IT Creative

Despre Noi

GoodAgency doreşte să promoveze cele mai bune idei şi să formeze corect opinia publică a ştirilor zilnice.

Deontologia şi profesionalismul jurnalistic sunt principiile de bază ale GoodAgency.

Ajutăm lumea să afle şi să ştie adevăratele ştiri şi să înţeleagă timpul în care trăim, fără a manipula.

Informaţia pură este la ea acasă, la GoodAgency

Citatul zilei

"Şi anul trecut, dacă vă aduceţi aminte, am renunţat să fiu într-o piaţă. Chiar era imediat după alegeri, am fost într-un restaurant, am ieşit pe trotuar, am spus La mulţi ani. Trebuie să vă spun un lucru: ca să te duci într-o piaţă trebuie să te invite un primar. De când la Bucureşti nu mai este primar PDL, n-am mai primit vreo invitaţie. Am mai încercat prin ţară, la Braşov într-un an, dar dacă nu te invită un primar, unde să te duci peste programul omului?", a declarat Traian Băsescu

Online

Avem 3136 vizitatori şi 1 membru online

LoginANSR

Caută în site

Apa minerală KEIA

Anunturi

Learning

Aveti cumva pe acasa copii veseli, jucausi, simpatici si curiosi? Va asteptam sa ii inscrieti la noi la cursurile/meditatii pentru copiii 5+, 7+, 9+, 11+ ani si elevi13+ si 15+ani. Vor invata jucandu-se si imprietenindu-se! Vor trai experiențe frumoase, descoperind lumea cu ajutorul limbilor engleză și germana!

http://cursuri-germana-engleza.ro/
Tel: 0723642817
Iar daca au toate calitatile de mai sus, vom negocia dur inapoierea lor. E posibil sa ii indragim prea mult.